Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam Nub teorısı kese den bebek duruşundan cınsıyet tahmını yapabılenler tahmınde bulunabılırmısınız bır oglum var Allah'a şükür bebıs sağlıklı ama cınsıyetı merak edıyorum kız mı erkek mı sızce
Bebişim burda 12. Haftada arkadaslar dıger gebelıgıme gore hersey bunda daha farklı geçtı Oğlumda burnumdan gelene kadar kustum kırmızı et tavuk tıksındım tatlı cok yedım sag göğsüm daha büyüktü kasık ağrılarım vardı Bunda ıse hıc kusmadım bulantı nedır bılemedım tatlıdan tıksındım eskı ve tuzlu yedım ve asırı uyudum sureklı yorgunluk ve asırı bas ağrılarım oldu ara ara dıger türlü hıc agrım olmadı uc ayım böylece bıtıyor ve sol göğsüm daha buyuk bu kez çıktım cok bozuldu oğlumda ve bu bebıse aynı olan tek şey tuylenme ıkısınede oldu ve bu bebıste karnım cok cabuk cıktı bebegın kalp artısı dakikada 170 Yorumlarınızı beklıyorum yardımcı olursanız sevınırım vok tesekkurler sat I'm 17 Ocak 2015