çirkinlik yeteneksizlik ne ararsan bende

DilhunTara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
35
11
offf ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundan :KK43: bir insan hiç mi güzel olmaz yaaa :KK43: çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel :KK43: diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte :KK43: çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki :KK43: sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa :KK43: bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok:KK43: artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy :KK43: küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani :KK43:

ailemden kötü tepki aldığımı söyleyemem ama arkadaş çevremden aldığımı biliyorum ailem böyle şeyleri kafama taktığımı duysa çok kızarlar ama söylemiyorum yanlış anlaşılmasın :)

çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok

Hangi gezegende yaşıyorsunuz?

Oralarda herkes harika da bir siz mi kusurlusunuz?

Çevreme bakıyorum kimi merhametsiz, kimi saygısız, kimi kalpsiz...

Peki ben, herkese olmasa da zor durumda olanlara destek olmaya çalışırım.

Hak etmeyenlere göstermekte başarısız olsam da iyi insanlara saygı gösteririm.

Yufka yürekli olmasam da elimden geldiğince iyi ve pozitif olmaya çalışırım.

Siz bunları yapmaz mısınız?

Eğer yapıyorsanız neden "sizde hiçbir şey olmadığını" düşünüyorsunuz ki?

Fiziğe gelirsek...

İçinizde kendinize karşı bu kadar çok negatif ön kabulünüz varsa...

Muhakkak dışınıza yansımış bir olumsuzluk vardır, kendinden emin olmayan sakil bir duruş...

O da Allah vergisi değil, içinizi değiştirirseniz dışınız da değişir.

offf ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundan :KK43: bir insan hiç mi güzel olmaz yaaa :KK43: çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel :KK43: diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte :KK43: çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki :KK43: sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa :KK43: bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok:KK43: artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy :KK43: küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani :KK43:
Niye bu kadar isyan ediyorsun seni yaratan Allah in gucune gider .elin ayagin kolun veye bir baska organin eksik olsaydi da boyle yazacakmiydin. Senle dalga gecen varsa havale et bos ver ilerde maddi gucun olursa estetik olursun insallah

ailemden kötü tepki aldığımı söyleyemem ama arkadaş çevremden aldığımı biliyorum ailem böyle şeyleri kafama taktığımı duysa çok kızarlar ama söylemiyorum yanlış anlaşılmasın :)
artık ailemde biliyor yazmışsınız.

Hangi gezegende yaşıyorsunuz?

Oralarda herkes harika da bir siz mi kusurlusunuz?

Çevreme bakıyorum kimi merhametsiz, kimi saygısız, kimi kalpsiz...

Peki ben, herkese olmasa da zor durumda olanlara destek olmaya çalışırım.

Hak etmeyenlere göstermekte başarısız olsam da iyi insanlara saygı gösteririm.

Yufka yürekli olmasam da elimden geldiğince iyi ve pozitif olmaya çalışırım.

Siz bunları yapmaz mısınız?

Eğer yapıyorsanız neden "sizde hiçbir şey olmadığını" düşünüyorsunuz ki?

Fiziğe gelirsek...

İçinizde kendinize karşı bu kadar çok negatif ön kabulünüz varsa...

Muhakkak dışınıza yansımış bir olumsuzluk vardır, kendinden emin olmayan sakil bir duruş...

O da Allah vergisi değil, içinizi değiştirirseniz dışınız da değişir.

böyle olsa da insanlar birbirlerini böyle değerlendirmiyor. bana (ailem dışında) genelde kötü özelliklerim söylenir... öyle olmadığımı bildiğim haldde onların söylediği durumda olduğumu düşünüyorum bazen:KK43: kafa gitti neyse yaaa zaten bozuktu iyice gitttiiii :KK43:

Canım Allahın takdiri sana nasıl bir fizik ve kişilik verdiyse eminim güzeldir.
ama sana bir kaç öneride bulunmak istiyorum kendini iyi hissetmen için.
maddi durumunu bilmiyorum ama belediyenin kurslarına katılarak biiir çok güzel kurs var bunlara gidebilirsin.
maddi durumun iyiyyse özel kurslara gidebilirsin.
astrolojiyle ilgilenebilirsin.
yardım derneklerinde gönüllü olup bir çok ççooook güzel etkinlikte bulunabilirsin.
fotoğrafçılıkla ilgilenebilirsin.
daha uzar gider bu liste böyle.
eminim bunların yararı olur kendini sevmende.
bu arada ben seviyorum seni, mahalledeki salak çocukları boşver :)

Yolda görenin "aa ne çirkin " diyeceği kadar dikkat çeken bi sorununuz yoksa

( ciddi bir özür durumu yada cilt hastalığı, organ şekil bozukluğu , genetik bi takım sıkıntılar...) probleminiz psikolojik.

