• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kistinden sülükle kurtulma

Ben varım çok sukur rabbıme🤗🤗🤗hem hacamat hem suluk tedavisi oldum kasık ustune kuyruk sokumu na uzun bir tedavi gordum ama hersey degdı
Hem ıkı kapalı tupum acıldı hem cıkolata kıstlerıö den kurtuldum hamile kalamadım ama ilk defa gecen ay kimyasal gebelik oldu bu bile benim ıcın mucıze
Ayrıca ıkı defada alttan rahime suluk attırdım en etkılısi o oldu zaten suanda arvigo masajı yapıyorum yumurtalık calıstırmal ıcın kistede ıyı geliyor tavsiye ederım
bu masaj nasıl anlatır mısın acaba

Slm cnm kasıklarında çok morarma olmuşmuydu
Sulugun isirdigi yerlerde morarma olmustu canım ve asırı sekılde kasınıyordu çare olarak tarvazol krem suruyordum hem cabuk ıyılesıyırdu hemde kasıntı hemen kesıyordutavsıye ederim sızede

bu masaj nasıl anlatır mısın acaba

Ben ben been. 2 ay önce rahime sülük koydurdum içerden tam 7 tane. O zamana kadar hep sızlayan ağrıyan çikolata kistimin belirtileri aniden kesildi. Gebelik oluşmadı şu an çünkü yumurtlamayı kaçırdık. ben de bir daha koyduracağım inşallah. birde kist ne alem de bilmiyorum sabah doktora muayene olacaktım bende. Ama sülüğün çok faydasını gördüm
Kistine baktırdın mı cnm

Ben ben been. 2 ay önce rahime sülük koydurdum içerden tam 7 tane. O zamana kadar hep sızlayan ağrıyan çikolata kistimin belirtileri aniden kesildi. Gebelik oluşmadı şu an çünkü yumurtlamayı kaçırdık. ben de bir daha koyduracağım inşallah. birde kist ne alem de bilmiyorum sabah doktora muayene olacaktım bende. Ama sülüğün çok faydasını gördüm
Cnm sülük yaptıktan sonra adetinde gecikme oldumu

[QUOTE="kzmkzm, post: 65085971, member: 990672"
bende aynı durumdayım. senin sorunun ne
[/QUOTE]
Çikolata kisti ve bir tüpüm hidrosalpenks var senin?

Sen kaç yıllık evlisin sülükten sonra ne değişme oldu sende
3.5 yıllık bende çikolata kisti var 1.5 cm bu ayda pcos olduğumu öğrendim ama hafiflemiş meğer çok önceden pco varmış bende. rahime sülüğün çok faydasını gördüm bir daha düşünüyorum inşallah

3.5 yıllık bende çikolata kisti var 1.5 cm bu ayda pcos olduğumu öğrendim ama hafiflemiş meğer çok önceden pco varmış bende. rahime sülüğün çok faydasını gördüm bir daha düşünüyorum inşallah
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bize zor ona kolay o isterse olacak inşalla ama kistlerin küçükmüş inşallah hamile kalır kurtulursun ben 2 kez ameliyatta oldum bıktım bu illetten

Ben varım çok sukur rabbıme🤗🤗🤗hem hacamat hem suluk tedavisi oldum kasık ustune kuyruk sokumu na uzun bir tedavi gordum ama hersey degdı
Hem ıkı kapalı tupum acıldı hem cıkolata kıstlerıö den kurtuldum hamile kalamadım ama ilk defa gecen ay kimyasal gebelik oldu bu bile benim ıcın mucıze
Ayrıca ıkı defada alttan rahime suluk attırdım en etkılısi o oldu zaten suanda arvigo masajı yapıyorum yumurtalık calıstırmal ıcın kistede ıyı geliyor tavsiye ederım
Aklımı kaciracaktim içinizde sülük mu beslediniz nasıl aldılar onu ordan

Aklımı kaciracaktim içinizde sülük mu beslediniz nasıl aldılar onu ordan
aklını kaçıracak bir durum yok canım sülükleri spekulum ile içeri bırakıyorlar onlar işleri bitince kendi kendine geri düşüyor sayıları var zaten ve hiç birşey hissetmiyorsun. Çikolata kisti ağrı sızılarından böyle kurtuldum

Back
X