Cin mektubu

her kim yaptıysa iyi niyetle dahi olsa rahatsız edici bir durum.
icinde yazanları merak ediyorsanız bir hocaya falan okutun ne yazıyormus soyler.
fakat yerinizde olsam onunla da ugrasmaz, direkt suya atardım....

her kim yaptıysa iyi niyetle dahi olsa rahatsız edici bir durum.
icinde yazanları merak ediyorsanız bir hocaya falan okutun ne yazıyormus soyler.
fakat yerinizde olsam onunla da ugrasmaz, direkt suya atardım....

bazen ama suda iyi gelmiyor tatlım böle konularda hocalar en dorusunu bilir ama büyücü hocalar değil cami hocasına gitsin sorsun :31:

Çok merak.ettim ne yazdigini... Bence bir hocaya goturun sorun nedir ne değildir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

TEki Görüntüle 1078000

Resmide bu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bu mektup hakkında uydurma deniliyor daha önceki arkadaşların yazdığı gibi elden ele dolaşan bişey ve sanırım senin çantana koya kişiyede kime vereceksen haberi olmasın denildiği için habersizce koydu bak internet sitelerinde de dolaşıyor.... müslüman olmadığını yazmışsın umarım duamada kızmazsın günüzde müslümanım diye geçinen insanların dışında rabbim seni de gerçek hakiki ihlaslı bi mü min eylesin inş....

Name-i Peygamberi - Cin Mektubu

Aşağıdaki mektubu Peygamber Efendimiz (s.a.v.), şeytan ve cinlere karşı yazdırmıştır. Böyle bir belaya maruz kalanlar, bu mektubu yazdırıp yastığının altına koymalıdırlar. İnşaallah şifa ve deva Allah-ü Teala´dandır.

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ

هَذَا كِتاَبٌ مِنْ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللهِ رَبِّ العَالَمِينَ إلَى مَنْ طَرَقَ الدَّارَ مِنَ الْعُمَّارِ وَالزُّوَّارِ وَالسَّائِحِينَ إلاَّ طَارِقاً يَطْرُقُ بِخَيْرٍ ياَ اللهُ. أَمَّا بَعْدُ فَإنَّ لَناَ وَلَكُمْ فِي الْحَقِّ سِعَةً فَإنْ تَكُ عَاشِقاً مُولِعاً أوْ فَاجِراً مُقْتَحِماً أَوْ رَاعِياً مُبْطِلاً فَهَذاَ كِتاَبُ اللهِ تَعَالىَ يَنْطِقُ عَلَيْنَا وَعَلَيْكُمْ بِالْحَقِّ إنَّا كُنَّا نَسْتَنْسِخُ مَا كُنْتُمْ تَعْمَلوُنَ وَرُسُلُنَا يَكْتُبُونَ مَا تَمْكُرُونَ اُتْرُكُوا صَاحِبَ كِتَابِي هَذاَ وَانْطَلِقوُا إلىَ عَبَدَةِ اْلأصْنَامِ وَاْلأوْثاَنِ وَإلىَ مَنْ تَزْعُمُ أَنَّ مَعَ اللهِ إلَـهاً آخَرَ لاَ إلَـهَ إلاَّ هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هَالِكٌ إلاَّ وَجْهَهُ لَهُ الْحُكْمُ وَإلَيْهِ تُرْجَعُونَ، حم لا يُنْصَرُونَ، حمعسق تُغْلَبُونَ حم وَالْكِتَابِ الْمُبِينِ تُفْرَقُ أعْدَاءُ اللهِ وَبَلَغَتْ حُجَّةُ اللهِ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قَوَّةَ إلاَّ بِاللهِ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ

Dücane (r.a.) ALLAH Resulü (s.a.v.)´nün huzuruna gelip: "Ya Resulullah! Yatağıma yattığım zaman değirmen sesi, arı vızıltıları gibi sesler işitiyorum. Simşek parıltısı gibi şeyler görüyorum. Başımı kaldırıp baktığımda evimin orta yerinde siyah ve uzun gölge gibi bir şeyin olduğunu görüyorum. Yakalamak için elimi uzattığımda derisinin üzerinde ki kılların kirpi kılları gibi olduğunu ve ağızından yüzüme doğru ateş parçaları attığını görüp beni yakacağını zannediyor, uyuyamıyorum, korkuyorum." dedi.

