Lekeler, Çiller Cilt lekeleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Nazca01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
3
0
36
Kızlar bu cilt lekeleri için bir üye 3 krem önermis 2 tanesi akşam bir tanesi sabah şimdi merak ettiğim şu akşam 1 ini sürece 1 inde 1 saat sonra demiş ustunemi surecem ilk sürdüğümu yikayacakmiyim acaba bilemedim bide sabahki sürdüğüm aksama kadarmi yüzümde kalacak

Kızlar bu cilt lekeleri için bir üye 3 krem önermis 2 tanesi akşam bir tanesi sabah şimdi merak ettiğim şu akşam 1 ini sürece 1 inde 1 saat sonra demiş ustunemi surecem ilk sürdüğümu yikayacakmiyim acaba bilemedim bide sabahki sürdüğüm aksama kadarmi yüzümde kalacak
bir uye dediginiz kisinin yazdigi kremleride kopyalasaysiniz yardimci olmaya,calisirdik...

Normal bir cilt bakımında, akşamları temizleyici ile yıkanır kalan bakım yapılır, sabahları da tonikleyip kremler sürülür. Öyle üst üste tabaka gibi olacaktır, cilde nefes alması için, kremlerin işe yaraması için fırsat verin.

Gratis veya watsons da bulabilirmiyiz inter uzeri satislara guwenmiyorumda yada sizin onerebilecegiz yer marka varmi?
canm bu asitler öyle mağazalrda olmaz olsa bile yoğunluğu en fazla %4-5 olur ki oda pek bi işe yaramaz.ben hep internetten alırım.güvenmekten başka çaremz yok.ebaydan alırım genelde ama enaaz 20 gün bekledim.:)

X