• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri mi? Çözemiyorum

Adam cimri değil!
Asosyal de değil!
Sosyal hayatı bilmiyor vs de değil
Bir kadına nasıl davranacağını bilmiyor da değil!
Lütfen kendinizi kandırmayın!
Adam size değer vermiyor
Olay bu
Ona Doğum günü için ayakkabı çanta vs aldırdınız diyelim söyleyerek yani
Sinecek mi içinize?

Çok özür dilerim
Hakaret değil asla asla kesinlikle
Sadece görüneni söylüyorum kendinizi toplayın diye
Adam size değer vermiyor
Sizi cepte görüyor
Belki de ( özür dilerim) bazı ihtiyaçlarını karşıladığınız için sizinle (tekrar özür dilerim ama bunu düşünün lütfen)
Kısacası bu adama yol verin
Bakın çok üzüleceksiniz sonra

Yani tutumlu diyemem.
Param yok diyorsunuz arkadaşına yemek alıp size almıyor.
5 tl harçlığı vermemeli zaten yılda kaç bayram var ki 5 lira veriyor.
Ayrıca çocuk haricinde 3 kişi daha varken 2 dilim pasta alıp gelmesi de aşırı tuhaf. Bari 4 kişilik minik pastalardan 1 tane alıp gelseydi de hepimiz yeseydiniz. Neden 2 dilim pasta yani.
Çok küçük hesaplar yapıyor sevgiliniz.
Siz ona öyle bir doğum günü hazırlarken sadece gururlu bir insan olarak altta kalmayacak şekilde bir hazırlık yapmalı
Ben kadın halimle sevgilime yapardım bunu altta kalmamak adına,kocaman adam akıl edemiyor mu bu kadın bana bir dolu hazırlik/masraf yaptı bende yapayım diye.
Sizi üzmek istemem ama bu adam olmamış. Zor böyle biriyle hayat geçirmek

öncelikle boşanma aşamasında olan;
Eşinden sevgilisinden ayılan;
Acı çeken kim varsa benim eski konularımı araytırıp okuyabilir.

Oğlum 2 aylıkken annemin evine geldim. 1 yaşındaydı resmi olarak boşandım.

Bir sürü olaylar...

Özet: eskiye göre çok ama çok mutluyum :)))

Selam arkadaşlar.
Beni bilen burda bilir. Bir derdim var forumunun müdavimiydim.
Ayrılmam boşanmam aileden ayrı oğlumla hayat kurmam...
Bana ne kadar destek oldunuz ya.!!! Çok ama çok teşekkürler.
Gerçekten her gün şükredecek milyon tane sebebim var. Mutluyum. Rahmetliyle hiç böyle olmamıştım.

Fazla uzatmıycam.
Sorusu olan varsa elbette sorabilir. Ayrıca mesajla ceaplayabilirim.

Konu başlığından anayacağınız üzere; bir sevgilim var. 7 aydır görüşüyoruz. Hiç evlenmemiş. En uzun ilişkisi 6 ay sürmüş. Benimle rekor kırdı yani. 42 yaşında Çok saygın biri. Kibarlığı saygısı parmakla gösterilir. Çevresince çok seviliyor. Hürmet edilen bir işi var. Benden biraz daha fazla kazanıyor.

Sorum şu:
Hesabı sırayla ödüyoruz genelde.
Oğlum olduğu için ben çok çıkamıyorum. Bazen bana geliyor. Ciddi bir su giderim oluyor :)
Gelirken nadir olarak çekirdek su ve gazoz alır. 7 ayda sadece bir kere çiçek aldı. Ufak tefek küçük hediyeleri oldu. Ben de oldu, ama benimkiler cidden masraflıydı. Büyük bir doğum günü partisi verdim. Sırf pastası 300 tl tuttu. Helal hoş olsun. Hiç umrumda değil, mutlu olsun.
Yarın yani bir kaç saat sonra 23 haziran. Benim doğum günüm. Hiç ama hiç umudum yok bama ne parti yapmasından ne hediye almasından.
İşleri çok yopun. Biraz ağzını yokladım ama hiç bir haIrlığı maalesef yok.
Bu da beni üzüyor.
Bir kere oğlum için dilim pasta isremiştim. Arkadaşıyla bana geleceklerdi. İki dilim pasta alıp gelmiş.
Bayramda 3,5 yaşındaki oğluma 5 tl harçlık verdi.
Kuzenim şehirdışından geldi. Yemeğe çıktık. Yemeğim ücretinin yarısından fazlasını ben ödedim.
Bi yerde ben ısmarlıyım dediğimde hayır demiyor. Geçen param yok dedim, arkadaşının yanında. Sizd yemek ısmarlamak isterdim dedim ama sadece kendime alabiliyorum dedim. O gün biraz talihsiz bi gündü benim için. Tamam dedi. FastfoodAn ben kendime aldım. O da arkadaşıyla kendine aldı.

