Çingene dedi, ayrıldık

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
Bayanlar yeni saç rengimi gören görmüştür. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...fotograflara-bakarsaniz.846114/#post-42071474

Saçımı ilk boyadığımda araları platine boyadılar sevgilim bu ne iyice yaşlanmışsın bi b.k a benzetememiş kuaför falan bayağa saydırdı. kavga ettik uslubü yüzünden. beğenmedin anladım ama daha üzmemeye dikkat ederek söyle dedim adam anlamıyor. ben böyleyim beğenmemişsem pat söylerim dedi. 1 yıldan fazla oluyor sevgiliyiz önceden dikkat ederdi kırkmamaya sanki yada ben görmüyodum aşktan. kötü niyetli değil diye kapatmışımdır belki konuyu hep ama çok zoruma gitti.

günler sonra benimde zorumla tatlıya bağladık.
Sonra o renkten kurtulmak için tekrar boyadım.daha önce boyatmamı istediği bir renk vardı. Boyatsan efsane olur deyip durduğu. boyattım ... telefondan fotoğrafını çekip attım saçımın. yazlıkta şuan. okudu ama bayağa uzun süre yazmadı

ben: tamam beğenmedim anladım
sevgilim: aşkım neden boyattın bi daha boyatma demedim mi ?
ben:sen önceden istiyodun diye boyattım
Sevgilim: öncedendi o şimdi tenin yandı hoş durmuyor o renk
ben:çok yanmadım ama
sevgilim:çingeneye benzemişsin beğenmedim
dedi.

o an kızdığımı belli ettim ama önceki olaydan sonra daha dikkatliydi diye uzatmadım. ertesi gün oldu sürekli çingene dediğini yüzüne vurdum. bu seferde hep olay çıkaran ben oldum.

ben doğruyu söylüyorum çingene demek hakaret değil kötü anlamda demedim dedi. iyi anlamdada demedim dedim yanıt veremedi. Fotoğrafı yolladığında burdaki kız arkadaşlarımada gösterdim ilk onlar dedi çingene gibi olmuş hatta de bilsin dediler onay verdim bende. tek öyle düşünen ben değilim neden abartıyosun.doğruları duyunca hep neden sorun çıkarıyosun dedi. tabi delirdim. sen ne biçim adamsın sevgiline laf söyletiyosun, yazıklar olsun tükiriyim senin adamlığına defol git dedim. illkez bu kadar ağır konuştum.

Bir sorunumuz olduğunda hep saçma sapan kişilerden kendine aklı olmayanlardan fikir alıp bak o da diyor sen haksızmışsın diyen biri. bütün yaptığı hareketler birikti delirdim. hadi sen çingene dedin anladık başkalarına neden derditiyosun be adam.:KK67: ben hep aileme bile kötü söz söyletmezdim hakkında.

onlar kötü şekilde demedi, niyetleri kötü değil diye savunmaya başladı kendini. laflarına dikkat et dedi. bayağa bir tartıştık . ben o lafından sonra seninle bi daha asla olmam dedi, bende olmam falan dedim. bıktım artık huysuzluklarından beni kötü anlamandan, hep açık sözlüğüğümden iyi niyetimden kaybediyorum defol git bende istemiyorum dedi engelledi:KK61:

Tatile gittiğinden beri beni boşladı bütün sosyal Profil fotoğrafında hep bizim fotoğraflarımız olurdu şimdi sürekli bikinili kızlarda dahil arkadaşlarıyla fotoğrafları var. İnsan bi özler yok.
geçen yazda gitti sürekli konuşurduk hiç kızlarla fotoğraflarını koymazdı.bu yıl hep bir bahanesi var. Çok üstüme geliyosun tatilimi yapamıyorum dedi . Yazın ayrılalım sezonluk manita yap kendine dedim:KK12:. üstüne geldiğimde yok sabah günaydın akşam iyi geceler bu olay. özür diledi hep yazmaya başladı o kavgamızda öyle bitti.

