Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her kim yaptıysa iyi niyetle dahi olsa rahatsız edici bir durum.
icinde yazanları merak ediyorsanız bir hocaya falan okutun ne yazıyormus soyler.
fakat yerinizde olsam onunla da ugrasmaz, direkt suya atardım....
babam arapça biliyo resmi aldım babama okutucam acaba ne yazıyo merak eettim![]()
canım bu mektup hakkında uydurma deniliyor daha önceki arkadaşların yazdığı gibi elden ele dolaşan bişey ve sanırım senin çantana koya kişiyede kime vereceksen haberi olmasın denildiği için habersizce koydu bak internet sitelerinde de dolaşıyor.... müslüman olmadığını yazmışsın umarım duamada kızmazsın günüzde müslümanım diye geçinen insanların dışında rabbim seni de gerçek hakiki ihlaslı bi mü min eylesin inş....
babam arapça biliyo resmi aldım babama okutucam acaba ne yazıyo merak eettim![]()
Hayır, bu bir büyü değil.
Dine davet de değil.
Bu cinlerin şerrinden korunma duasıydı hatrımda kaldığı kadarıyla.
Çok çok yüksek ihtimalle.
Fakat hristiyansanız ne alaka?
Müslüman arkadaşlarınız var mı?
Hani onlardan biri yanında taşıyorsa karışmış olabilir mi?
Kendiniz bir yerde bulmuş da yanınıza almış sonra da unutmuş olabilir misiniz?
ayrıca korkulacak da bşey yok sahih olmayan ama elden ele dolaşan birsürü manası güzel dua vs var buda onlar gibi bişey... sen bunu güzelce yak ve göm külünü
bazen ama suda iyi gelmiyor tatlım böle konularda hocalar en dorusunu bilir ama büyücü hocalar değil cami hocasına gitsin sorsun![]()
çalıştığım yerde herkes müslüman, böyle bir şeyi çantama koymam. Zaten sabah karıştırdığımda yoktu çantamda ... Tedirgin oldum ister istemez.
ohooo benim evimde neler neler bulmustum ben,
yastık kılıflarının icine bile muskalar sokmuslar.
bir iki tanesinı baskası gorur de korkar diye yaktım, baktım baş edilecek gibi degil ev is olacak hepsini hooop aldıgım gibi çöpe attım.
bu konularda rahatımdır yani.
konu sahibinin ici rahat etsin diye suya at dedim, bana herkes oyle tavsiye vermisti. yoksa onu da yapmadım yani.
bence hemen yakmayın akşam babam geldiğinde okutucam anlar bu işlerden.... kötü bişeyse belki başka önlem almak gerekir eger konu kapanmazsada buraya yazarım merak eden arkadaşlar için![]()
ohooo benim evimde neler neler bulmustum ben,
yastık kılıflarının icine bile muskalar sokmuslar.
bir iki tanesinı baskası gorur de korkar diye yaktım, baktım baş edilecek gibi degil ev is olacak hepsini hooop aldıgım gibi çöpe attım.
bu konularda rahatımdır yani.
konu sahibinin ici rahat etsin diye suya at dedim, bana herkes oyle tavsiye vermisti. yoksa onu da yapmadım yani.