Kızlar çok iyi bi insan ama bu halleri beni düşündürüyor. Eminim benim doğım günüm eğey sönük geçecek.

Daha önce üstü kapalı olarak bunlardan bahsettim. Kimse kimseyi eşit sevemez. Bu ölçülemez ki dedi. Beklentisiz olmak lazım. Ne yapıyorsan kendin için yapman lazım. Demişti.

Siz ne diyorsunuz.

Ağustos ta Amerikaya gidecek. 10 ay ayrı kalıcaz. Beklemek istiyorum. Çünkü ilişkimiz gerçekten bunlar hariç gayet güzel.

Fikşrlerinizi merak ettim.
Kuzenim pinti diyor.
Umarım doğru ifade etmişimdir kendimi.
Siz ne düşünüyosunuz?

Çok sevgiler :)
2 dilim pasta almakla gelmek nedir yaa bipasta ne kadar yani 50 lirası yokmu valla pinti insan ömrünü tüketir yemek bile ısmarlamamıs yarın bi tatile gidicek olursun böyle p,nti tipler ya kamp ister yada pansiyon iyi bi otele bile gidemezsin yada aksamları carsısına cıkarsın bi takı tuka bile aldırmaz ben yapamam sahsen pinti adamla

Merhabalae arkadaşlar. Gece yazamadım maaalesef

En son waffle aldıracaktım. Aslında yemek sepetinden de söyleyebileceğiöiz bir yerdi. Ama o uçaktan indi. Arabasını aldı ve wafflecıya gitti. :)

Evet kesinlikle cimri. Ama ekstradan da bir öküzlüğü var. O net. Kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmiyor.

Şunu anladım, benim ona söylmem gerekiyor. Dilim pasta alma, bütün pasta al. İşte çocuğa bu kadar harçlık mı verlir vs. O zaman düzeltiyor. Ama yine de çok emin konuşmıycam.

Bu akşam yemeğe gidelim dedi. Oğlumu da alıp gidebiliriz. Belli olmaz. Ya da işte tatile çıkacaktık. Orayı hediye gibi düşünmüş. Hayır dedim, doğum günüm bıgün.

Evet profesör olması etkiledi. O net. Bi de hakkında internette epey güzel yorumlar var. Kötü yorum okumadım bile. Çok seviliyor. Şöyle birşey var. Hayatı okumakla dersle geçtiği için sosyal yönün zayıf. Abim de doktora yapıyor. Yengem hep öküzlüğünden dert yanar. Bi hediye bi bişey almamasından. Ama yönlendirince yapıyor.

Şimdi şu karara vardım. Bi kaç teste tabi tuttucam. Gerçekten bana değer veriyor mu cebini öi düşünüyor görücez

Yoksa herkes yoluna. Ya ben el kadar bebeyle boşanmışım. 1.5 yıldır tek başıma büyütüyorum. Bi ayrılık mı koyacak bana.? :) o yüzden ilişkimde ısrarcı değilim.

Buarada ex i soranlar olmuş. 1.5 yıldır amerkada. Burda kasaba kibirnden selam vermeyen beyfendi orada taksicilik yapıyor. Oğlanın nafakasını düzenli yatırıyor. Babaanne dede kibirlernden gelip alıp da sevemediler. Öyle ya benim kapıma mı gelecekler bi çocuk için.!!! Beniö götürüp buyrun sevin torununuz dememi bekliyolar. Ex amerkaya gitti gideli göremediler bu yüzden.

