CİMRİ SEVGILIMI ÖLDURMEMEK ICIN DURDURSUN BIRI BENI.

Engineerain

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
8
6
33
Sevgili hanimlar biliyorum klişe olacak ama sevgilimin cimri olabileceginden supheleniyorum lütfen bana yardim edin. Henuz 1 aydir birlikteyiz. uzun zamandir hayatıma ciddi olarak birini almamistim. Fakat sevgilim X karşıma çıkınca tamam dedim bu benim ruh ikizim. Ve baliklama atladim tabi ciddi bir iliskinin tam ortasına. Ilk baslarda hersey cok hostu mutluluktan öluyordum Ilk bulusmamiz deniz kenarindaki hos bir cafede oldu. Ben lavaboya kalktim bir ara dondugumde hesap odenmisti cok hosuma gitmisti hemen artı pointsleri eklemistim hanesine. Kizlar bu adam ne olduysa sonraki birkac gun icinde değişmeye basladi. Ben zaten iliskide surekli erkek ödesin diyenlerden degilim. Tamam odemiyorsun bari konusunu getirme be adam. Ilerleyen gunlerde arkadas grubuyla bir yere gittik yedik ictik sonra olay hesap odemeye gelince ben cengaver gibi atildim hiçte durdurmadi beni. Ödedim topluca. Sonrasinda elime kendi yediginin parasini tutusturdu neye uğradığımı sasirdim. Sonra birsure boyle Alman usulü idare ettik. onu boyle kabullenmeye baslamistim. Taa ki benim doğum günüme kadar. Bana cok hos bir surpriz ayarlamis butun sevdigim arkadaslari cagirmis. Garson pastayi getirdi ama pastayi kesmek icin para istiyor. Bizimki elini cebine atmiyor. En son ben cantana uzandim. Garsonda dogum gunu kizina mi odetiyorsun deyince bizimki elini cebine atti. Cokta hos bir hediye yaptirmis getirmis aslinda gecem iyi gidiyordu. En son yuklu miktar hesap geldi ben direkt nakit koydum hesap kutusuna. O da ustunu tamamladı. Hadi bu hanzolugu yaptın bari sus otur be. bu olaydan 1 saat sonra vicdan azabi cekmis olacakki " Aşkım kredi kartimi çıkaracaktm sen önce davrandin"dedi. AHHH AHHHH ÖLDURECEM ONU. BAKIN BENIM GOZUM PARADA PULDA DEGIL AMA BANA DEGER VERMIYOR MU ANLAMIYORUM? hayir değer vermese sürpriz dogum gunu yapmaz hediye almaz. durumu yok desem o da degil. Sonucta o calisiyor ben suan işsizim. Lutfen bana yardım edin yoksa bogazlicam bunu ben :KK43:

Sevgili hanimlar biliyorum klişe olacak ama sevgilimin cimri olabileceginden supheleniyorum lütfen bana yardim edin. Henuz 1 aydir birlikteyiz. uzun zamandir hayatıma ciddi olarak birini almamistim. Fakat sevgilim X karşıma çıkınca tamam dedim bu benim ruh ikizim. Ve baliklama atladim tabi ciddi bir iliskinin tam ortasına. Ilk baslarda hersey cok hostu mutluluktan öluyordum Ilk bulusmamiz deniz kenarindaki hos bir cafede oldu. Ben lavaboya kalktim bir ara dondugumde hesap odenmisti cok hosuma gitmisti hemen artı pointsleri eklemistim hanesine. Kizlar bu adam ne olduysa sonraki birkac gun icinde değişmeye basladi. Ben zaten iliskide surekli erkek ödesin diyenlerden degilim. Tamam odemiyorsun bari konusunu getirme be adam. Ilerleyen gunlerde arkadas grubuyla bir yere gittik yedik ictik sonra olay hesap odemeye gelince ben cengaver gibi atildim hiçte durdurmadi beni. Ödedim topluca. Sonrasinda elime kendi yediginin parasini tutusturdu neye uğradığımı sasirdim. Sonra birsure boyle Alman usulü idare ettik. onu boyle kabullenmeye baslamistim. Taa ki benim doğum günüme kadar. Bana cok hos bir surpriz ayarlamis butun sevdigim arkadaslari cagirmis. Garson pastayi getirdi ama pastayi kesmek icin para istiyor. Bizimki elini cebine atmiyor. En son ben cantana uzandim. Garsonda dogum gunu kizina mi odetiyorsun deyince bizimki elini cebine atti. Cokta hos bir hediye yaptirmis getirmis aslinda gecem iyi gidiyordu. En son yuklu miktar hesap geldi ben direkt nakit koydum hesap kutusuna. O da ustunu tamamladı. Hadi bu hanzolugu yaptın bari sus otur be. bu olaydan 1 saat sonra vicdan azabi cekmis olacakki " Aşkım kredi kartimi çıkaracaktm sen önce davrandin"dedi. AHHH AHHHH ÖLDURECEM ONU. BAKIN BENIM GOZUM PARADA PULDA DEGIL AMA BANA DEGER VERMIYOR MU ANLAMIYORUM? hayir değer vermese sürpriz dogum gunu yapmaz hediye almaz. durumu yok desem o da degil. Sonucta o calisiyor ben suan işsizim. Lutfen bana yardım edin yoksa bogazlicam bunu ben :KK43:
daha 1 aydır birlikteymişsiniz ve o erkenden kendini belli etmiş öldürmene gerek var mı sence???

