Maske Tarifleri cildimdeki renk tonu farkliliklari

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

fromrainforest

......
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
818
1.031
Kizlar 20 li yaslarda cok gunes altinda kaldigimdan ve yetersiz miktarda gunes koruyucu kullandigimdan galiba cildimde gunes lekeleri belirdi...6 aydir varlar...doktora gittim..dermatolog tritone forte verdi..kullandim baya azaldilar fakat belli belirsiz izleri kaldi..makyajsiz cildime bakildiginda gunes lekesi olarak degil de renk tonu farkliligi olarak goruluyorlar..cildimin renk tonu farkliliklarini giderebilmek icin bildiginiz bitkisel bi maske var mi acaba...

salatalik kabugunu rendele biraz zeytinyagi biraz limon kat cildne sur. Streç Filmle suratini kapat iki saat falan dursun ilik suyla yika. iki gune bir bunu yparsan inşallah duzelir. ben denemedim ama denemis arkadaslrim var . onlarda ise yaramisti.

X