Haftada bir ex oğluyla telefonda görüvtülü görüşüyor. Yaptığı babalık bu kadar.

Her neyse... dur ben şuna mesaj atayım. Üçümüz çıkalım akşam yemeğe diye :) inşallah hediye almıştır. Yoksa şu ayakkabı da çok güzelmiş diye foto mu yollasam. Valla hiç tarzım değil ama işte testler denemeler :)

Bazınız çok ağır konuşmuş bazınız baya objektif bazınız gerçekten ufkumu da açtı :)

Kızlar doğum gününfırsatları varmış mağazalarda. Starbuckta kahve hediyeymiş. İŞte yves rocherde eğey güzel indirim varmış. Sizin başka bildiğiniz kampanyaşar var mı?
Böyle bir hayat yaşamak istiyorsanız yaşayın

Fatura olayını ben de geç anladım ..Prof.olacaksa ve su cok harcaniyorsa mukemmel iliski olmuyor...Daha mukemmelleri var inanin :) Ben anneliginizi on plana alin akilli adimlar atın diyorum o cocuk cok yakinda hayatinizi eve giren cikani net hatirlayacak ...Yavrunuza odaklanin iyi yetistirin lutfen..
Aynen
Konu sahibinin önceki konularına baktım bir de bu konuyu okudum bebeği için çok üzüldüm. Umarım konu sahibi bebeği'nin ruh sağlığı ve geleceği için doğru yolda ilerler..
Bazen böyle konuları okuyunca çocuk için boşanmaya karar vermeden önce çiftlerin iyi düşünmesi taraftarıyım.

Olabilir fakat insanlık hali. Bunun utanılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ben eğer biriyle sevgiliysem ve evlenmeyi düşünüyorsam aramızda böyle konular sorun olmamalı. Aynı şekilde sevgilim ya da nişanlım zor durumda kaldığında benimle paylasabilmeli. Hayat böyle bir şey bana göre
Sevgilim arkadası ve ben yemege gidince zaten benim param kendime kadar dememki. Neden öyle bir sey demişki konu sahibi? Erkek arkadası onun mu ısmarlamasını beklemiş çok garip değil mi? Beklediyse aşırı saçma çünkü kendi arkadasının parasını neden kadın ödesin. Değilse neden ortaya öyle bir söz atmış. Açıkcası ben anca kendime kadar param var demektense ya yemek yemem yada susar hiç bir sey demem.

Çabalayan ve veren taraf daha çok sizsiniz anladığım kadarıyla. O da bunu biliyor ve bunun rahatlığı var. Bence biraz kendini geri cek bu ödeme konusunda. Cimri erkege de hayatta tahammül edemem..

Merhabalae arkadaşlar. Gece yazamadım maaalesef

En son waffle aldıracaktım. Aslında yemek sepetinden de söyleyebileceğiöiz bir yerdi. Ama o uçaktan indi. Arabasını aldı ve wafflecıya gitti. :)

Evet kesinlikle cimri. Ama ekstradan da bir öküzlüğü var. O net. Kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmiyor.

Şunu anladım, benim ona söylmem gerekiyor. Dilim pasta alma, bütün pasta al. İşte çocuğa bu kadar harçlık mı verlir vs. O zaman düzeltiyor. Ama yine de çok emin konuşmıycam.

Bu akşam yemeğe gidelim dedi. Oğlumu da alıp gidebiliriz. Belli olmaz. Ya da işte tatile çıkacaktık. Orayı hediye gibi düşünmüş. Hayır dedim, doğum günüm bıgün.

Evet profesör olması etkiledi. O net. Bi de hakkında internette epey güzel yorumlar var. Kötü yorum okumadım bile. Çok seviliyor. Şöyle birşey var. Hayatı okumakla dersle geçtiği için sosyal yönün zayıf. Abim de doktora yapıyor. Yengem hep öküzlüğünden dert yanar. Bi hediye bi bişey almamasından. Ama yönlendirince yapıyor.