Issizseniz o yukluce hesaplarin tutarlari nasil nakit oluyor cebinizde? Adam buna guveniyor muhtemelen. Bir sure tasimayin ya da gizli tasiyin.

Hos en guzeli 1 aylik sevgili icin kendini parcalamamak.

bunun parada pulda gözümüzün olmasıyla alakası yok ben anlıyorum sizi. ben de çok sinir oldum sevgilinize hele doğum gününüzde yaptığı harekete. garsona da ayrı bir sinir oldum, onu söylemek garsona düşmezdi belki o an yanında o kadar parası yoktu. ben sinirlenirim çünkü birkaç örnek vermişsiniz olayın parasızlıkla alakası yok ama garsona ne ki?
daha çok taze ilişkiniz birkaç ay sonra alman usulü yapardınız zaten. ah be adam :63:

Ahaha kiyamam digerleri neysede dogumgunu hesabi odemen kotu olmus. Sevgilin olacak sahis parayi verip o ne demek diye kiZip karti verebilirdi. Arkadaslar siZin paraniza takilmis da issiz insaninda cebinde yuklu parasi olabilir. Ailesi karsiliyodur parasiz birakmiyodur vs vs. hic esitlik moduna giremicem erkekse her konuda erkegim diye dolaniyolarsa gerekeni yapmayida bilecek. Biraz gozlemle baktin hep boyle hoscakal de bence. Hic cekilmez

Ben sizi cok iyi anladım konu para pul değil arkadas ortamında ki cengaverliğiniz tartısılır belki cocugun cebinde okadar para ypktu hiç olmassa kendi hesabını odedi ama dgünü olayı biraz enteresan

Ühühühühü Allah'ım 40 yılın başı tamam işte buldum dedim onda da adam cimri çıktı :KK43: Arkadaşlar işsizim ama daha ölmedim evelAllah ailem dışarı çıkacağım zamanlarda fazladan cebimde dursun diye veriyorlar sağolsuınlar:KK45: Zaten konu sevdiklerim olunca nerde, ne kadar ödediğimi gözüm görmüyor benim yeter ki karşımdaki insanlar mutlu olsun diye düşünüyorum :KK61: Hayır madem doğum günü düzenliyorsun o halde hakkını ver be adam hakkını ver. Orda arkadaşların önünde düştüğüm duruma mı ağlayım, garsona rezil oluşuma mı ağlayım ( ki genelde gittiğim bir mekandır. uzun süre kapısından girmicem) HANGİ BİRİNE AĞLAYIMMM:KK61::KK61::KK61::KK61:

Siz nasil kadinlarsiniz ya...
Siz kadin erkek esitliginden soz etmeyin gozunuzu seveyim.
Dogum gununde hesap odemen hic olmamis eyvallah da,
Adam cimri mi bogazlicam falan ne demektir.
Bi de ev araba aldirin kendinize bari... Adamin sana verdigi degeri parayla mi olcuyorsun?
Esya misin sen?
Sacmalik.

