Lekeler, Çiller cilt lekeleri icin yardimm!!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

oznuurr1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
22
11
Arkadaslar yardminza ihtyacim var ilk olarak biyik ustum agdadan sonra kabardi iz kaldi kuru sivilce gibi sanki gitmedi nasil gecireblrm krem onernz var mi bide cildimdr kahverengi lekeler var ben gbi onlari nasil gecirrblrm yardm edin

Lekeden bende muzdaribim n olucak bilemedim bu sorunumuz:KK43:

Merhaba.Benimde cildim çok hassas.Bitkisel yağlardan fayda var.Badem yağı iyi gelebilir.Cildi yatıştırıyor çünkü.Güneş koruyucu ve kuvvetli bir nemlendiriciyi atlamamalısın. Ağda izi olan bölgeyi mümkün olduğunda nemli tutmanı tavsiye ederim

Kahverengi lekeler içinde eczaneye danışıp soyucu kremlerden yardım alabilirsin. Gece uygula ve muhakkak güneş korucuyu sür. Hassasiyeti engellemiş olur ve korumuş olursun böylece

Bu derde çare hala bulamadım. Bana bir yöntemi deneyip sonuç alanlar lütfen ulaşsın.
Şu krem bu krem diye diye deneme tahtası oldu. Lekeler daha belirginleşti

evet... Üst üste deneyince daha kötü oluyor.bence en iyisi doğadan yardım almak. Ve cildi soyacak ürünlere başvurmak

Benim sivilce lekem var ufak tefek. Ama yine de rahatsız edici tabi! Fakat,aloe vera jel içiyorum bir de kapsüller alıyorum takviye olarak. İçeriden besleyince faydasını gördüm azalmaya başladı. Şimdi soyucu krem deneyeceğim.Tahminimce o iyi gelecek

Arkadaslar yardminza ihtyacim var ilk olarak biyik ustum agdadan sonra kabardi iz kaldi kuru sivilce gibi sanki gitmedi nasil gecireblrm krem onernz var mi bide cildimdr kahverengi lekeler var ben gbi onlari nasil gecirrblrm yardm edin

Canım kimyasal peeling yaptırıyorum ben düşünürsen önerebilirim :)

Ciltteki her türlü kusur için sivilce dahil, leke geçirme dahil olarak madecassol öneririm. İnce tabaka halinde sürün, gece yatarken tercih edin pek güneşe maruz bırakmayın. düzenli kullanın. Eczaneden alabilirsiniz. Ucuzdur.

Arkadaşlar merhaba. Ben de sizler gibi cilt lekelerinden müzdaribim. Belki de cok seyi yüzüme kullandiğım icindir ama şunu öğrendim ki çoğu boş şeyler. Günde 3 lt su icmeye çalışın ben şu an yapıyorum inanin yüzüm kurumuyo bile artik. Bakin internette aratin bi arastirmada 3 lt su icin bi kadinin 1 ay sonraki degisimini göreceksiniz. Bi de aksamlari pamukla lekenin üstüne elma sirkesi uygulayin. Bence bunlari yapin yeter yasim 26 . Tecrübelerimi paylasmak istedim Hoppa

Optimals Even Out Gündüz ve gece kremleri;
koyu lekeleri azaltır ve yeni lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcıdır.(Doğum lekeleri dahil olmak üzere lekeye nüfuz eder) Patentli, koruyucu antioksidan Lingon 50:50™ teknolojisi ve cildi aydınlatıcı özelliklere sahip bitki özü Rumex aktif bileşeni ile formüle edilmiştir. SPF 20 güneş koruması mevcuttur, erken yaşlanmaya ve lekelenmeye karşı koruma sunar.
even out.png even out gece.png

Tender Care Balm;
Doğal balmumu içeren bu özel formül, dudaklarda, yüzde, tırnak diplerinde, kısacası cildinizin kuru ve sert hissedilen her bölgesinde kullanılabilir.
Çıkan uçuk,sivilce, yanık yada kesik, sinek ısırmaları, arı sokması, pişik, düşmelerdeki şişlik morluk, kaş besleyici, gibi, kendi küçük olmasına rağmen birçok işlevi bulunmaktadır.
Doğal balmumu, gül özlü, h.cevizi, vanilya aromalı, karamel, kiraz özlü gibi çeşitleride bulunmaktadır.
Evimden asla eksik etmediğim bir ürün :KK66:
TENDER CARE.png

Ersağ urunleri kullanmalısın. .düş jeliyle yıka anti akne sur....birsey kalmaz

Arkadaşlar bir kez daha yazıyorum forumu tam incelemeyen arkadaşlar için bilgi olsun diye. Her türlü sivilce, sivilce lekeleri, ağda, sir lekeleri, güneş lekeleri olmak üzere tedavi için önce oksijenli su ile yüzünüzü bir pamuk yardımı ile silin. sonra eczaneden alacağınız hücre yenileyici olan yanık tedavilerinde kullanılan madecassol isimli kremi ince tabaka halinde cildinize yedirin. Gece ve gündüz olarak düzenli şekilde yapın. Cilt yenileme özelliği olduğundan lekeleriniz neredeyse yok olacak kadar azalacaktır. Denedim. Koyu çukulata kahve olan cilt lekelerim açıldı. Makyaja ihtiyaç dahi duymuyorum. Arada elma sirkesi ile de cildinizi temizleyebilirsiniz. Güneşe çıkmadan 15 dk önce güneş koruyucu sürün...Saygılarımla..

merhaba güneş lekesi doğum lekeleri sıvilce lekeleri ve ciltteki morluklar ile ilgili krem önerebilirim kızlar gece ve gunduz kremi :)ayrıca sigara içen bayanların kesinlıkle kullanıp sonuç aldıgı bır set .zamala cilt rengi solmaya baslıyor cunku yardımcı olurum ılgılenirseniz:)

Merhaba cilt lekeleri için doğum çatlakları için lr ürünlerini tavsiye ediyorum ilgilenen arkadaslara tavsiye ederim

Merhaba hanımlar,

Eğer sağlık ve güzellik için sonuçları kanıtlanmış ürünler istiyorsanız instagramdan iletilime geçebilirsiniz
LR ile değişiminize inanamayacaksınız
1f60a.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanımlar,

Eğer sağlık ve güzellik için sonuçları kanıtlanmış ürünler istiyorsanız instagramdan iletilime geçebilirsiniz
LR ile değişiminize inanamayacaksınız
1f60a.png

Son düzenleyen: Moderatör:
X