Şimdi şu karara vardım. Bi kaç teste tabi tuttucam. Gerçekten bana değer veriyor mu cebini öi düşünüyor görücez

Yoksa herkes yoluna. Ya ben el kadar bebeyle boşanmışım. 1.5 yıldır tek başıma büyütüyorum. Bi ayrılık mı koyacak bana.? :) o yüzden ilişkimde ısrarcı değilim.

Buarada ex i soranlar olmuş. 1.5 yıldır amerkada. Burda kasaba kibirnden selam vermeyen beyfendi orada taksicilik yapıyor. Oğlanın nafakasını düzenli yatırıyor. Babaanne dede kibirlernden gelip alıp da sevemediler. Öyle ya benim kapıma mı gelecekler bi çocuk için.!!! Beniö götürüp buyrun sevin torununuz dememi bekliyolar. Ex amerkaya gitti gideli göremediler bu yüzden.

Haftada bir ex oğluyla telefonda görüvtülü görüşüyor. Yaptığı babalık bu kadar.

Her neyse... dur ben şuna mesaj atayım. Üçümüz çıkalım akşam yemeğe diye :) inşallah hediye almıştır. Yoksa şu ayakkabı da çok güzelmiş diye foto mu yollasam. Valla hiç tarzım değil ama işte testler denemeler :)

Bazınız çok ağır konuşmuş bazınız baya objektif bazınız gerçekten ufkumu da açtı :)

Kızlar doğum gününfırsatları varmış mağazalarda. Starbuckta kahve hediyeymiş. İŞte yves rocherde eğey güzel indirim varmış. Sizin başka bildiğiniz kampanyaşar var mı?
Şu ayakkabı da güzelmiş deyip kendinizi fazla düşürmeyin. Testlerle de denemeyin böyle.

Kendinizi kullandırmayın lütfen,evet adam size değer vermiyor,ve evet sadece size cimri..3.5 yaşında yiğenim var,bu Bayram da dedesi 20,ben teyzesi 10 tl bayram harçlığı verdik..kii daha para,pul kavramı yok..annesine de 100 tl,bilmiyorum biz de böyledir,artı hepimiz çalışıyor,maddi durumumuz olmasına rağmen görgümüz bu şekilde,dilim pasta nedir?5 tl nedir?neymiş waffle alıp gelmiş..sağolsun zahmet etmiş,ben isteyip,açık açık söyledikten sonra zahmet edip yapsa ne, yapmasa ne..

Eski konularinizi da bildigim icin cok tuhafima gitti iliski secimleriniz mihribanbalik mihribanbalik ilk koca fetocu, Cocuguna onun ismini koyacak kadar koyu hem de. Amerikaya'da buradan kacip gitti muhtemelen. Gorumceniz sizi baska bi sohbete cagirdiginda ara sira gelirim diyecek kadar ilimliydiniz hatta. Simdi ise kendinizden yasca buyuk bi adamla iliski yasayacak, hatta hamilelik sakasi yapacak kadar farkli bir hayatin icerisindesiniz. Bu adamin elle tutulur yani olsa yine neyse ama prof olacak kadar egitimli olmasina ragmen 0 gorguye sahip. Ben en son ogreciyken bir arkadasimin evine cekirdek alip gittim. Evime cekirdek alip gelen misafirim de henuz olmadi. Cok samimi arkadaslarim dahil. Ayrica 42 yasinda bir adamin evarkadasi olmasi, onun arkasini toplamasi ziyadediyle absurt geldi bana da. Aralarinda farkli bir iliski olmasi ihtimal dahilinde. Maksadim sizi elestirmek degil. Sadece cok genis zikzaklar ciziyorsunuz bence. Kendinize biraz daha zaman tanisaniz. Evladinizla biraz daha vakit gecirip daha dogru bir insani bekleseniz bence hayriniza olacak. Konu actiginiz icin fikir belirttim. Istediginuz hayati yasamakta serbestsiniz zira.