Çok seviyoduk birbirimizi . hiç bana artık beni istemediğini söylememişti.çok ağır geldi. şimdi o tatilde beni takmaz. ama ben napıcam. 1 ay sonra dönücek. aynı okuldayız. yanıma gelir mi? yada diğer kavgalarımızdaki gibi çiçekle evimin kapısına dayanır mı hiç emin değilim.hiç beni istemediğini söylememişti:KK61:

sezonluk manita yap dedin adamı yolladın öyle mi bu şakaysa bunun şakası bile olamaz bence
saçını beğenmeyip bu kadar uzatan ve hakaret edenden de hayır gelmez bence

ayrıca sezonluk sevgili belki gerçek oldu...şimdi dönse sen kabul ediceksin belli duruyor.bir ilişki böyle ottan b.ktan şeylesarsılırsa o ilişkiden hayır gelmez

bir b.ka benzememiş
çingene gibisin

benim erkek arkadaşım bu iki cümleyi bana kursa dünyayı dar ederim ona..
Seninki de bir bayanla nasıl konuşulur öğrensin öyle gelsin .
Ayrıca bir kadının en hassas noktasıdır saç ,kötü olsa da daha güzel olabilirdi ama yine de kötü değil dersin ne bileyim birşeyler dersin ama kırmazsın böyle çingene gibi falan demezsin .
Ayrıca tatil e gidip seni boşlaması hiç hoş değil ne o resim kaldırmalar falan.
Bence ilişkinizi gözden geçir. Sen kadınsın . Erkek dediğin kadınına iltifat eder hakaret değil. Bana göre çingene gibi olmuşsun demek hakarettir.

sezonluk manita yap dedin adamı yolladın öyle mi bu şakaysa bunun şakası bile olamaz bence
saçını beğenmeyip bu kadar uzatan ve hakaret edenden de hayır gelmez bence

ayrıca sezonluk sevgili belki gerçek oldu...şimdi dönse sen kabul ediceksin belli duruyor.bir ilişki böyle ottan b.ktan şeylesarsılırsa o ilişkiden hayır gelmez

sezonluk manita yapmak istiyosan git şeklinde konuştum. yani senin istediğin o belli dedim. şakaylada ilgili değil ciddi anlamdada denilmiş bir söz değil. hatasını anlayıp bi kaç güne yazar özürde dilerse dönerim. sorun hatasınını anlayamaması

sezonluk manita yapmak istiyosan git şeklinde konuştum. yani senin istediğin o belli dedim. şakaylada ilgili değil ciddi anlamdada denilmiş bir söz değil. hatasını anlayıp bi kaç güne yazar özürde dilerse dönerim. sorun hatasınını anlayamaması

o zaman dön cicim...

ha bir dahaki hakretine de zemin hazırlarsın gerçi senin bileceğin bir şey...

bir b.ka benzememiş
çingene gibisin

benim erkek arkadaşım bu iki cümleyi bana kursa dünyayı dar ederim ona..
Seninki de bir bayanla nasıl konuşulur öğrensin öyle gelsin .
Ayrıca bir kadının en hassas noktasıdır saç ,kötü olsa da daha güzel olabilirdi ama yine de kötü değil dersin ne bileyim birşeyler dersin ama kırmazsın böyle çingene gibi falan demezsin .
Ayrıca tatil e gidip seni boşlaması hiç hoş değil ne o resim kaldırmalar falan.
Bence ilişkinizi gözden geçir. Sen kadınsın . Erkek dediğin kadınına iltifat eder hakaret değil. Bana göre çingene gibi olmuşsun demek hakarettir.

tamamiyle öküz. kızların yanında rahat olamayan iletişim kurmak istemeyen biriydi. ay öküz dedim başkasına anlatırken hep iyi cümleler kurarken ne hale getirdi beni. kadınlardan anlamıyor bunu biliyodum zaten. çingenede hakaret değilmiş ben bilmiyomuşum:KK67:

sevgilin çok abartmış üslubu çok yanlış beğenmediğini tatlı dille de söyleyebilirmiş hem sen de takma kafana okulda gelir yanına. Önce biraz süründür aklı başına gelsin sonra canın isterse affedersin. Ayrıca çingene kötü bir söz bir hakaret gibi kullanılmamalı çok yanlış :KK20:

X