Ne? Dogum gunu masraflarini sizmi odediniz?
E ortada surpriz felan yokki eger boyleyse, resmen size kakalamis herseyi.
Bu surpriz felan degl essek sakasi.
Ne biliyor o kadr param oldgunu?
Belki param yok cebimde?

Ahaha kiyamam digerleri neysede dogumgunu hesabi odemen kotu olmus. Sevgilin olacak sahis parayi verip o ne demek diye kiZip karti verebilirdi. Arkadaslar siZin paraniza takilmis da issiz insaninda cebinde yuklu parasi olabilir. Ailesi karsiliyodur parasiz birakmiyodur vs vs. hic esitlik moduna giremicem erkekse her konuda erkegim diye dolaniyolarsa gerekeni yapmayida bilecek. Biraz gozlemle baktin hep boyle hoscakal de bence. Hic cekilmez

Evet şuan gözlemleme safhasına geçtim ama bu seferde her yaptığı her söylediği batıyor maddi konularda. Peki bunu anlamasını nasıl sağlamalıyım acaba? Hayır ona sorsanız herşey güllük gülistanlık. Aşkımlar bebeğimler havalarda uçuşuyor:110: Ayrılmak için de sen cimrisin desem gider el aleme bu kız para gözmüş diye anlatırsa ne olacak:KK61:

Bi de ev araba aldirin kendinize bari... Adamin sana verdigi degeri parayla mi olcuyorsun?
Esya misin sen?
Sacmalik.

Adamın bana verdiği değeri parayla ölçmüyorum. Cimrilik yapıp yapıp bunu dile getiriyor o zaman maddı bakımdan kullanıldığımı düşünüyorum. Zaten bana verdiği değeri parayla ölçsem defalarca onun yerine hesap ödemem. Doğum günümde elini cebine atmamış ben ödemişim eyvallah o zaman susmasını bilmesi gerekmez mi? pişkin pişkinn gelip bana BEN ÖDİCEKTİM SEN NEDEN ATILDIN DİYOR:KK61:

Esya misin sen?
Sacmalik.

Yahu asil sen nasil kadinsin? Kibar, centilmen, comert bir erkek her kadinin hakki. Ne demek dogum gununde surpriz yapip, o surprizi kiza odetmek? Esitligi tabiiki savunuyoruz, ayni sekilde kadin da erkegin dogum gununu kutlarken bir surpriz yapacaksa maddi olarak kendi karsilamali, adama birakmamali.

Evet şuan gözlemleme safhasına geçtim ama bu seferde her yaptığı her söylediği batıyor maddi konularda. Peki bunu anlamasını nasıl sağlamalıyım acaba? Hayır ona sorsanız herşey güllük gülistanlık. Aşkımlar bebeğimler havalarda uçuşuyor:110: Ayrılmak için de sen cimrisin desem gider el aleme bu kız para gözmüş diye anlatırsa ne olacak:KK61:
Kesin oyle anlatir parami yicekti yedirmedim der. Zaten "bence" cok saglam bi adam olsa ilk aydan askim bebegim olayina girmez. Agir olur biraz. O laflar oyle kolay cikmaz insanin agZindan. Ayrilma karari alirsanizda boyle bi gerekce soylemeniZe gerek yokki.olmuyo deyip bitirilwbilir yillarin emegi yok hesap sorabilecegi. Aileden oyle gormus demekki. Degistiremezsiniz. Parasi olmadigi icin telefonunu satan olmadi kizla bulusmayan arkadaslar taniyorum. Karakter meselesi bu

Esya misin sen?
Sacmalik.
Dogumgunumde bana supriz yapip hesabi bana odeten adamdan sikaywt ettigimde esyami oluyomusum:)) guldurdunu beni. Burda para degil saygi, centilmenlik soz konusu. Iyi ozaman kiza taksitle hediye alsin sonra taksitleri kiz odesin ne o o adam kiza hediye almis olsun. Kafaniz ne farkli calisiyo! Ben esya degilim. Kiymetimin degerimin imkanlar dahilinde maddi manevi her alAnda gosterilmesini ister ve beklerim. Net!

X