Iyi de oyle de boyle de her gün duş almiyor musunuz? Mevsim yaz zaten. Çok sevisince günde 5 defa mı duş alınıyor?
Uff yine banlanıcam gibime geliyor :KK43:
2kisinin dus almasi var tek kisinin dus almasi var. Ben su masrafini azalt derken adamdan ayril demek istedim :D

Aynen
Konu sahibinin önceki konularına baktım bir de bu konuyu okudum bebeği için çok üzüldüm. Umarım konu sahibi bebeği'nin ruh sağlığı ve geleceği için doğru yolda ilerler..
Bazen böyle konuları okuyunca çocuk için boşanmaya karar vermeden önce çiftlerin iyi düşünmesi taraftarıyım.
evet cunku cok masumlar insan yuzlerine bakmaya kiyamiyor sevgi dolu buyusunler istiyor :) bazen 2.babalar da muhtesem olabiliyor yeter ki anne mantikla secebilsin..

Kesinlikle uzaklaşın o adamdan cimri nin önde gıdeni cimri insanla hayat geçmez sizin paranızı ödemeyip arkadaşının kini ödemiş o gün bırakırım ben olsam görgüsüzlük resmen şimdi böyleyse evlenınce iyice beter olur sakın ha uzaklaşın benden söylemesı

Şakaniz cok korkunç gorundu gozume.
Liseli cocuklar gibi davraniyorsunuz.
Emin olun test edildigini adam da anlamistir ve yine emin olun bayagica bulmustur.

Hayir halinize de uzuldum.
Evlenelim dedi diye seviniyorsunuz.
Ama karsinizdaki adam 40 larin ortasinda nerdeyse.
Neyi neden yaptiginizi anlamistir elbette ve istediginiz cevabi verecektir tabii ki.

Bir de cok daha onemlisi benim cocuguma 5 lira sadaka veren adam hamileligime seviniyorsa cocugum adina uzulurdum ben ya, sizin nasil iciniz el verdi?
Yapmayin n'olur.

Bakin ben öz anne ve babamin iliskisini duymuatum bir gun gece uyanip, o gun hayattan sogumustum, uzun bir sure bir erkekle mesajlasmak bile istememistim.
Cocuk deyip gecmeyin, her seyi anliyorlar.
Ustelik cok daha hassaslar.
Babasi ve babannesi almadigina gore cocuk hep sizinle.
Cocugunuza bu kotulugu yapmayin.

Erkekleri aptal ya da yonetilme/yonlendirilmeye muhtac sanmak, soylene soylene duzeltecegim diye dusunmek en hafif tabirle sacmaliktir bana gore.
Savunmaniz sosyallesememis olmasi ancak bence yaniliyorsunuz.
Yazdiklarinizin hicbiri sosyal zekayla alakali degil, tamamen bilincli bir kota koyma durumu.
Cunku herkesin de dedigi gibi size harcamayacak olan baskasina da harcamayacak olurdu.

Korkunc bir sapaktasiniz.
Bence ucuruma yuvarlanmayi tercih etmeyin.

Konu sahibi eski konularınızı okudum. Okurken kafamda beliren imajı söylemeden geçemeyeceğim. Bana kızmayın lütfen. Kamuda mimar olduğunuzu belirtmişsiniz. Açıkçası bir mimarın böyle konuşmasına şaşırdım. Biraz çocuksu geldiniz okurken açıkçası sizden soğudum diyebilirim.
Biraz ağır olun derim, farklı bir dil takının prensipleriniz, kurallarınız, yapıcı bir tarafınız olsun.

Aşırı çocuksu geldiniz. Konuşma biçiminiz, davranışlarınız.. yani adamın size pek değer verdiğini sanmıyorum açıkçası vakit öldürüyor olabilir. Ben cimri olduğunu düşünemedim. Cimri olan adam yeğenlerine 50₺ vermez. Ayrıca sizin ortamda davranış biçiminiz hiç doğru değil. “Ben kendime alacam” demeniz başından yanlış. Uslup kurallarından bi’ haberdar olmanız gerek. Bana kızmayın lütfen konu sahibi. Yanlışım varsa eğer düzeltin. Sizi eleştirmek hiç haddim değil fakat düşüncelerimi söylemeden geçemedim.
Küçük çocuğunuz varmış, onun psikolojisi açısından biraz ağır davranın.

Back
X