Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir uye dediginiz kisinin yazdigi kremleride kopyalasaysiniz yardimci olmaya,calisirdik...Kızlar bu cilt lekeleri için bir üye 3 krem önermis 2 tanesi akşam bir tanesi sabah şimdi merak ettiğim şu akşam 1 ini sürece 1 inde 1 saat sonra demiş ustunemi surecem ilk sürdüğümu yikayacakmiyim acaba bilemedim bide sabahki sürdüğüm aksama kadarmi yüzümde kalacak
Markası falan var mi natures serisi aldım ise yaramıyo gibi,cilt lekelerine glikolik asit öneririm.anında açıyo cilt rengini.berraklaştırıyo cildi.
canım markası önemli deil.ama yoğunluğu önemli.%70 konsntrasyonnda olursa bayagı etkili oluyo. gg de var sanırımMarkası falan var mi natures serisi aldım ise yaramıyo gibi,
Gg?canım markası önemli deil.ama yoğunluğu önemli.%70 konsntrasyonnda olursa bayagı etkili oluyo. gg de var sanırım
gittigidiyor:))) yasak deildir umarım
Gratis veya watsons da bulabilirmiyiz inter uzeri satislara guwenmiyorumda yada sizin onerebilecegiz yer marka varmi?gittigidiyor:))) yasak deildir umarım
canm bu asitler öyle mağazalrda olmaz olsa bile yoğunluğu en fazla %4-5 olur ki oda pek bi işe yaramaz.ben hep internetten alırım.güvenmekten başka çaremz yok.ebaydan alırım genelde ama enaaz 20 gün bekledim.:)Gratis veya watsons da bulabilirmiyiz inter uzeri satislara guwenmiyorumda yada sizin onerebilecegiz yer marka varmi?
%70 glikolik asitli kremi bulmak zor gibi ezcanede bulunmazmiacabaayrıca glikolik asit jelimsi olur. daha su gibiyse içine su katılmış demektir
canım markası önemli deil.ama yoğunluğu önemli.%70 konsntrasyonnda olursa bayagı etkili oluyo. gg de var sanırım
Kızlar bu cilt lekeleri için bir üye 3 krem önermis 2 tanesi akşam bir tanesi sabah şimdi merak ettiğim şu akşam 1 ini sürece 1 inde 1 saat sonra demiş ustunemi surecem ilk sürdüğümu yikayacakmiyim acaba bilemedim bide sabahki sürdüğüm aksama kadarmi yüzümde kalacak
Glikolik asit dediğimiz nedir ve nerde bulabiliriz?cilt lekelerine glikolik asit öneririm.anında açıyo cilt rengini.berraklaştırıyo cildi.