Resülü Ekrem (s.a.v.) buyurdular: "Ey Ebu Dücane, evinize gelen korkunç bir mahluktur. Bana bir kağıt ve kalem getiriniz." Getirilen kağıt ve kalemi Hazreti Ali (k.v.)´ye verdi ve "Bismillah diyerek (yukarda ki duayı) yaz." buyurdu. Ebu Dücane (r.a.) diyor ki: "Resulü Ekrem (s.a.v.)´in yazdırdığı bu mektubu götürüp yastığımın altına koydum ve yattım. Gece yarısı uyanmıştım. Kulağıma şöyle bir korkunç ses geldi: Lat ve Uzza´ya yemin ederim ki bizi yaktın. Bu mektubun sahibi hakkı için bu mektubu kaldır. Senin evine bir daha gelmeyeceğiz." Ebu Dücane (r.a.) diyor ki: "Sabahleyin erkenden kalkıp Resulü Ekrem (s.a.v.)´in arkasında sabah namazı kıldım. Cinlerin feryadını Resulü Ekrem (s.a.v.)´e haber verdim." Resulü Ekrem (s.a.v.) bana şöyle buyurdu: "Ey Ebu Dücane! O mektubu kaldır. Beni hak peygamber olarak gönderen ALLAH´a yemin ederim ki eğer o mektubu kaldırmazsan onlar kıyamete kadar azap içinde kıvranırlar."
Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet

Hayır, bu bir büyü değil.
Dine davet de değil.
Bu cinlerin şerrinden korunma duasıydı hatrımda kaldığı kadarıyla.
Çok çok yüksek ihtimalle.
Fakat hristiyansanız ne alaka?
Müslüman arkadaşlarınız var mı?
Hani onlardan biri yanında taşıyorsa karışmış olabilir mi?
Kendiniz bir yerde bulmuş da yanınıza almış sonra da unutmuş olabilir misiniz?

Hayır, bu bir büyü değil.
Dine davet de değil.
Bu cinlerin şerrinden korunma duasıydı hatrımda kaldığı kadarıyla.
Çok çok yüksek ihtimalle.
Fakat hristiyansanız ne alaka?
Müslüman arkadaşlarınız var mı?
Hani onlardan biri yanında taşıyorsa karışmış olabilir mi?
Kendiniz bir yerde bulmuş da yanınıza almış sonra da unutmuş olabilir misiniz?

çalıştığım yerde herkes müslüman, böyle bir şeyi çantama koymam. Zaten sabah karıştırdığımda yoktu çantamda ... Tedirgin oldum ister istemez.

bazen ama suda iyi gelmiyor tatlım böle konularda hocalar en dorusunu bilir ama büyücü hocalar değil cami hocasına gitsin sorsun :31:

ohooo benim evimde neler neler bulmustum ben,
yastık kılıflarının icine bile muskalar sokmuslar.
bir iki tanesinı baskası gorur de korkar diye yaktım, baktım baş edilecek gibi degil ev is olacak hepsini hooop aldıgım gibi çöpe attım.
bu konularda rahatımdır yani.
konu sahibinin ici rahat etsin diye suya at dedim, bana herkes oyle tavsiye vermisti. yoksa onu da yapmadım yani.

bence hemen yakmayın akşam babam geldiğinde okutucam.... kötü bişeyse belki başka önlem almak gerekir eger konu kapanmazsada buraya yazarım merak eden arkadaşlar için :D

Son düzenleme:
çalıştığım yerde herkes müslüman, böyle bir şeyi çantama koymam. Zaten sabah karıştırdığımda yoktu çantamda ... Tedirgin oldum ister istemez.

Yani bir ihtimal dikkatinizi çekebilir belki yerde falansa, hani saygıdan almış olabilirsiniz diye düşünmüştüm.
İlginç. Ama zararlı olduğunu sanmıyorum.
Az çok anlıyorum arapçadan.
Rasullulahtan rivayetle diye başlanmış sanırım, resimi büyütemedim..

Son düzenleme:
:4:
bir iki tanesinı baskası gorur de korkar diye yaktım, baktım baş edilecek gibi degil ev is olacak hepsini hooop aldıgım gibi çöpe attım.
konu sahibinin ici rahat etsin diye suya at dedim, bana herkes oyle tavsiye vermisti. yoksa onu da yapmadım yani.

Allah ım inanamıyorum yaaa insanlar bunu nasıl yapabiliyor hayatta öle bişey yapmam benim halama yapmıslardı ve olduda kadının basına gelmedik şey kalmadı anlatmak istemiyorum cok korkunc ama şunu biliyorum bu dünya göz acık kapayıncaya kadar ne toprak almıcak bu insanları nede ahiret korkunc bişey ALLAH tan bu kadar mı korkuları yok :22:

Boğaziçi Köprüsü'nden atman lazım aman sakata gelmez :19: Tehhh. İşgüzarın biri yapmış, at gitsin. Korkacak bir şey yok.

Son düzenleme:

bizim komşuda cevizin içine sıkıştırılmış kagıt buldu getirdi babama babam okudu.. kocasından ayrılsın yüzü gülmesin bilmem ne bir sürü kötü şey çıktı resmen büyü yapmışlar kadına aman dikkat yanii :53:

korkacak bişey yok. ama espriyle cevap veren arkadaşlar yazının içinde ayet ve hadisten alıntılar olabilir en azından müslümanlar için kutsal olan isimler geçiyo bu yüzden yakılması yada suya atılması söyleniyo hani ekmeği çöpe atmıyoruz ya kıymetli olduğu için.......

Back
X