Etrafınızdan belirgin bir şekilde ayrışıyorsanız bir hastalık durumunuz mu var ?
Estetisyene gidebilirsiniz?

Yeteneksiz oldugunuza da karar vermek o kadar kolay değil, 10000000 çeşit yetenek varsa siz bi resim bi müzik le kendinizi yeteneksiz sayıyosunuz ?

Benm de resim müzik gibi yeteneğim yoktur, ünv bitirecek kadar zekam var , yeter de artar bile :21::21::21::21::21:

Sizin de hayatınızı ortalama seviyede idame ettirecek zekanız varsa ( ki var heralde , kendinizi gayet iyi ifade ediyosunuz ) tamm isşte :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Canm neden boyle dusunuyorsun sacmalama emın ol ufak dokunuslarla cok farklı olabılırsın .. Güzellık gelıp gecıcı degıl mı sonucta ?? Foton varsa koyablrsn kendıne hakszlk ettgnı dusunuyrm hanı fotona bakıp yardmcı olablrz soyle yap su sac rengı vs dıe

artık ailemde biliyor yazmışsınız.

aileden önemli biri söylese de (belki şaka amaçlı söylemiştir ama) kırıldım işte ne biliyim. arkadaşıma anlatınca şaka yapmıştır demesi. diğer arkadaşımın olanları arkadaşımın kulağına fısıldaması... anılar anılar canlanıyor işte durmadan....

insan kendini nasıl hissediyorsa öyleidr. ben hiç çirkin hissetmedim mesela. hep kendimce en iyi en dikkat çekici şeyleri giydim hep güzel hissettim.saçımı fönledim şekillendirdim makyajsız gezmedim. vücudumu güzel gösteren şeyler giydim hep. insan o şekilde şöyle bir yürüyünce zaten herkes bakıyor o özgüvene herkes aa bu kadın güzel diyor, güze olsun veya olmasın.. yani bi insanın yüzü çirkindir saçı vücudu güzeldir öle bi saç yaparki kimse yüzüne bakmaz. birinin bacağı güzeldir mini etek parlak tayt topuklu giyer yine herkes güzel der. birinin heryeri çirkindir ama mükemmel giyiniyordur kontrast renkler kullanıyordur giysilerinde yada retro bir tarzı vardır örneğin yine dikkat çeker. bence sizin tek sorununuz güven eksikliği. o güzel dedğiniz kızların birinin burnu büyüktür birinin poposu, biri kısadır, biri kilodur ama dediğim şekillerde kendilerini güzel gösteriyorlardır. yaşınızı bilmiyorum ama insanlar 16-20 yaş arası bu takıntılarda oluyor. o yüzden ergenlik komplekside olabilir. tek çözüm özgüven.

genelde böyleleri hep güzel çıkar ama ben istisnayım... inanın biraz güzel olduğuma inansaydım fotoğrafımı koyardım ama malesef boyum kısa :KK43: her şeyi giyemiyorum mesela... burnum yüzüm ve alnım çok uzun ne desem boşşş anlayacağınız...

aileden önemli biri söylese de (belki şaka amaçlı söylemiştir ama) kırıldım işte ne biliyim. arkadaşıma anlatınca şaka yapmıştır demesi. diğer arkadaşımın olanları arkadaşımın kulağına fısıldaması... anılar anılar canlanıyor işte durmadan....
belki sandığınız gibi değildir alınganlıktandır sakasina nişanlım bile bana çirkin der bazende dünya güzelim der hiç alinmam yani kim ne görüyorsa kendi görüşüdür..

genelde böyleleri hep güzel çıkar ama ben istisnayım... inanın biraz güzel olduğuma inansaydım fotoğrafımı koyardım ama malesef boyum kısa :KK43: her şeyi giyemiyorum mesela... burnum yüzüm ve alnım çok uzun ne desem boşşş anlayacağınız...

canım benim şimdi ben sana kusurlarımı saysam buradan köye yol olur hem de virajlı virajlı:)

türk kadının geneli kısa ben de kısayım ama istediğim her şeyi giyiyorum neden giyemeyelim

Fizikmis yuzmus bunlar ameliyatla bile oluyor. Ilerde begenmedigin yerlerini yaptirabilirsin.

Ama kotu kalp hicbir sekilde duzelmiyor. Kalbin guzel olsun...

Ben de pek guzel sayilmam ama bunu pek takmiyorum cunku kendimi seviyorum, kendini sev...

X