Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk çıt çıt mı yoksa peruk mu ?

ooomarlaaa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
4.039
930
kızlar marhaba. başlığı görünce ikisi de birbirinden farklı ne alaka diye düşünebilirsiniz ama durum tam da bu. yaklaşık 4-5 senedir belki de daha fazla saç dökülmesi problemim var ve her geçen gün kötüye gidiyor. ilaçlar bitkisek kürler vs.. bir çok şey denedim ama çokta verimli bir sonuc alamadım. üstüne üstlük cansızlaştılar ve zaten ince telli olan saçlarım daha da inceldi.üstüne sütlük bir sürü beyaz saçım var kaldıramcak diye düşündüğüm için boyatamıyorum bile. gerçi en son kaç sene önce kuaför sandalyesine oturdun desenz inanın bir fikrim yok, htrlamıyrm bile. tepe bölgem için de artık mecbur tonik kullanıyorum 1 yılı aşkın süredr. psikoloji desenz alt üst oldu. en son ne zaman gündüz güneşli bir hava da dısarı cıktm inanın hiç hatrlamıyorum. tonik bile kullansam yine de belli oluyr artık. Rabbim dermansz dert vermesin önemli olan o tabiki ama insan aynaya baktıgında kndine özgüveni olmadgında inanın hayata daha olumsz bakmaya kndini birçeok şeyden çekmeye başlıyor. tıpkı bnde oldugu gibi. artık bu durum canıma tak etti 23 yasındaym akranlarım calışıp kndi paralarını kazanırken gönüllernce gezerken ben evdeym çıkarsam bir akşamları cıkıyorum dısarı. o da her zaman değil tbi. dediğim gbi artık canıma tak eden bir durumdaym. geçen bir kuaföre gittim durumumu biliyordu zaten tabi tüm detaylarıyla değil.çıt çıt kullanmamın işe yarayabileceğini söyledi. ama ben çok kararszm. tamam belki dolgun görünmesini sağlıcak ama tepe bölgesndeki durumu nasıl kamufle ederm onu bilmiyorum. bir yandan yine de sacım az da olsa varken cıt cıt kullanıp onu mu değerlendireym diyorum öbür taraftan da perk kullan bütün sorunun aynı ayna çözülsün diyorum ama tabi onu kullanması o kdr kolay değil. etrafmda bir tanıdgım küçüklüğünden beri bu sorunu yaşıyormus ve perk kullanıyorms saçları o kdr gerçek duruyordu ki ben hiç aklıma bile getirmemiştm öyle olabilceğini bir arkdsm bu durumuma bu kadr üzüldüğümü görünce o söyledi çok şaşırdm. kndisiyle isrtbta geçtm burdan bir kuaföre getrtiyrmş 1000tl cvarı bir fiyata. inanın hngisi yaptıraym konusunda çok kararszm. çıt çıt alsam belli olur mu saçımdan düşer mi, onları toplayarak kullanabilir miyim, tepe kısmını naıl kamufle ederm gibi bir sürü soru işaretm var. peruk alsam ya belli olursa diye endişelrm.
lütfen aranızda buna benzer seyler yasayıp çıtçıt ya da peruk kullananlarınız varsa bana bir yol gösterebilir misinz? çünkü bu durum artık bni insnlardan çekmeye başladı. ailedeki mddi imkanlarda yetrsz oldugu için ikisinden birini yaptırıp kurtulamııyrm da bu durumdan. kndi imkanlarımla alıcam hngisi olursa. evde iğne oyası yapıp satarak almak istiyorum hatta siteye de koydm yaptıgım el işlerinin resmini ama ordan da birşey çıkmadı. sanki hersey ters gitmeye niyet etmiş gibi anlayacağınız. yardımlarınıza ihtiyacm var arkdslar. basından sonuna kdr da değer verip okuyanlardn da Allah bin kere razı olsn

Saç dökülme sorunun için doktora gidip tahlil yaptırdın mı? Vitamin eksikliği mi, hormonal bir durum mu var?

Gittim canm hmde kac defa. Tahlillerde hic bir sorun gornmuyor denildi. Her defasnda faekli doktora da gorundm ama bi sonuc yok. Hpsi genetik dedi.

İyi ama genetik saç dökülmesi dht ye bağlı, nasıl bir şey çıkmaz anlamadım. Tatlım peki dökülme için kullandığın toniğin markası nedir? Çok soruyorum farkındayım ama ona göre yönlendireceğim seni. Ben peruktan ziyade dökülmeyi durdurma taraftarıyım zira...

İyi ama genetik saç dökülmesi dht ye bağlı, nasıl bir şey çıkmaz anlamadım. Tatlım peki dökülme için kullandığın toniğin markası nedir? Çok soruyorum farkındayım ama ona göre yönlendireceğim seni. Ben peruktan ziyade dökülmeyi durdurma taraftarıyım zira...
Bilmitirm canm 4 farkli cildiyeciye gittm hpsi test istedi yptrdm tahlillerde anorml bi durm yok dedi. Birii monoksil sprey verdi biri bioxcinin spreyini ve ampulleri verdi. Bir dgeri gazki bi karsm haxrlatti eczanye ama bi sonuc yok. Blkidokulme hizi azalmistr bilemicm ama durmadi neticede gcemedm onune. En son gttgmde omur boyu bu sorunla ugrasicksn sen o yuzden seni kndrmk istwmm dedi :KK43: o lafi da duyunca elimi ayagimi kestm doktorlardan. Fixplanti kullaniyrm canm

Bilmitirm canm 4 farkli cildiyeciye gittm hpsi test istedi yptrdm tahlillerde anorml bi durm yok dedi. Birii monoksil sprey verdi biri bioxcinin spreyini ve ampulleri verdi. Bir dgeri gazki bi karsm haxrlatti eczanye ama bi sonuc yok. Blkidokulme hizi azalmistr bilemicm ama durmadi neticede gcemedm onune. En son gttgmde omur boyu bu sorunla ugrasicksn sen o yuzden seni kndrmk istwmm dedi :KK43: o lafi da duyunca elimi ayagimi kestm doktorlardan. Fixplanti kullaniyrm canm
Pardon canım mesajını görmemişim.

Maalesef doktorun gerçeği söylemiş sana, ömür boyu losyon kullanmak durumundasın.Bioxin bu konuda pek başarılı değil. Bu konuda en iyilerden biri rogain fakat bu da hem zor bulunuyor hem pahalı. Ömür boyu kullanmak durumunda olduğun göz önünde bulundurulursa pek hesaplı olmayacak.

Sana özelden bir tavsiyede bulunacağım.

X