- 2 Aralık 2015
- 33.870
- 111.849
- 598
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Uyumuş olması şartsa 1 aylıkkende görmez 10 yaşındaykende.Ne yapıyorsunuz tünel mi kazıyorsunuz.Sessiz olun.Altı üstü 5 10 dakikalık iş .Anadoluda insanlar bir odanın içinde büyümüş de sapık mı olmuşlar
lafın gelişi sence ne kadar5-10 dakika mı???
lafın gelişi sence ne kadar
5-10 dakika mı? Siz herhalde giriş gelişme bölümlerini atlayıp direkt sonuca geçiyorsunuzUyumuş olması şartsa 1 aylıkkende görmez 10 yaşındaykende.Ne yapıyorsunuz tünel mi kazıyorsunuz.Sessiz olun.Altı üstü 5 10 dakikalık iş .Anadoluda insanlar bir odanın içinde büyümüş de sapık mı olmuşlar
Bana bebegimin doktoru sirt üstü yatmasini önerdi 3 ayliktan sonra. Kalbi ve cigerleri baski görmez. 3-5 ay tehlikeli sirt üstü yatir dediBebeği 6 ayı dolduğunda hatta daha erken kendi odasına götürürsen seni asla görmez.
Ayrıca yüzüstü yatış yada yan yatış çoğu tehlikeyi önler. Bilginize
Bana bebegimin doktoru sirt üstü yatmasini önerdi 3 ayliktan sonra. Kalbi ve cigerleri baski görmez. 3-5 ay tehlikeli sirt üstü yatir dedi
5-10 dakika mı? Siz herhalde giriş gelişme bölümlerini atlayıp direkt sonuca geçiyorsunuz
5-10 dakika mı???
5-10 dakika mı? Siz herhalde giriş gelişme bölümlerini atlayıp direkt sonuca geçiyorsunuz
Doğduğundan beri hep yüzüstü yattı. Hatta biz çevirmeye çalıştıkça kendi döndü.
Doktoruna söylediğimde bir sakıncası olmadığını söyledi. Çok şükür sıkıntıda olması.
Not: Doktorumuz Maltepe Üni. Hst Gökmen ERCAN
Doğduğundan beri hep yüzüstü yattı. Hatta biz çevirmeye çalıştıkça kendi döndü.
Doktoruna söylediğimde bir sakıncası olmadığını söyledi. Çok şükür sıkıntıda olması.
Not: Doktorumuz Maltepe Üni. Hst Gökmen ERCAN
Normalde tam tersi, kusma ve kustuğuyla boğulma ihtimalinden dolayı sırt üstü yatırma önerilmiyor. Yüzüstünde de yine nefessiz kalıp boğulabilir diye yan yatırmıştım ben hepBana bebegimin doktoru sirt üstü yatmasini önerdi 3 ayliktan sonra. Kalbi ve cigerleri baski görmez. 3-5 ay tehlikeli sirt üstü yatir dedi
Adem Güneş'i takip ediyorsaniz ilk 2 yıl beraber 4 yaşına kadarda aynı odada yatmanız gerektiğini bilirsiniz... biraz dikkatli olmak sorununuzu çözer bence...
Normalde tam tersi, kusma ve kustuğuyla boğulma ihtimalinden dolayı sırt üstü yatırma önerilmiyor. Yüzüstünde de yine nefessiz kalıp boğulabilir diye yan yatırmıştım ben hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?