- 6 Mayıs 2015
- 8
- 6
- 33
- Konu Sahibi Engineerain
Sevgili hanimlar biliyorum klişe olacak ama sevgilimin cimri olabileceginden supheleniyorum lütfen bana yardim edin. Henuz 1 aydir birlikteyiz. uzun zamandir hayatıma ciddi olarak birini almamistim. Fakat sevgilim X karşıma çıkınca tamam dedim bu benim ruh ikizim. Ve baliklama atladim tabi ciddi bir iliskinin tam ortasına. Ilk baslarda hersey cok hostu mutluluktan öluyordum Ilk bulusmamiz deniz kenarindaki hos bir cafede oldu. Ben lavaboya kalktim bir ara dondugumde hesap odenmisti cok hosuma gitmisti hemen artı pointsleri eklemistim hanesine. Kizlar bu adam ne olduysa sonraki birkac gun icinde değişmeye basladi. Ben zaten iliskide surekli erkek ödesin diyenlerden degilim. Tamam odemiyorsun bari konusunu getirme be adam. Ilerleyen gunlerde arkadas grubuyla bir yere gittik yedik ictik sonra olay hesap odemeye gelince ben cengaver gibi atildim hiçte durdurmadi beni. Ödedim topluca. Sonrasinda elime kendi yediginin parasini tutusturdu neye uğradığımı sasirdim. Sonra birsure boyle Alman usulü idare ettik. onu boyle kabullenmeye baslamistim. Taa ki benim doğum günüme kadar. Bana cok hos bir surpriz ayarlamis butun sevdigim arkadaslari cagirmis. Garson pastayi getirdi ama pastayi kesmek icin para istiyor. Bizimki elini cebine atmiyor. En son ben cantana uzandim. Garsonda dogum gunu kizina mi odetiyorsun deyince bizimki elini cebine atti. Cokta hos bir hediye yaptirmis getirmis aslinda gecem iyi gidiyordu. En son yuklu miktar hesap geldi ben direkt nakit koydum hesap kutusuna. O da ustunu tamamladı. Hadi bu hanzolugu yaptın bari sus otur be. bu olaydan 1 saat sonra vicdan azabi cekmis olacakki " Aşkım kredi kartimi çıkaracaktm sen önce davrandin"dedi. AHHH AHHHH ÖLDURECEM ONU. BAKIN BENIM GOZUM PARADA PULDA DEGIL AMA BANA DEGER VERMIYOR MU ANLAMIYORUM? hayir değer vermese sürpriz dogum gunu yapmaz hediye almaz. durumu yok desem o da degil. Sonucta o calisiyor ben suan işsizim. Lutfen bana yardım edin yoksa bogazlicam bunu ben