Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptım çin takvimini. İlk gebeliğimde kız çıkmıştı erkek oldu. Şimdi de erkek görünüyor kız çıkar mı acep? :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kviminin-dogrulugu-hadi-anket-yapalim.784406/ çin takvimi denk gelme olasılığı hadi arklar anket yapalımmm
Ben yaptım çin takvimini. İlk gebeliğimde kız çıkmıştı erkek oldu. Şimdi de erkek görünüyor kız çıkar mı acep? :)
Allah sağlıkla biran önce kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Bi doktor erkek, bi doktor kız dedi bebişlerime. Genital nub teorisine göre 12-13 . Hafta usg sinden anlaşılabiliyormuş. Biraz heyecan ve eğlence olsun diye yorumlarınızı bekliyorum.
13. Hafta usg miz
ikizmi canım maaşallah ben hiç anlamam ama fotoğrafı görünce dayanamadım yazdım Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin dua et benim içinde Rabbim banada hamile kalmayı nasip etsin![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kviminin-dogrulugu-hadi-anket-yapalim.784406/ çin takvimi denk gelme olasılığı hadi arklar anket yapalımmm
Allah sağlıkla biran önce kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
ilk denememizdi daha eşim korunuyordu bundan önce bu ay çok hevesliydik edetim 3 gün gecikti ancak 3.gün öğleden sonra oldum belirtiler çok fazlaydı adet olduktan sonrada devam etti aşırı halsizlik yorgunluk mide bulantısı kasıklarımın batması ümitlenmemize sebeb oldu ancak tam olarak emin olmak için dün akşam tekrar test yaptım nagatif çıktı hamile değilim yani olsun en azından kafam rahatladı acabalardan kurtuldum inşşlh gelecek aylarda mutlu haberi bizde alırız Rabbim hayırlı ömür versin bebişlerine canım banada nasip etsin inşllh..Evet canım ikizmiş hemde tek yumurta.Bizde çok sevindik hiç beklemiyorduk. Rabbim olan bebişleri bağışlasın olmayanlara da hayırlısıyla en kısa zamanda bebiş versin. ne kadar oldu isteyeli
Amin canım güzel haberini bekliyoruz. Rabbim aratmasın. Biz de birkaç ay bekledik. Her ay gebelik belrtileri yaşıyodum resmen. Çok şükür meleklerimiz yolda. Stres yapma Sizin de gecikmez inşallah yavrunuz tez gelir hayırlısıyla.ilk denememizdi daha eşim korunuyordu bundan önce bu ay çok hevesliydik edetim 3 gün gecikti ancak 3.gün öğleden sonra oldum belirtiler çok fazlaydı adet olduktan sonrada devam etti aşırı halsizlik yorgunluk mide bulantısı kasıklarımın batması ümitlenmemize sebeb oldu ancak tam olarak emin olmak için dün akşam tekrar test yaptım nagatif çıktı hamile değilim yani olsun en azından kafam rahatladı acabalardan kurtuldum inşşlh gelecek aylarda mutlu haberi bizde alırız Rabbim hayırlı ömür versin bebişlerine canım banada nasip etsin inşllh..
inşaallah dediğin gibi olur hemen gelir benim bebeğimde çok korkuyorum olmıycak diyeAmin canım güzel haberini bekliyoruz. Rabbim aratmasın. Biz de birkaç ay bekledik. Her ay gebelik belrtileri yaşıyodum resmen. Çok şükür meleklerimiz yolda. Stres yapma Sizin de gecikmez inşallah yavrunuz tez gelir hayırlısıyla.
inşaallah dediğin gibi olur hemen gelir benim bebeğimde çok korkuyorum olmıycak diye
bana erkek gibi geldi :)
bana erkek gibi geldi :)
Ben daha doğurmadım ama çin takvimini de anlamadım. Bi zahmet bana bakar mısınız. rus takviminde erkek çıkmıştı.
Doğum tarihim 24.10.1988
Son adet tarihi 20.08.2014
Yalnız hamile kaldığım ay kesinlikle eylül. Son adet tarihine mi bakacaz muhtemel döllenme ayına mı. işin içinden çıkamadım. Size zahmet bakar mısınız. 2. Düzey usg den sonra ankete katılırım inşallah.
Hamile kaldığınız ay ve yaşa bakın peki ankete katılmanızı bekliyoruzşuan 26 yaşındasın cnm tabloda kız gözüküyo ama otomotik hesaplayıcıda erkek dio ikiside çin takvimi biri tablodan eşleştirdim diğeride otlmotik hrsaplayıcıdan baktım bakalım hamgisi denk gelcek :)
Ay her yerde ayri hesapBen daha doğurmadım ama çin takvimini de anlamadım. Bi zahmet bana bakar mısınız. rus takviminde erkek çıkmıştı.
Doğum tarihim 24.10.1988
Son adet tarihi 20.08.2014
Yalnız hamile kaldığım ay kesinlikle eylül. Son adet tarihine mi bakacaz muhtemel döllenme ayına mı. işin içinden çıkamadım. Size zahmet bakar mısınız. 2. Düzey usg den sonra ankete katılırım inşallah.
Ay her yerde ayri hesap
Ben de bir turlu cozememistim.direk dgm gununu girince hesaplayan bi siteye denk geldim.google da arat.mutlaka denk gelirsin![]()