• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilveli kadın nasıl olur

Bakış, süzülme, gülüş, zarafet, ses tonu, hafif omuz hareketleri, kesinlikle minik yerli yersiz dokunuşlar, hafif mınıcık kahkahalar ama asla itici değil, derin bakışlar koku, saçlar beden dili. Ayyy iyi ki kadınız❤️❤️❤️😂 sabah sabah yıne dişil enerjilerdeym🤣🤣
Akrep kadını beğenmışş canım burçdaşımm akrep’e akrep’im ay terazi 😍😍😍🥹🥹🥹💅🏻💅🏻💅🏻

Ama gerçekten cilveli kadın nasıl olur erkeğin aklını başından alır merak ediyorum çünkü bendede yok tatlı çocuk gibi davranmak ama aramızda öyle insanlar vardır bizi aydinlatsin
Aynı şeyi bende merak ediyorum mesela fantazi kıyafet giydiniz sonrasında napıyorsunuz nasıl hareketler ediyorsunuz ben hiç yapamıyorum🤣 giymeye giyiyorum ama sonra direk yatağa gidiyorum🤣🤣 hayalgücüm mü yok dişil enerjim mi bilmiyorum valla

Civeli kadın olmanın birinci şartı karşıdaki erkeğin bunu anlayabilevek kapasitede olması. Eski erkek arkadaşıma yaptığım cilvelere dağlar taşlar dile gelirdi ama kendisi çok düzdü :) yani böyle biraz salağa yatmak bence cilveli kadın olmak. Sen yapabiliyorsan bile erkeğin yapmasına izin vermek. Mesela sodanın kapağını açmasını istemek :) ayağım incindi diye koluna girmek, kalabalık bir ortamda öpecek kadar yakın durarak gözlerinin içine bakıp gülmek, gürültü ortamda yanağına değerek kulağına bir şeyler söylemek. Kilit nokta senin sinyaller vermen ama onun o an sana erişme imkanı olmaması. Veya ödüllendirmek görünce 3 saniye sarılıp geri çekilmek , konuşurken birden ay ne kadar tatlısın, seninde şu huyunu çok seviyorum demek vs… ilişkinin boyutuna göre değişir. Bir de tüm erkek arkadaşlarımın bende sevdiği şey dırdır etmem, küsmem, ciddi tripler atmam, anlayışlı ve sevecenim. Adamlar yanımda yargılanmadan kendileri olabilmeyi de seviyor. Veya ısrarcı olmamak bir şeye bir kere hayır dediyse veya mesaj atmadıysa aradın açmadıysa üstüne üstüne gitmemek

Son düzenleme:
ben tek basima sırtımda cadir 9 kiloluk sirt çantasıyla seke seke gezerim, daglara tirmanirim. Ama hayatimdaki kisiyle beraberken yuksek raftaki bardagi almaya bile tirmanmam, onu cagiririm. sirf bu yüzden bana yolda buldugu tahtalardan basamak yapti😂😂
Ay bu ben spor salonunda koca koca ağırlıkları kaldırıp flörtlerle ilişkilerle gittiğim yerlerde çantamı taşıyamam :))

Aynı şeyi bende merak ediyorum mesela fantazi kıyafet giydiniz sonrasında napıyorsunuz nasıl hareketler ediyorsunuz ben hiç yapamıyorum🤣 giymeye giyiyorum ama sonra direk yatağa gidiyorum🤣🤣 hayalgücüm mü yok dişil enerjim mi bilmiyorum valla
Mesela işten geliş saatine denk getir salondaki masanın üzerine otur, kapıyı da kapat. O seni görünce hemen pas verme. Veya duştan havluyla çık sonra bir amda karşısında havlun düşsün vs…

Back
X