Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yok tabii onlar yokken hiç mutlu değildim. Kalbim boştu ilk önce Kociş aldı kalbimi sonra Oğluşum. Hayat onlarla güzel.
İkisini de cook seviyorum.
Neyse devam ederim sonra şimdi evi süpürüp ogluşu uyutup spor yapıcam.

Nasılsınız canlar? Kahvaltı edip oglumu ilk kez tiyatroya götürdüm .Çok beğendi ve bende oglumu gezdirmenin araba kullanmanın keyfini yaşadım.Eve gelip kediye ev yaptık.O oynarken düğün çorba bezelye yemegi yaptım.Şimdi altını kapattım Oglumla yatıp çizgi film izliyoruz.Malum pazar paçalarıma yapışık geziyor :)

Disiplinlinli babam vardı.Ekadaşlarım gezerken ben evde anneme yardım kardeşlere ödev vs ..Eşimle öğrendim gezmeyi ,sevmeyi ,sevilmeyi,rahat güzel bir hayat sundu bana.O yüzden ben evlilik daha güzel diyorum.Ve tabi canımın içi oglum var!!
Hawarım gezmelerde geceye kadar.
Market,ütü,süpürge yapmam lazım .Abdest nedeniyle yaglanıyor çok saçım ve yıprandı baya.Kestirebilirim bu akşam ama sonrada üzülüyor pişman oluyorum .Ama çok bakım istiyor böyle

Kızlar, 1 saat spor yaptım.
Leslie barre workout basen karın karışık yaptım. Cok güzel geldi.
Yoruldum ama
Sıpam uyuyoken mandalina yiyim. Sonra Tırnaklarımla uğraşim.

Ebruş benim bekarlığım rahatı şükür.
Iyi ki gezmişim dolaşmışım.
Şimdi Kociş gezmeyi sevmiyor diye evdeyz genelde.
Oglusla güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel
Bende o zamanları görürüm inşallah

Iyi geceler kizceler
Hkmetcim dusundumde ben de cok ders calistim gencligimde hep kitaplarla bogustum arkadaslarim gezerkn ben evdeydim cogunlukla 2 3 tane cok yakin kizarkadasim vardi hep onlarla takilirdik evdeydik genelde ama mutluyduk birbirimizde kalir sabahlars kadar sohbet ederdik
ama simdi daha mutluyum sorumlulugum daha fazla ama kendi evim kendi yasam alanim sevdigim sevildigim esim cocuklar Allah bozmasin hepimizin yuvasinda mutlulugu daim olsun
ne guzel sporda yapilmis
ebrucum ayyy cok guzel ya oglusla gezdin ne guzel dua et arkadasim bana da nasip olsun cok istiyorum hayirliysa tabi
Gece sohbetlerini ben dr ozledim canim ama ikimiz icin de artik cok zor sanirim
Hawarcim ohh gezmelerdesin ne guzel
Ozgecani duymusdunuzdur katil pislik herif once bicaklamis sonra olmedigini gorunce defalarcs vurmus kafasina Allahim nasi bi dunyada yasiyoruz icim nasil acidi tuylerim diken diken oldu soyleyecek kelime bulamiyorum iki kiz cocugu annesiyim ben de genc bi bayanim sen evlatlarimizi boyle sapik pislik hayvani varliklardan koru Yarabbim
simdi benim kizim da buyuyecek ben bunlari duyup nasi gondereyim onu dolmusa otobuse bindirip off off
Allah ailesine sabir versin kizin da mekani cenney olsun ins ruhu huzur icindedir cok aci cok

Özgem istem dışı sürekli haberler e bakıyorum. Içim gidiyor. Allahım evlatlarımızı korusun. Iyi ahlaklı bir birey olarak yetiştirelim inşallah. Kurban oldugum allah ailesine sabırlar versin .
Özgecan ın o çaresiz kalış anını düşündükçe beynimden vurulmuş gibi oluyorum.

Merhaba
Özgecqn ile ilgili ne desek boş.
Nasıl vicdandır. Nasıl insanlıktır anlamış değilim.
Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah.

