Sivilceli Ciltler Cilt lekesinden kurtuldum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

franch

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
5
0
34
Merhabaaa kızlar.... Bu güzel bahar gününden gayet enerjik yazıyorum size.. Benim hikayem şöyle; yaklaşık 8 aydır lekelere ve sivilcelere karşı savaş verdim. Yağlı bir cilde sahibim. Denemediğim maske, kullanamadığım ürün kalmadı. Tam leke tedavisi için lazer vs araştırıyorum bakıyorum sivilcem çıkmaya başlamış. zaten pahalı bir yöntem olduğu için kılı kırk yararak düşünmekten tam karar veriyorum stres yaptığım için muhtemelen sivilce patlak veriyor. Sivilce geçiyor kısa süre sonra ama bu seferde izi kalıyor. Üstelik oynamamama rağmen. Artık aynaya bakamıyorum diye ağlamaya başladım. Bunalıma girdim. siz de biliyorsunuz kadının vitrini yüzü. aynaya küsme sebebi kötü bir cilt. Roaccutane mi kullanmadım, clindoxyl jel mi kullanmadım, elma sirkesi, gül suyu, kurutucu sabun mu aklınıza ne gelirse neler neler.. ama geçmedi kısa süreli oldu hepsinin etkisi. Hatta erkek arkadaş edinemiyor olmanın sebebini bile yüzümdeki sivilce ve izlere bağlamıştım. Fakat 2 hafta keşfettiğim bir krem sayesinde bahsettiğim sorunlardan gözle görülür bir azalma yaşandı. Önce clindoxyl jel kullarak sivilcelerimi kuruttum çünkü bahsettiğim ürün sivilcelere değil, izlerine iyi geliyor. jel ile kurudu sivilcelerim ardından fenjilyan adındaki kreme başladım. Bugün iki hafta oldu başlayalı sabah akşam kullanıyorum. bu sabah güneş bile daha güzel göründü gözüme. yüzüm aydınlandı iki hafta içinde eminim daha da aydınlanacak. Lekelerim gözle görülür azaldı hatta şöyle anlatabilirim BB krem kullanıyordum önerilmemesine rağmen ama başka türlü kapanmıyordu. BB krem kullanmadan sokağa rahatlıkla çıkıyorum. Herkes denesin kızlar.

Arkadaşlar merhabaa,
Bende geçen yaz aynı lekelerden şikayetçiydim göz altlarımda ve çeneme doğru lekeler olusmaya baslamıştı önüne geçemicem ve gittikce koyulaşcaklar diye çok korkmuştum, lazer , kimyasal peeling araştırmaya baslamıstım ama cesaret edemedim öncesinde krem ürünleri denemek istedim ve biraz pahalı da olda isis pharma white serisini kullandım kutudan 3 tüp cıktı, biri yıkama jeli diğeri renk acıcı jel, en kücüğü ise merhem gibiydi en yoğun kıvamda olan oydu. İlk ikisini Hergün uygulamaya çalıştım, gece yatmadan yıkayıp sürdüm, sabah muhakkak kış bile olsa güneş kremi kullandım. Bu kötü birşey değil arkadaslar hergün krem kullanmak zorundayım diye üzülenler oluyor ama biz bayanız kendimize bakmamız gerek. 50 faktör bioderma spotlight kullandım. Kıvamı biraz agır ama fondoten ya da baska bir kapatıcı kullanmadan önce nemlendirici kullanmıyorum güneş kreimi sürdükten sonra. Ve yine bir yaz geldi. Şükür ki lekelerim rengi gözle görülür şekilde açıldı ve bu yaz güneş kremi konusunda daha tedbirliyim. Bahsettiğim ürünleri bu kış yeniden kullanacagım. Yazın yani hatta baharda güneş etkisini göstermeye baslayınca bıraktım.gerçekten bilinçli bir kullanıcı iseniz sizede bu ürünleri tavsiye ediyorum. Ben çok aradım internette bu tür yazıları inşaallah arayan başkalarına faydam dokunur. Tabii ki öncelikle şunu bilmek gerekir ben, kremler vs. Hepsi vesile şifa

Slm arkadaşlar bende sivilce tedavisi gordum ve doktorum ardindan fenjilyani önerdi çok tereddütte kaldim etkisini gorecekmiyim diye ve sonra siparis verdim tedavi olduktan sonra cildim cok kurumustu fenjilyani kullanmaya basladiktan 3 hafta sonra yüzüm yumusacik oldu ve yuzumdeki lekeler gitti göz altındaki morluklarim da bile azalma oldu iyiki almisim ve kullanmisim herkexe tavsiye ederim gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :)))

2 haftadır kullanıyorum etkisini şimdiden gösterdi yüzüm aydınlandı ve ince çizgiler yok oldu ayrıca iyi bir nemlendirici suanlık faworım :))

X