Kızlar 21. Haftanın sonundayız hâlâ cinsiyetini öğrenemedik devlet hastanesine gidiyorum dün detaylı ultrason yapıldı ama yine öğrenemedk bacakları çok kapalı diyorlar benim gibi geç öğrenen var mı ne zaman öğrenicem
Bende sizin durumunuzdayım 4 cü bebeğimi bekliyorum bizde bacaklar açık olmasına rağmen 19 cu haftadayım kaç farklı özel Dr a gittim belirleyemediler sebebide 17+2 den beri kızlarda bu haftalarda olmaması gereken kalınlık ve uzunluktaki çıkıntı testisler görülmüyor erkektede olması gereken den daha kısa cinsel organ görünümü
Kızlar 21. Haftanın sonundayız hâlâ cinsiyetini öğrenemedik devlet hastanesine gidiyorum dün detaylı ultrason yapıldı ama yine öğrenemedk bacakları çok kapalı diyorlar benim gibi geç öğrenen var mı ne zaman öğrenicem
Şaka gibi ama kilolu bir gebeyim ve devlet hastanesine gidiyorum ama 12. Haftada gördük ama şöyle oldu, riskli gebe olduğum için ikili tarama sırasında dr vajinal ultrason istedi kabul ettim o esnada görüldü. Karından da yine aynı dr 19. Haftada net gördü