Cinsiyet belirleme

Elifpoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
7
0
31
Merhaba 10+6 hamileyim ve cinsiyetini çok merak ediyorum deneyimi olanlar lütfen yardımcı olsun tüylerimde artış var bu erkeklik hormonu artışından mıdır acaba?

Merhaba 10+6 hamileyim ve cinsiyetini çok merak ediyorum deneyimi olanlar lütfen yardımcı olsun tüylerimde artış var bu erkeklik hormonu artışından mıdır acaba?
Öncelikle hayırlısı olsun bende 10+4 üm cok merak ediyorum cinsiyetini tabiki öncelikle Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin

Çin takvimine göre erkek yani hesaplamayı doğru yaptıysam çünki 1 ekleme 2 ekleme gibi bi olay var. İnşallah hayırlı evlat olur Allah sınamasında ailde erkek yok eşim çok erkek istiyor rahmatli babasının adını vermek için o yüzden daha merak oluyo

ya cinsiyet konusunda aklıma şunlar gelio oğlum olacağı zaman hiç ekşi veya tuzlu yemedim yesem de az kararında yedim ama kız bebeğe hamileyken canım hep meyve istedi patates yedim, bol ekşi ve tuzlu istedi canım..

ya cinsiyet konusunda aklıma şunlar gelio oğlum olacağı zaman hiç ekşi veya tuzlu yemedim yesem de az kararında yedim ama kız bebeğe hamileyken canım hep meyve istedi patates yedim, bol ekşi ve tuzlu istedi canım..
ben de haşlanmış patates aşeriyorum hemde tuz ve limon dışında bir şey eklemeden yiyorum. aynıymışız :)

Bende kızıma hamileyken ilk başlarda ekşi istiyordu canım. annem vişne kaynatırdı bana daha sonraları tatlı çekmeye başladı canım sürekli meyve ve tatlı yerdim ..

X