- Konu Sahibi arkasiyarin
ben çıkolata kıstı amelıyatı oldum arkadaşlar 4 hafta once. kontrole gıttım çok şukur kı kıst daha çıkmamış garıpdımı.amelıyat oldumya hemn tekrar ettıgını duydumya oyuzden sutten agzım yandı bıkere her ay kontrole gıtcem.buyuk ALLAH ıma şukurler olsunkı henuz gerı donmemış kıst.ca 125 ılkkez normal çıktı 21.aman maşALLAH dıyeyım:))
doktora klomenı sordum benım gıbı durumlarda kıstı tekrar çıkarabılır dıye.klomenı onermıyoruz dedı.aslında ben genede denerdım ama bana amelıyatımı yapan prof tuplerın kapalı oldugunu ve açılmadıgını soyledı.
bı garıplılkde şu.hsgde açıkdı ama kıst aldırmak ıçın amelıyat oldum kapalı çıktı.hemde ıkısıde
( yanı klomenı kullansam nolcak.dr açık açık dedı normal le zor tupegıt sen dıye.acab ben hsgden sonra 6 ay fılan bekledım amelıyat olmadım.acaba beklemeyıp amelıyatı olsaydım olurmuydu bılemıyorum.halada koku var o kıst gerı gelcek dye
kıst neysede tup bebek olurmukı.hem sag hem soldan kıst çıktı benım.bırı 7 cm dı.
tupler ıçın tavsıyenız varmı kızlar nedersınız
doktora klomenı sordum benım gıbı durumlarda kıstı tekrar çıkarabılır dıye.klomenı onermıyoruz dedı.aslında ben genede denerdım ama bana amelıyatımı yapan prof tuplerın kapalı oldugunu ve açılmadıgını soyledı.
bı garıplılkde şu.hsgde açıkdı ama kıst aldırmak ıçın amelıyat oldum kapalı çıktı.hemde ıkısıde
kıst neysede tup bebek olurmukı.hem sag hem soldan kıst çıktı benım.bırı 7 cm dı.
tupler ıçın tavsıyenız varmı kızlar nedersınız