• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ameliyatından ne kadar sonra hamile kalabildiniz?

Ama değeriniz güzel aslında kistiniz kaç cm?
Benim kistim çok büyük olduğu için alınmak zorunda kaldı. O boyutta bir kistle hamile kalmamın mümkün olmadığını söylediler. Ameliyat öncesi embriyo donduruyorsunuz kalitesi düşmeden. Onlar sizin garantiniz oluyor. Tabi doğal gebelik kadar güzeli yok bende bekliyorum işte ameliyat olalı daha 1,5 ay civarı olacak
Kistim büyük 7 cm çıktı sag overde
Benimkine de büyük dediler ama doktorlara göre zaten hep olumsuz senaryo, siz kisti aldirdiktan sonra amh degeriniz ne kadar düştü
Umarim bebeginize kavusursunuz 😇

Kistim büyük 7 cm çıktı sag overde
Benimkine de büyük dediler ama doktorlara göre zaten hep olumsuz senaryo, siz kisti aldirdiktan sonra amh degeriniz ne kadar düştü
Umarim bebeginize kavusursunuz 😇
Daha ölçtürmedim doktor 2-3 ay sonra baktır istersen dedi benimki 15 cm di ama diğeri de 4 tü ameliyat oluncaya kadar o da 8 cm olmuştu bir ay içinde

Daha ölçtürmedim doktor 2-3 ay sonra baktır istersen dedi benimki 15 cm di ama diğeri de 4 tü ameliyat oluncaya kadar o da 8 cm olmuştu bir ay içinde
Lütfen degerlerine baktirinca bana da haber verebilir misin, ben de ameliyat olabilirim.
Umarim başarılı geçmiştir, gecmisolsun

Lütfen degerlerine baktirinca bana da haber verebilir misin, ben de ameliyat olabilirim.
Umarim başarılı geçmiştir, gecmisolsun
Benimki derin endometriozismiş her yerde yapışıklık varmış gerçekten belalı bir hastalık inşallah şifamıza kavuşuruz 🌼 tabi haber veririm inşallah unutmazsam

Kızlar bana da sonunda gebelik testi yapmak nasip oldu 🧿

Eklentiler

• IMG_2504.webp
    IMG_2504.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 29
Gözünüz aydın maşallah. Nasıl oldu bende ameliyat oldum 8 aydır gebelik olmadı. İlaçlarla deniyoruz olmuyor
Kendi yaptıklarımı söyleyeyim ben ilk kez bu ay ovulasyon testleriyle yumurtlama tarihimi takip ettim ve kaçırmamış oldum zaten sağlıklı besleniyordum ilave olarak reglimden sonra kabak çekirdeği ve incir yedim bol bol yumurtlamamdan sonra her gün bir bardak nar suyu içtim rahmi kalınlaştırdığı ve embriyonun tutulmasını sağlıyor dedikleri için açıkçası biraz kulaktan dolma şeyler yaptım nasip oldu siz de en azından ovulasyon testlerine ve nar suyuna şans verin derim 🌸

Kendi yaptıklarımı söyleyeyim ben ilk kez bu ay ovulasyon testleriyle yumurtlama tarihimi takip ettim ve kaçırmamış oldum zaten sağlıklı besleniyordum ilave olarak reglimden sonra kabak çekirdeği ve incir yedim bol bol yumurtlamamdan sonra her gün bir bardak nar suyu içtim rahmi kalınlaştırdığı ve embriyonun tutulmasını sağlıyor dedikleri için açıkçası biraz kulaktan dolma şeyler yaptım nasip oldu siz de en azından ovulasyon testlerine ve nar suyuna şans verin derim 🌸
Bende 2 ay ovulasyon testi kullandım ama olmadı . Doktora ara vermiştim o sırada kullandm da sadece pik günlerde degerlendirmistik . Bu ay tekrar gittim şuan letu kullanıyorum 1 Kasım'da kontrolum var çatlatma iğnesi vericek . Bn nari her gün bir tane meyve olarak yiyorum acaba iğneden sonra mi suyunu içsem . Benim yumurta catlamiyor ve kiste dönüşüyor

Bende 2 ay ovulasyon testi kullandım ama olmadı . Doktora ara vermiştim o sırada kullandm da sadece pik günlerde degerlendirmistik . Bu ay tekrar gittim şuan letu kullanıyorum 1 Kasım'da kontrolum var çatlatma iğnesi vericek . Bn nari her gün bir tane meyve olarak yiyorum acaba iğneden sonra mi suyunu içsem . Benim yumurta catlamiyor ve kiste dönüşüyor
Yumurtanız çatladıktan sonra için iğneyi olduktan sonra eğer olduğunuz yerde tarım koop marketleri varsa orada hazır dondurulmuş nar suları satılıyor doğal katkısız ben onlardan içmiştim

Rabbim inşallah en hayırlı zamanda size de nasip etsin asla vazgeçmeyin 🙏🏼

Yumurtanız çatladıktan sonra için iğneyi olduktan sonra eğer olduğunuz yerde tarım koop marketleri varsa orada hazır dondurulmuş nar suları satılıyor doğal katkısız ben onlardan içmiştim
Evet var burda . Tamam olur alım evde de var köy narı . İkisinin de içerim inşallah bu defa olsun ya çok yoruldum artık istiyorum

Yok vermeyi düşünmüyorum 5 farklı gebelik testi yaptım hepsinde pozitif çıktı erken verirsem iki günde bir artışa bakmak için çağıracaklar zor bir süreç
Anladım canım dikkat et kendine inşallah güzel artislarla haber verirsin adına çok sevindim gerçekten böyle haberler beni daha çok umutlandiriyor . Rabbim bana da en yakın zamanda nasip etsin.

Kızlar bana da sonunda gebelik testi yapmak nasip oldu 🧿
Gözun aydin cok sevindim 🥰 insallah saglicakla kavusursun bebene
Amh degerlerini yazabilir misin lutfen ameliyat öncesi ve so rasi olarak teşekkür ederim
Ben ameliyat olmaya cesaret edemiyorum bazi doktorlar degerlerin cok dustugunu söylüyor hamile kalamazsam diye korkuyorum

Gözun aydin cok sevindim 🥰 insallah saglicakla kavusursun bebene
Amh degerlerini yazabilir misin lutfen ameliyat öncesi ve so rasi olarak teşekkür ederim
Ben ameliyat olmaya cesaret edemiyorum bazi doktorlar degerlerin cok dustugunu söylüyor hamile kalamazsam diye korkuyorum
Merhabalar amh Değerim öncesinde 4.9 du sonrasını ölçtürmedim 🌼 bana ameliyat sonrasında doğal gebelik beklentimiz çok yüksek demişlerdi. Ama 6 ay geçip gebelik olmazsa zaman kaybetmeden tüp bebeğe geç demişti doktorum

Back
X