Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabaTüp bebek tedavisi süresince cinsel ilişki yasak dediler. Neden yasak, ne kadar yasak, bir de neler yasak:kedi:
merhaba
ilişki kasılmaları yol acacağından eyer hamilelik oluşursa düşük riski oluşur ikincisi eyer hamilelik varsa tüp bebek yumrta toplamadan itibaren ilk ultrasonda ki dr kontrolüne kadar yasak ama eyer doktor un cinsellik konusnda ambargo kaymassa .şunu lütfen anımsa her zaman riskli gebelikte doktorlar ilişkiyi yasaklar ama şu bir gerçek tüp bebek tedavilerinde doktorlar en ufak bir kötü ihtimale bile meydan vermemeye çalışırlar.
onun dışında ağır kaldırmak koşmak yada spor aktivitileri. bir yere uzanmak.stres, yasak sana tavsiyem kendini fazla yorma ve iyi beslen
iğne sırasında enfeksiyon riski var yasak :)))
iğneler bitince yumurtalar gelişmiş oluyor , çatlatma iğnesi vuruluyor tek doz, o esnadan sonra da yasak zira yumurtaları eşinin spermi dölleyebilir ve kaltesiz spermle döllenmiş yumurtalar boşa gidebilir, durumu kontrol altına almak istiyorlar bu sebeple gene yasak :))
aynı esnada eşinin en az 3 gün cinsel perhiz yapmasını istiyorlar ki sperm biriksin ve hareketliliği artsın diye gene yasak :)))
yumurtalarını veriyorsuz OPU işlemi sırasında , sonrasında eşinden alınan spermi kullanıp 3 gün içinde sana transfer ediyorlar, bak o aradaki 3 gün serbest :)))
sonra transfer ediyorlar, test gününe kadar geçen 12 gün rahimde kasılma olmasın, tutunma engellenir diye , belki de hafif kanamaya yol açar diye gene yasak :)))
sonrasında eğer test pozitif ise, herhangi bir başka tıbbi risk yoksa serbest :))) malesef cnikom bu dönem böööle bööle geçti hepimizde...inşallah biran evvel yasakların kalktığı bir sonuç alırsın :))
hahahah süper olmuş, bir çıktı aldım eşime göstereceğim. :))))
başına gelecekleri önceden öğrenmesinde faydda var
iğne sırasında enfeksiyon riski var yasak :)))
iğneler bitince yumurtalar gelişmiş oluyor , çatlatma iğnesi vuruluyor tek doz, o esnadan sonra da yasak zira yumurtaları eşinin spermi dölleyebilir ve kaltesiz spermle döllenmiş yumurtalar boşa gidebilir, durumu kontrol altına almak istiyorlar bu sebeple gene yasak :))
aynı esnada eşinin en az 3 gün cinsel perhiz yapmasını istiyorlar ki sperm biriksin ve hareketliliği artsın diye gene yasak :)))
yumurtalarını veriyorsuz OPU işlemi sırasında , sonrasında eşinden alınan spermi kullanıp 3 gün içinde sana transfer ediyorlar, bak o aradaki 3 gün serbest :)))
sonra transfer ediyorlar, test gününe kadar geçen 12 gün rahimde kasılma olmasın, tutunma engellenir diye , belki de hafif kanamaya yol açar diye gene yasak :)))
sonrasında eğer test pozitif ise, herhangi bir başka tıbbi risk yoksa serbest :))) malesef cnikom bu dönem böööle bööle geçti hepimizde...inşallah biran evvel yasakların kalktığı bir sonuç alırsın :))
söyle söyle öğrensin kaydirigubbakcemile3
en çok neye sinir oluyorum bilio musun tüp bebek için sperm azlığı / bozukluğu sebebiyle ( erkek infertilitesinden muzdarip ) doktora giden kadınlara bir de bu dönem için trip atmıyolar mı ..uuleeeennnnnn hem suçlu hem güçlüler :jeyyar:
söyledim, söyledim , hadi be bana ne dedi :)))
yasak ya tatlı oldu, yumurta takibi zamanında nazlanıyordun dedim susturdum :))))