Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 10+6 hamileyim ve cinsiyetini çok merak ediyorum deneyimi olanlar lütfen yardımcı olsun tüylerimde artış var bu erkeklik hormonu artışından mıdır acaba?
Merhaba 10+6 hamileyim ve cinsiyetini çok merak ediyorum deneyimi olanlar lütfen yardımcı olsun tüylerimde artış var bu erkeklik hormonu artışından mıdır acaba?
Çin takvimine göre erkek yani hesaplamayı doğru yaptıysam çünki 1 ekleme 2 ekleme gibi bi olay var. İnşallah hayırlı evlat olur Allah sınamasında ailde erkek yok eşim çok erkek istiyor rahmatli babasının adını vermek için o yüzden daha merak oluyo
ya cinsiyet konusunda aklıma şunlar gelio oğlum olacağı zaman hiç ekşi veya tuzlu yemedim yesem de az kararında yedim ama kız bebeğe hamileyken canım hep meyve istedi patates yedim, bol ekşi ve tuzlu istedi canım..
ya cinsiyet konusunda aklıma şunlar gelio oğlum olacağı zaman hiç ekşi veya tuzlu yemedim yesem de az kararında yedim ama kız bebeğe hamileyken canım hep meyve istedi patates yedim, bol ekşi ve tuzlu istedi canım..
Bende kızıma hamileyken ilk başlarda ekşi istiyordu canım. annem vişne kaynatırdı bana daha sonraları tatlı çekmeye başladı canım sürekli meyve ve tatlı yerdim ..