cipralex kullananlar

fsymmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
47
7
32
Bir haftadır kullanıyorum... kullananlar varsa nasıl etki ettiğini yazabilir mi kafama hiç bişeyi takmak istemiyorum :KK43:

kardesim 4 ay kullandi
tek yan etki istah acici olmasi 4 ayda 15 kilo kadar aldi malesef, doctor kendiside soylemisti boyle olacagini
biraktiktan sonrada 3 hafta bas donmesi yapti ama o haplar sayesinde duzeldi

senin sorunun nedir canim, ne yasadinda bukadar agir ilaclar yazdilar:KK43:

Uzuun sure kullandim. El ve ayaklarimda strese bagli egzama vardi. Tedavi suresince kullandm stresten uzak durayim diye. Ama ben etkisini hic gormedim. Uyku flnda yapmiodu.

kardesim 4 ay kullandi
n etki istah acii 4 ayda 15 kilo kadar aldi malesef, doctor kendiside soylemisti boyle olacagini
biraktiktan sonrada 3 hafta bas donmesi yapti ama o haplar sayesinde duzeldi

senin sorunun nedir canim, ne yasadinda bukadar agir ilaclar yazdilar:KK43:
Depresyon canım takındı içim daralıyo sürekli sabahları kalkarken içim acıyo kafama bişey takarsam seneryo yazıyorum o konu uzuyo da uzuyo bu sebeplerdrn verdi

Depresyon canım takındı içim daralıyo sürekli sabahları kalkarken içim acıyo kafama bişey takarsam seneryo yazıyorum o konu uzuyo da uzuyo bu sebeplerdrn verdi
anliyorum canim cok zor bir donem
ilk 15 gun tamamen fayda etmesini bekleme
bir grafik gibi dusun inip cikan ama bir zaman sonra stabil oluyor ama biraz zaman
sonraki gorusmen nezaman kardesime ataraxla birlikte vermisti 1 ay sonra cagirdiginda atarax'i biraktirip sadece cypralexle devam etmisti 4 ayda iyilestigine inandi oylede oldu

anliyorum canim cok zor bir donem
ilk 15 gun tamamen fayda etmesini bekleme
bir grafik gibi dusun inip cikan ama bir zaman sonra stabil oluyor ama biraz zaman
sonraki gorusmen nezaman kardesime ataraxla birlikte vermisti 1 ay sonra cagirdiginda atarax'i biraktirip sadece cypralexle devam etmisti 4 ayda iyilestigine inandi oylede oldu
Zaten bi gün iyiyim bi gün kötü :KK43: kutu bitince tekrar gidecem

bende kullandım 3-4 kere hiç sakinleştirmedi beni bir tane şurup varmış o çok iyi geliyormuş öyle diyolla

X