- 24 Aralık 2014
- 191
- 63
- 36
- Konu Sahibi yazkizim88
2 cm cikolata kistim var tuo bebek dusunuyrz tutar mi sizce tutanlar var mi asilamam tutmadi tup bebekte sorun olmaz ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac ásilama yaptrdn kac tup bebek yaptrdn hangisi tuttu benm iki tarafli kistim 2. Asilama yaptrcm ama tutmaz gibimr geliyr tup bebege gecicem ondan sonraben varımn2 tane 2.5 cmdi..
Aşılamayla hiç uğraşmadım..1.tüp bebekte kimyasaldı ama rahim şeklimden olmadı..2.tüp bebek 1.den kalan dondurulmuşlardı onlar konuldu tuttu..Kac ásilama yaptrdn kac tup bebek yaptrdn hangisi tuttu benm iki tarafli kistim 2. Asilama yaptrcm ama tutmaz gibimr geliyr tup bebege gecicem ondan sonra
Mrb cnm benmde 2 tane kistm var cikolata kisti.ilk denemem olmadi.4tane tarnsfer edildi.2 tane donmus kaldi.rahim sekli derken perdemi?brndede perde var ayni zamanda.ikinciyi kac ay sonra yaptrdn cnm?ve kac tane koydular?Aşılamayla hiç uğraşmadım..1.tüp bebekte kimyasaldı ama rahim şeklimden olmadı..2.tüp bebek 1.den kalan dondurulmuşlardı onlar konuldu tuttu..
yumurta kaliteni etkilemez ve emriyon iyi olursa tutar inş..aşılamayla uğraşma..
4 tane çok değil mi kaliteler nasıldı peki çikolata kisti kaliteyi etkiledi mi sende..Mrb cnm benmde 2 tane kistm var cikolata kisti.ilk denemem olmadi.4tane tarnsfer edildi.2 tane donmus kaldi.rahim sekli derken perdemi?brndede perde var ayni zamanda.ikinciyi kac ay sonra yaptrdn cnm?ve kac tane koydular?
Cnm perde cok asagida deil 3 tane doktor gordu onemi yok dedi.bi tane prof da biz zaten ameliyatla anca bu hale getiriorz dedi..tup bebek doktrmda engel deil demisti...sen rahimde sikinti var deyince merak ettm acaba perdemi var diye..1 ay dinken dedi doktorumda..transfer edilenlerin 3 tanesi 1.kalite 1 tanesi 2.kaliteydi olmadi...dondurlmslarn biri 1.kalite biri 2.kalite...kibrisa gttk sirf embriyo sayisi fazla olsn die transferde ama olmadi iste...4 tane çok değil mi kaliteler nasıldı peki çikolata kisti kaliteyi etkiledi mi sende..
rahimde perde olan birine tüp bebek nasıl yapılıyo tutsa da düşebilir neden perdeyi almadılar çok kısa basit bi işlem..
arada 8ay var ama ben gitmedim işlerim vardı yoksa 2ay dinlenip deneyebilirsin canım donmuşlar tutuyor genelde ama perdeyi aldırmalısın bence
Anladım canım benim rahmim dardı 3kez histreskopi oldum..rahminde perde olan bi arkadasım var tamamı temizlenip alındı onun şu an..seninki farklıdır belki bilemiyorum..Cnm perde cok asagida deil 3 tane doktor gordu onemi yok dedi.bi tane prof da biz zaten ameliyatla anca bu hale getiriorz dedi..tup bebek doktrmda engel deil demisti...sen rahimde sikinti var deyince merak ettm acaba perdemi var diye..1 ay dinken dedi doktorumda..transfer edilenlerin 3 tanesi 1.kalite 1 tanesi 2.kaliteydi olmadi...dondurlmslarn biri 1.kalite biri 2.kalite...kibrisa gttk sirf embriyo sayisi fazla olsn die transferde ama olmadi iste...
2 cm cikolata kistim var tuo bebek dusunuyrz tutar mi sizce tutanlar var mi asilamam tutmadi tup bebekte sorun olmaz ins
Cnm gonal f kullandnmi?dozun kacti?ben varımn2 tane 2.5 cmdi..
Cnm mrb benmde cikolata kistm var ama doktor ilac dozunu cok verdi sanrm..kacti ilac dozun?gonalf dozun?Bende 3.5 cm kistimle ikiz kizlarima kavustum 3.5 ayliklar cok sukur ins.sanada nasip olur ben 4 asilama denedim olmadi ilk tup denemesi kimyasal oldu ve ikincide dondurulmuslarla tuttu allah yar ve yardimcin olsun
Hayır canım bi de ben çok az ilaç kullandım tüp tedavisinde dozlar düşüktü rezervim iyi diye ..Cnm gonal f kullandnmi?dozun kacti?
Cnm bu benm.icin cok onemli bana boy yas kilo ve dozuni solermsn?benmde rezerv iyi ama cok oldu dozHayır canım bi de ben çok az ilaç kullandım tüp tedavisinde dozlar düşüktü rezervim iyi diye ..
Canım inan ki dozu hiç hatırlamıyorum iğnenin adını menapurdu sanırım toz ve su karışıyodu 72 kiloydum 1.69 32yas...Cnm bu benm.icin cok onemli bana boy yas kilo ve dozuni solermsn?benmde rezerv iyi ama cok oldu doz
Cnm mrb benmde cikolata kistm var ama doktor ilac dozunu cok verdi sanrm..kacti ilac dozun?gonalf dozun?
Mrb arkadaşlar benimde 3 cm solda 4 cm sağda çukulata kistim var Nisanın 13 ünde aşılama yaptırdım aranızda benim durumumda olupta aşılaması tutan varmı2 cm cikolata kistim var tuo bebek dusunuyrz tutar mi sizce tutanlar var mi asilamam tutmadi tup bebekte sorun olmaz ins