Çikolata kisti denilip patoloji sonucu borderline çıkanlar!!!

gnc10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
599
557
Merhaba arkadaşlar her iki yumurtalığımda da kist vardı mr da hemorojik kist göründü fakat kendiliğinden kaybolmayınca doktorum çikolata kisti olduğuğundan şüphelendi nitekim ameliyat sonucundada çikolata kisti olduğunu söyledi ama malesef patoloji sonucu borderline tumor olduğu ortaya çıktı ameliyattan önce ca125 63 idi.Başına böyle birşey gelen yada borderline tumor ameliyatı olan var mı aranızda?

Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim şifanı versin ben ameliyat oldum hızlı patolojide borderline çıktı ameliyatım da ona göre yapıldı seninki tam olarak nasıl oldu benim ca 125 im ameliyat öncesi 584 dü

benim ca125 63 tü doktorum ameliyata çikolata kisti diye başladı ve kapalı başlayan ameliyat açığa döndüameliyattan sonrada borderline dendi fakat patoloji sonucu alınca 1 ay sonra öğrendim doktorum korkulcak bişey yok dedi biran önce hamile kalmalısın tekrarlayabilir dedi bu ay doğal yolla deniycez olmadı aşılama yapılcak.kist içinde takip dedi.ama ben çok kafaya taktım heryetimde problem var gibi gelmeye başladı kendime ne kadar telkinde bulunsamda stres yapıyorum sanırım.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki stres sıkıntı düşmanın benimde ameliyatım öyle oldu kapalı başladı açığa döndü dağılacak yerler alındı çocuğun var mı

çocuğum yok doktor olsaydı yumurtalıklarını alırdık dedi şuanda Allahın izniyle acil hamile kalmaya çalışıyorum.Ama bana şıçrama yada dağılma olmaz korkma kanser değilsin dedi takip altında olucaksın dedi ca125 ameliyat önce 63 tü sonra 59 amelitan sonra 39 benim sol çikolata kisti sağ borderlinemış 4,5 cm di kist sağda.sizin varmı çocuk?

Malesef benimde yok benim sağ taraftaydı sağ yumurtalığım alındı kontrol amaçlı karın zarı apandis lenf nodları alındı borderline kanserleşmemiş tümor ama ne yöne gideceği belli olmaz dendi bana bide aşılama deil hemen tüp bebeğe başlandı senin sadece kist alındı galiba

evet bende sadece kist alındı ve doğrumu yapıldı bilmiyorum sizin boyutu nekadardı?bana bu ay doğal yolla deneyin olmadı aşılama sonra tüp bebek dedi.ve şuan 2,5 cm lik kistim oluştu yine.

Takip eden dr un en iisini yapmıştır emin ol 10 cm di benimki ben ameliyattan önce bi kaç dr araştırıp ameliyat oldum 5 ay sonra tekrar 10 cm oldu ve 2.ameliyatımı oldum bana gezdiğim bütün hastaneler hemen tüp bebek dedi Allah yardımcımız olsun inş çocuk olmayınca çok zor

Allah hepimizin yardımcısı olsun inş hakkımızda en hayırlısını etsin sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Mrb gnc10 nasılsın şu an ne durumdasın merak ettim inş bütün güzellikler seninledir

Tup bebeğe başladık yumurtalar toplandı fakat henüz transfer olmadı siz de tup bebeğe başlıycaktınız yanlış hatırlamıyor isem inşallah sizden güzel haberler alırız

Bol bol dua et herşey güzel olur inş ben de yeni yaptırabildim şimdi beklemedeyim rabbim nasip ederse cuma keseyi görcez

Çok sevindim ilk denemede mi tuttu inş Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder nerde yaotırdın tavsiye edeceğim şeyler var mı böyle güzel haberler umut oluyor bana inan çok mutlu oldum

Aminnn inş çook tşk ederim darısı başına Ankarada yaptırdım dr umdan yana birkez daha çok şanslıydım transferden sonra bir hafta yattım yemek haricinde kalkmadım birde ananas ve badem yedim tutunmaya yardımcı oluyo diye tavsiye etmişlerdi böyle işte

X