Çikolata kisti ve kapalı ameliyat

elif dyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2025
48
2
1
26
Merhaba 2 hafta önce 7 ve 4 cm olan çikolata kistimi laporoskopi ile aldırdım yumurtalıklarıma zarar verilmeden kistler temizlenmiş ve ameliyat esnasında tüplerim de kontrol edildi sağ tüpüm açıkmış sol tüp ise yapışıklıktan dolayı tıkalıymış ama onu da açmışlar sizce doğal gebelik şansım yüksek midir aynı sorunla karşılaşıp doğal yolla gebe kalan oldu mu

Geçmiş olsun yumurtaya zarar vermeden almaları imkansız gibi amh düştü mü

Eylul ayinda ameliyat oldum. Ameliyat oncesi amh 0.2 idi. Ameliyat sonrasi 0.1 oldu. Hatta bir hastanede 0.09 cikti.2 ay ilac kullandim. Visanne. Kist baskilasin diye. 2 ay iliski yasakti. 10 kasimda dene artik dedi. 24 kasimda gebelik ogrendim. Ama saglikli mi bilmiyorum suan sadece beta takip. Ilki 63 2 gun sonra 151 2 gun sonra 269 cikti. Tam iki kat degil. Ama umutsuz olmayin dogal deneyin 2 ay sonra

Teşekkür ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Demem o ki amh düşmüş olsa bile umut var. Size bir öneride bulunabilirim. Ameliyat sonrasi probiyotik kullanmistim vajinaya ozel bv cran miyfi cravmiydi ne onu kullanmistim.saglikli bir ortami desteklemek icin. Bir de cok su ama cidden cok su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…