Cinsel ilişkiden hiçbir zevk alamıyorum :(

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
31
Evli değilim fakat ilişkim var.Sevgilimle birlikte oluyoruz çok da seviyorum onu ama ilişkimizden hiç zevk almıyorum.İlkimi yaşamamın üstünden epey zaman geçmiş olmasına rağmen başlarken acı çekiyorum sonrada bir şey hissedemiyorum.Düzenli de olmadığından neden olduğunu çözemedi.Gidip doktora anlatmaktan da çekiniyorum.Vajina dudakları biraz büyük,sarkık gibi de olabilir acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

hayır vajinanızın fiziki yapısı zevk almanıza engel değildir. partnerinizle alakalı bir durum kesinlikle. Tavsiyem; önsevişmeyi daha uzun tutmalı cinsel birleşmede ise deneme yanılma yöntemiyle hangi pozisyondan daha çok hoşlandığınızı tespit etmelisiniz. Kendi hassas erojen bölgelerinizi keşfedip partnerinizle bunu konuşmalı ve onu yönlendirmeli, konuşmaktan çekiniyorsanız hareketlerinizle o bölgelerden zevk aldığınızı göstermelisiniz.

aralıkla alakası yok bence aralık uzayınca dah zevklı olur klıtorısınızı kesfedebılırsınız

hayır vajinanızın fiziki yapısı zevk almanıza engel değildir. partnerinizle alakalı bir durum kesinlikle. Tavsiyem; önsevişmeyi daha uzun tutmalı cinsel birleşmede ise deneme yanılma yöntemiyle hangi pozisyondan daha çok hoşlandığınızı tespit etmelisiniz. Kendi hassas erojen bölgelerinizi keşfedip partnerinizle bunu konuşmalı ve onu yönlendirmeli, konuşmaktan çekiniyorsanız hareketlerinizle o bölgelerden zevk aldığınızı göstermelisiniz.
aralıkla alakası yok bence aralık uzayınca dah zevklı olur klıtorısınızı kesfedebılırsınız
Biliyorum ama ilişki esnasında bi temas olmadığı için işe yaramıyor :KK43:

Pozisyon değiştirin bazı pozisyonlarda daha cok zevk alınıyor.
Bir de partneriniz erken boşalıyor olabilir mi?

Kayganlaştırıcı kullanmayı deneyin. Kokusuz ya da en azından koku katkısı olmayan birini kullanırsanız vajinanıza zarar vermezsiniz.

Şimdiden not: Hayır, kayganlaştırıcı sadece anal ilişki için kullanılmaz.

Kayganlaştırıcı kullanmayı deneyin. Kokusuz ya da en azından koku katkısı olmayan birini kullanırsanız vajinanıza zarar vermezsiniz.

Şimdiden not: Hayır, kayganlaştırıcı sadece anal ilişki için kullanılmaz.
Denedik onu bir kere acı çekmedim ama bi his yok.Sorun bende galiba

X