Çikolota Kisti ve Tüp bebek

evrim20

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
26
2
Bülent hocam dün yazmıştım.2 gebelik kaybım var.yarım rahimliyim.5.21 cm boyutunda çikolata kistim var .uzun süredir bir prof'a gidiyorum kisti ameliyatla alalım dedi.kisti almadan tüp bebeğe başlarsak kisti aşamayıp yumurta toplamakta sıkıntı olabileceğini veya toplasakta kistin bebeğin tutunmasına engel olabileceğini söyledi.Diğer gittiğim doktor bizim kist le işimiz yok direk tüp bebek denemesine geçelim dedi.siz ne tavsiye edersiniz.Çikolata kistini aldırmadan mı?yoka aldırdıktan sonra mı tüp bebek tedavisine başlaya lım?ameliyet olursam tek yumurtamın zarar yada alınmasından korkuyorum.İstemiş olduğunuz tahlilleri ekliyorum..

Pıhtılaşma,genetik,hormon sonuçlarım..

Eklentiler

• Pıhtılaşma1.JPG
    Pıhtılaşma1.JPG
    237,4 KB · Görüntüleme: 116
  • kürtaj raporu1.JPG
    kürtaj raporu1.JPG
    195,2 KB · Görüntüleme: 146
  • sperm sonucu1.JPG
    sperm sonucu1.JPG
    201,8 KB · Görüntüleme: 94
  • genetik erkek1.JPG
    genetik erkek1.JPG
    174,4 KB · Görüntüleme: 108
  • genetik bayan1.JPG
    genetik bayan1.JPG
    191 KB · Görüntüleme: 90
Bülent hocam dün yazmıştım.2 gebelik kaybım var.yarım rahimliyim.5.21 cm boyutunda çikolata kistim var .uzun süredir bir prof'a gidiyorum kisti ameliyatla alalım dedi.kisti almadan tüp bebeğe başlarsak kisti aşamayıp yumurta toplamakta sıkıntı olabileceğini veya toplasakta kistin bebeğin tutunmasına engel olabileceğini söyledi.Diğer gittiğim doktor bizim kist le işimiz yok direk tüp bebek denemesine geçelim dedi.siz ne tavsiye edersiniz.Çikolata kistini aldırmadan mı?yoka aldırdıktan sonra mı tüp bebek tedavisine başlaya lım?ameliyet olursam tek yumurtamın zarar yada alınmasından korkuyorum.İstemiş olduğunuz tahlilleri ekliyorum..
Merhabalar : adet sancısı veya adet dısı sancı yok ıse yumurtalık rezervınızı dusurebılecegınden amelıyatı tavsıye etmemekteyız.Pıhtılasma testlerınızde pıhtılasmaya meyıl cıkmıs . Hap ve ıgneler ıle tedavısı mumkundur. Bay ve bayan karyotıp normal olsa dahı embrıolarda problem olabılecegınden gebelık kayıplarınız oldugu ıcın embrıolara genetık ayıklama faydalı olur.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

X