- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.265
- 113
- 31
- Konu Sahibi barbekusos
-
oyle de sever sevılırsınız kı unutulur gıdeeer :)Inşallah sevebilirim sevilirim. Insan böyle olaylardan sonra kimseye güvenemiyor.
Off off off. Olaya bak ya. Sizin adınıza çok sevindim ama sansliymissiniz ki eşinizle tanismissinizoyle de sever sevılırsınız kı unutulur gıdeeer :)
tum kk bılıyor benı evlenmeden once bırıyle sozluydum ben . benım en yakın arkadasımla aldatıyormus meger... askerden gelecek evlenıcez dıye gun sayarken annesıyle alısverıslere falan cıkıp kendısıne suprız hazırlarken ogrenmıstım aldatıldıgımı. askerden geldı bunlar evlendıonlar evlendıkten 3-4 ay sonra bosandılar bu arada
ben hayatımda asla evlenmem bıttı kapattım tum erkekler kız kardesım artık dıyordum. 3 ay sonrası esım bana (mükellefimdi)aynı zamanda abımın arkadasıydı , ıs yerımde bana vergı levhasını cıkardıgım gunhıc unutmadım o gunu bız bırgun senınle evlenıcez dedı
bende yav he he dedım
sonuc evlendık cocugumuz var 5 yıllık evlıyız
yasadıgınız bu tur mevzular sızın hayat sadakanız . ıyıkı oluyor da etrafınızda gormedıgınız kotulukler kendı kendını yok edıyor . oyle dusunun. her deprem sonrası yer yerıne daha oturur . her yasadıgınız sarsıntı sıze bunu hatırlatsın
Inşallah sevebilirim sevilirim. Insan böyle olaylardan sonra kimseye güvenemiyor.
Kim dost kim düşman görmüş oldunuz. O yaşlarda insan olgun olur. Seyire çıkmış gibi arkadaşlarınızın tavrı. Sizde biraz güçlü olun, ağlamalar falan.. Yolunuz açık olsun!
Ahh ahh hep hayirliysa olsun dedim. Dediğiniz gibi hayırsizlar gidiyor. Bu günüme de şükür. Bana bir de bir numaradan mesaj atmış. Sen kazandın barbekü vazgeçiyorum.omur boyu yaptığım hatanın acısını çekerim. Yolun açık olsun Hep mutlu ol demiş ya.İhanete hiç uğramadım ben ama bu benim en büyük korkularımdan biri. Mantıklı düşünürsen eğer mesela senin hic aklına gelmişmiydi ihanet etmek, seven insanın aklına gelir mi hiç. Sen gerçekten sevmişsin ama o seni sevmemiş bence. Belkide arkadaşlarına kendini masummuş da seni çok seviyomuş gibi göstermek için aldı o yüzüğü ve yaptı evlilik teklifini bence. Bak buda sana bir işaret bu çocuk ihaneti o kadar çok basit birsey gibi görüyor ki bu cesareti gösterebiliyor. Böyle biriyle gerçektende ilerde mutlu olabileceğini düşünebiliyor musun. Allah kurtarmış seni, baştan gerçek yüzünü göstermiş sana. Hayırlısı olsun dediysen belkide hayırsızlar çıkıyodur hayatından. Bide böyle düşün. Rabbim herkesi hayırlı, güzel insanlarla karşılaştırsın, içinde de seni.
Böyle böyle daha da guclenicem, iyi ki varsınız.Kim dost kim düşman görmüş oldunuz. O yaşlarda insan olgun olur. Seyire çıkmış gibi arkadaşlarınızın tavrı. Sizde biraz güçlü olun, ağlamalar falan.. Yolunuz açık olsun!
ay bence hıc cevap vermeyınAhh ahh hep hayirliysa olsun dedim. Dediğiniz gibi hayırsizlar gidiyor. Bu günüme de şükür. Bana bir de bir numaradan mesaj atmış. Sen kazandın barbekü vazgeçiyorum.omur boyu yaptığım hatanın acısını çekerim. Yolun açık olsun Hep mutlu ol demiş ya.
Hadsiz. Ah bir tokat atsaydım diyorum bugün. Cevap vermem asla.ay bence hıc cevap vermeyın
resmen zeytınyagı gıderayak vıcdan yaptırıp uzmeye calısıyor yaptıgı ayıbı unutarak
Ancak o şekilde affedersin sanmış, ama sanmış yani düşünememiş hiç biri. Neyse sen kendini toparlamaya bak kimseyle muhatap olma bu süreçte. Yani ne istediğini biliyorsun sonuçta, yaparsın bunu gerçekten söylüyorum atlatırsın, kendine değer verdiğin için üzülme.Özet geçiyorum eski erkek arkadaşım beni aldattı ve ayrıldım. Bugün 3 yakın arkadaşımla buluşacaktım x kişisini de tanıyorlar olanları da biliyorlar. Israrla kızlar x kişiyle taniştığımız yere gitmemizi istediler, düzenli de takıldığımız bir yer. Neyse gittik. Aradan biraz zaman geçti ortak arkadaşlarımız vardı x ile. 2 sevgili. Baktım 4 kişi onlar geldi aa naber nasılsınız falan farklı bir masaya oturdular. Yarim saat falan geçti x ve yanında arkadaşlarımdan birinin sevgilisi beraber geldiler. X önce diğer arkadaşlarının yanına gitti. Arkadaşımın sevgilisi de ahmet olsun, ahmet de bizim masaya geldi.
