Lekeler, Çiller çillerden kurtulmak için son umudum yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hilalz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
21
2
27
arkadaşlar çoğunuz okumuşsunuzdur... çok iddalı bir maske var ama kullanmaya hem yürek hem mide gerekiyor... ilk çişini yüzüne pamukla sürüyorsun 1 ay düzenli kullanımdan sonra leke falan kalmıyormuş... dün yapmaya başladım... ama tereddütlerim var ya geçmezse çektiğim bu sıkıntıyla kalırsam diye çok korkuyorum belki aranızda yapan vardır bir umut... yorumlarınızı bekliyorummmm :KK43:

arkadaşlar çoğunuz okumuşsunuzdur... çok iddalı bir maske var ama kullanmaya hem yürek hem mide gerekiyor... ilk çişini yüzüne pamukla sürüyorsun 1 ay düzenli kullanımdan sonra leke falan kalmıyormuş... dün yapmaya başladım... ama tereddütlerim var ya geçmezse çektiğim bu sıkıntıyla kalırsam diye çok korkuyorum belki aranızda yapan vardır bir umut... yorumlarınızı bekliyorummmm :KK43:
bu sitede okudum bunu. biraz iğrenç ama çilleri tamamen yok ediyor diye bir başlık açmışlar. çok iddalıydı.

İşe yaradı mı :))) Çokk iğrenç ya! Bende de çiller var yazın hortladılar ama asla yapamam ben onu :))

Ben ilvina salyangoz kremi aldım yanında ozon yağı hediyesiydi 2 gün kullandım çil lerim rengi açıldı kremi sabah akşam sürüyorum ozon yağını gece yatarken gercekten işe yaradı tavsiye ederim bu sitede görmüştüm gercek iyi

Ben ilvina salyangoz kremi aldım yanında ozon yağı hediyesiydi 2 gün kullandım çil lerim rengi açıldı kremi sabah akşam sürüyorum ozon yağını gece yatarken gercekten işe yaradı tavsiye ederim bu sitede görmüştüm gercek iyi
canım nerden aldın ne kadara aldın biraz detay verir misinnn

İşe yaradı mı :))) Çokk iğrenç ya! Bende de çiller var yazın hortladılar ama asla yapamam ben onu :))
ya 1 hafta yaptım sivilce lekelerimde açılma oldu ama daha fazla katlanamadım bıraktım. ozon yağını araştırıyorum şimdi de

İnternetten canım ilvina salyangoz kremi yaz hemen çıkıyo 2kutu aldım onu yağı hediyesi 75 aldım

canım ilvina salyangoz kremi yaz hemen çıkıyo 2kutu aldım ozan yağı hediyesiydi 75 tl ayrı ayrı alırsanda ucuz ost: 41716820 .!.:
İnternetten canom

Ozon yağını kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten bir çok konuda süper ben buradan temin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa duydum
Vucutdaki tuz idrar ve terle atiliyo ve asidikdir idrar sürmeyin bence

Ben de çillerden muzdaribim :KK43: internette miracle glow dye bir leke kremi gördüm kullanan duyan bilen var mı???

X