- 5 Nisan 2012
- 1.391
- 124
Kızlar sevgiliniz önceden kiminle dışarı çıktığını falan "siz istemeden" kendisi söyleyen biriyse ve arkadaşlarını ismen de olsa sürekli anlattığı için biliyorsanız ama artık dışarı çıkacağında "arkadaşla oturucaz" "arkadaşlarla buluşucaz" "bi arkadaşla konuşuyorum" demeye başlamışsa ne düşünürdünüz? Kim diyorum mecburen ve verdiği isimler bildiğim isimler oluyor. Peki neden bu huy değişikliği? Zaten bildiğim ve önceden de bana söylemekten çekinmediği isimleri söylemek neden artık zor geliyor?
Normalde whatsappta doğru dürüst takılmayan insan sürekli whatsappta artık. Sürekli orada oluyor. Üstte anlattığımla birleştirdiğimde de saçma sapan şeyler geliyor aklıma. Kimle konuşuyorsun bitanem falan diyorum mecburen. sürekli "bir arkadaş" cevabını alıyorum. Rica ettim, önceden böyle yapmıyordun neden şimdi böyle oldu lütfen dikkat et dedim tamam dedi dün. Ama bugün yine aynı. Kavga çıktı.
Hani biliyorum bazılarınız söylemek zorunda değil falan diyeceksiniz. Ama kızlar ta en başından beri kendisi söyledi bana. Yani en baştan bu şekilde olsaydı şu an rahatsız olmazdım zaten. Ama bir süredir böyle yapmaya başladı ve insan "acaba" demeden edemiyor.
Farklı şehirlerdeyiz. Gözlemleme şansım yok. Kendimi üzüp duruyorum.
Normalde whatsappta doğru dürüst takılmayan insan sürekli whatsappta artık. Sürekli orada oluyor. Üstte anlattığımla birleştirdiğimde de saçma sapan şeyler geliyor aklıma. Kimle konuşuyorsun bitanem falan diyorum mecburen. sürekli "bir arkadaş" cevabını alıyorum. Rica ettim, önceden böyle yapmıyordun neden şimdi böyle oldu lütfen dikkat et dedim tamam dedi dün. Ama bugün yine aynı. Kavga çıktı.
Hani biliyorum bazılarınız söylemek zorunda değil falan diyeceksiniz. Ama kızlar ta en başından beri kendisi söyledi bana. Yani en baştan bu şekilde olsaydı şu an rahatsız olmazdım zaten. Ama bir süredir böyle yapmaya başladı ve insan "acaba" demeden edemiyor.
Farklı şehirlerdeyiz. Gözlemleme şansım yok. Kendimi üzüp duruyorum.