cinsel hayatı kötü gidenlerrr buraya lütfennn

sofiazana

tırsa quneeeyeee..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
32
2
kızlar sevgilimi cok seviyor ve guveniyorum. cok mutluyuz. ama cinsellikte benim bazı problemlerim oluyor. mesela sürekli kasıyorm kendimi :KK43: yardım edin

selam canım günaydın :) öncelikle neden kasıysun kendini korkuların mı var yada yaşadığın bir tramva olabilir mibu duruma sebep? ama yinede çok kasma kendini bende ilk evlendiğimde çok kasıyordum ama sonra akışına bıraktım canımı alacak değil ya derken :) oldu bitti işte sıkma kendini bu durum onunda senden soğumasına yol açabilir erkek milleti bilirsin çabuk sıkılırlar sinirlenirler seni anlamazlar bile yani :KK66:

haklısın canm benm. ama yani ona guvenıyorm da. hanı yaptım mı yapmadım mı bunun farkında olamıyorm. hıssedemıyorm yani :KK43:

şimdi ne aşamada yaşadınız güvenemiyorum derken? sonrasında ne olur ya bırakırsa gibi bir hise mi kapılıyorsun anlamadım ?

canm mesajımı tekrar okur musun. guvenmeme yok. cok guvenıyorm cok rahatım. korkagım biraz oyle bi durum karısık yanii. tam olarak nasıl anlatsam

içini dökebilirsin benden çekinmene gerek yoook :) hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri sonuçta burda dertlerimize sıkıntılarıma yardımcı dostalar arkadaşlar arıyoruz. şimdi şöle söyleyim sana ben eğerki beraber olduysanız ve ona güveniyorsan sıkıntı sadece senin kasılmalarınsa yorumumu öle yapayım tatlım :) ama başka türlüyse anlatmanı beklerim :)

X