• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cilt soyulması, kuru cilt, gözenek

silversmith

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2025
227
369
18
Ekran Resmi 2025-09-09 17.22.02.webp

uzun zaman önce bu jeli kullandım.
bu üründen sonra burun bölgemdeki deri soyulmaya başladı ve burnum hep pütür pütür.
yanaklarımda bazı yerlerde soyulma var. uzun süredir yüzümü suyla yıkıyorum kendine gelsin diye rahat bırakıyorum. çok nadir makyaj yaptığımda falan jel kullandım. gül suyu ve yüz kremi kullanıyorum. ara ara kil maskesi yaptım. cildim kendini toparlamadı. genel olarak kuru-hassas bir cildim var ama burun gözeneklerim geniş/bazen yağlanma oluyor. jel içeriğini bilinçsiz kullandım sanırım.
cildimi pürüzsüz hale getirecek ve gözenek küçültecek ne kullanmalıyım? cildim yağlı değil o sebeple kurutmayan nemlendiren şeyler olması lazım.

Son düzenleme:
arkadaşlar salisilik asit cildimi daha çok kurutur mu sadece burun üstünde kullansam? gözenekler ve soyulma için düşündüm

onun dışında retinol veya c vitamini kullanmaya başlasam acaba cildim kendini toparlar mı? biraz canlılık gelir belki dedim
serum ürünlerden uzak dururdum ama artık kullanmak istiyorum. bilgim olmadığından korkuyorum. tavsiyesi olan var mı?

Son düzenleme:
Benimde cildim çok kuru bu maskeyi yapıyorum aynı serinin nemlendirici ve toniğinide aldım 1aya düzeltti cildimi şuan ışıl ışık kuruyup dökülmeside geçti.

Eklentiler

• IMG_5597.webp
    IMG_5597.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 35
Back
X