Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet... Üst üste deneyince daha kötü oluyor.bence en iyisi doğadan yardım almak. Ve cildi soyacak ürünlere başvurmak
Arkadaslar yardminza ihtyacim var ilk olarak biyik ustum agdadan sonra kabardi iz kaldi kuru sivilce gibi sanki gitmedi nasil gecireblrm krem onernz var mi bide cildimdr kahverengi lekeler var ben gbi onlari nasil gecirrblrm yardm edin
Arkadaşlar bir kez daha yazıyorum forumu tam incelemeyen arkadaşlar için bilgi olsun diye. Her türlü sivilce, sivilce lekeleri, ağda, sir lekeleri, güneş lekeleri olmak üzere tedavi için önce oksijenli su ile yüzünüzü bir pamuk yardımı ile silin. sonra eczaneden alacağınız hücre yenileyici olan yanık tedavilerinde kullanılan madecassol isimli kremi ince tabaka halinde cildinize yedirin. Gece ve gündüz olarak düzenli şekilde yapın. Cilt yenileme özelliği olduğundan lekeleriniz neredeyse yok olacak kadar azalacaktır. Denedim. Koyu çukulata kahve olan cilt lekelerim açıldı. Makyaja ihtiyaç dahi duymuyorum. Arada elma sirkesi ile de cildinizi temizleyebilirsiniz. Güneşe çıkmadan 15 dk önce güneş koruyucu sürün...Saygılarımla..Arkadaslar yardminza ihtyacim var ilk olarak biyik ustum agdadan sonra kabardi iz kaldi kuru sivilce gibi sanki gitmedi nasil gecireblrm krem onernz var mi bide cildimdr kahverengi lekeler var ben gbi onlari nasil gecirrblrm yardm edin
Arkadaslar yardminza ihtyacim var ilk olarak biyik ustum agdadan sonra kabardi iz kaldi kuru sivilce gibi sanki gitmedi nasil gecireblrm krem onernz var mi bide cildimdr kahverengi lekeler var ben gbi onlari nasil gecirrblrm yardm edin