Ebrucum ohhhhh ne güzel gezilmiş oğluşla.
Daha güZel günleriniz olsun inşallah.

4 fast mil ve 10 dakikalık karın videosu yaptım bugün.

Evi süpürdüm salon kalmıştı eşim şimdi süpürüyor :) markete gittim.Arabayı bırakıp yürüyerek Oglumla kuaföre gittik ordan yine yürüdük anneme geçtik.Halka tatlı yemedim soda içtim annemde.23:30 Ogluş Uyuyunca oyuncakları topla,marketei dolaba yerleştir ve ütülerin yarısını yaptım.Şimdi yatıcam.Saçım çok güzel olmuyor ama omuzlarda iyi oldu kurutmak bakım vs canlandı kırıkları gitti.
Özgecan içimi yaktı YRın siyah giyinicen Eşimle .Gerçi bu bişileri değiştirmiycek yada onu geri getirmiycek

Papatyam sporunu yapmış Evet Oglumla gezdik bol bol vakit geçirdik
Hikomda sporu yapmış Ne güzelmiş araba kullanmak özgürlükmüş
Özgem inşallah canım sende Kızçeleri arkaya bağlayıp hop sahile hop parka hop kafa nereye sen orayaEşim çok istedi kursa yazdırdı borca girdi.Ben ondan razıyım Rabbimde razı gelir inşallah.Güvenimi bu duruma gelmemi ona borçluyum

Iyi geceler kızlar cuma gunu sizlere yeni kilomu yazacaktım ama sabah erkenden dışarda işlerim vardı o yüzden unuttum hafta sonlarımızda cok yogun geçtiğinden yazamadım bugun tartıldım sabah ac karnına kıyafetsiz 68.100 çıktım ve bugun de birkaç kişiden kilo almışsın yorumlarını duyunca soluğu burda aldım yarından itibaren sizlerin karşına guzel menülerle çıkacam inşallah....bol - li bir hafta olsun hepimize.....

Kızlar, Günaydın. . Ogluş gece 1 de uyudu ama sabahın 8 inde uyandı. Şimdide uykusu geldi durmuyor. Spor yapim dedim izin vermiyor. Tartıldım. 73.0 ı gördüm.
Cumartesi 74.2 yi görmüştüm. Dün akşamı erken kapattım. Ve eksi yle uyandm. Dün sabah 73.3 görmüştüm.
Dünkü sporlar işe yaradı yehooooo; )

merhaba arkadaşlar
dün geç geldik, yorucu bir gündü koştur koştur benim ufaklığı başka bir evde uyutmak işkence ne yaptıysam uyumadı uyumadığı içinde çok huysuzdu
yemek konusunda da yedim kızlar akşamı hafif kapattım amam gündüz yedim , yaş pasta yememiştim illahi alın diye koca 3 dilim koymuşlardı birazda kurabiye falan, şimdi 1 büyük dilim yaş pasta , 2 kurabiye yedim

ebruli1820 oh oh anne oğul tiyatroya gitmiş, çok güzel bir deneyim demi bizde yazın memlekette festival zamanı çocuklar için açık havada tiyatro yapılmıştı kızımı götürmüştüm çok dikkatli izlemişti , açıkcası beklemiyordum
saçlarını güle güle kullan güzelim

areser uzaklaşma canım buralardan
wisdom01 canım spoprlara başlamışsın çok iyi umarım kısa zamanda faydasını görürsün
osge1989 canım sen nasılsın gittimi eşin
M maviduvar1 haklısın özgecan sözün bittiği yer

Sabah uyanında bir buyuk bardak ılık limonlu su (bunu her gün içmeyi alışkanlık edineyim diyorum)

Kahvaltım

Biraz peynir, domates, zeytin, 1 sivri biber, 2 kucuk dilim ekmek, 1 kupa nescafe 2 si bir arada...

Arkadasa uğraşmıştım orda da sekersiz turk kahvesi içtim

Öğlen yemeyim
1 kase zeytinyağlı pırasa, 1 kutu lıgt ton balığı, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran

Resimler ters oldu ama idare edin artık ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…