Ben ahmete biraz bozuldum benim burada olduğumu biliyorsun falan diye. Her neyse ayrıntıları geçiyorum x bizim masaya yöneldi. Kızlara selam verdi barbekü bi 5 dk konuşalım falan dedi. X huzursuz oluyorum lütfen gider mısın falan dedim ama arkadaşlarım falan da ısrar etmeye başlayınca ben sinirden ağlamaya başladım. Aldım çantamı falan siz de dost musunuz bilerek yaptınız falan diye biraz kirdim kızları da.
Neyse ben giderken kızlardan biri dur dinle sadece hatrimiza falan dediler. Bu x geldi yanımıza konuşurken allahım rezillik ağlıyor yüzük almış evlenelim falan diyor. Kızlar çıktım ordan ağlaya zırlaya. Arkadaşlarıma çok sinirliyim çıktılar peşimden ama baya sinirlendim hakaret ettim sizinle de artık görüşmek falan istemiyorum diye geldim eve. Ama hala ağlıyorum. Ben hala bu çocuğu seviyorum. Ama affedemem affedemiyorum. Beni öyle bir duruma soktular ki hem arkadaşlarım hem x.Heralde alkışlayıp kutlama falan yapıcaz sandılar. Deliye dondum ya. Yapayalnız hissediyorum. Ben ne yapicam ya. Nasil atlaticam. Arkadas sandiklarima mi yanayım, aldatilmisim ona mi yanayım. Ya bir desteğe ihtiyacım var. Yaparsın atlatirsin denilmesine.
Ahh ahh hep hayirliysa olsun dedim. Dediğiniz gibi hayırsizlar gidiyor. Bu günüme de şükür. Bana bir de bir numaradan mesaj atmış. Sen kazandın barbekü vazgeçiyorum.omur boyu yaptığım hatanın acısını çekerim. Yolun açık olsun Hep mutlu ol demiş ya.
Hayat kadınıyla beraber olmuştu. Diğer konumu ekleyemedim orada yazdım bakabilirsiniz yine. Ama itiraftı.
Bu cesaretı nerden almışlar acaba?Özet geçiyorum eski erkek arkadaşım beni aldattı ve ayrıldım. Bugün 3 yakın arkadaşımla buluşacaktım x kişisini de tanıyorlar olanları da biliyorlar. Israrla kızlar x kişiyle taniştığımız yere gitmemizi istediler, düzenli de takıldığımız bir yer. Neyse gittik. Aradan biraz zaman geçti ortak arkadaşlarımız vardı x ile. 2 sevgili. Baktım 4 kişi onlar geldi aa naber nasılsınız falan farklı bir masaya oturdular. Yarim saat falan geçti x ve yanında arkadaşlarımdan birinin sevgilisi beraber geldiler. X önce diğer arkadaşlarının yanına gitti. Arkadaşımın sevgilisi de ahmet olsun, ahmet de bizim masaya geldi.
Ben ahmete biraz bozuldum benim burada olduğumu biliyorsun falan diye. Her neyse ayrıntıları geçiyorum x bizim masaya yöneldi. Kızlara selam verdi barbekü bi 5 dk konuşalım falan dedi. X huzursuz oluyorum lütfen gider mısın falan dedim ama arkadaşlarım falan da ısrar etmeye başlayınca ben sinirden ağlamaya başladım. Aldım çantamı falan siz de dost musunuz bilerek yaptınız falan diye biraz kirdim kızları da.
Neyse ben giderken kızlardan biri dur dinle sadece hatrimiza falan dediler. Bu x geldi yanımıza konuşurken allahım rezillik ağlıyor yüzük almış evlenelim falan diyor. Kızlar çıktım ordan ağlaya zırlaya. Arkadaşlarıma çok sinirliyim çıktılar peşimden ama baya sinirlendim hakaret ettim sizinle de artık görüşmek falan istemiyorum diye geldim eve. Ama hala ağlıyorum. Ben hala bu çocuğu seviyorum. Ama affedemem affedemiyorum. Beni öyle bir duruma soktular ki hem arkadaşlarım hem x.Heralde alkışlayıp kutlama falan yapıcaz sandılar. Deliye dondum ya. Yapayalnız hissediyorum. Ben ne yapicam ya. Nasil atlaticam. Arkadas sandiklarima mi yanayım, aldatilmisim ona mi yanayım. Ya bir desteğe ihtiyacım var. Yaparsın atlatirsin denilmesine.
Ilk kazıklarım o zaman bunlar :) hepsi birer ders olacak bana.Yasin epey kucuk. Oncelikle aldatilmayi affetmemen cok iyi olmus.
Aglayip zirlama, arkadaslarima inanamiyorum dusuncelerin de inan bana hayatta yedigin/yiyecegin kaziklarla bitecek.
Sen yoluna devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?