Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim
kilom 63 hedefim şimdilik 60
hedefleri küçük tutuyorum ki gözüm korkmasın

sabah evden aceleyle çıktığım için kahvaltı yapamadım
iş yerinde 1 fincan şekersiz çay ve 3 adet tam tahıllı bisküvi yedim (ne kadar tam tahıllı olsada şekerli olduğu için sağlıksızdı biliyorum)
öğlen yemeğim 1 kase karışık çorba, salata-yoğurt
şimdiye dek 1,5 lt su içtim
akşama bakliyat yemeğim var, yanında yine yoğurt yerim
bu ayın sonuna kadar vermek istiyorum bu 3 kiloyu inş.

Papatyam sağol canım maksat rahatlık kafam ahatladı resmen:)
Hikom spor yapmış ama uykusuz .Ve benim gibi eksi ile uyanmış
Araser aldıkların harika menüne bayıldımAkşamıda böyle kapatırsan çok iyi
hAwarım tamam yedin canım ögelnde yedin bu akşam hafif ve erken kapatırsan iyi olurBende sıkılır çıkalım der diye endişe etmiştima ma çok sevdi hatta haftaya bilet bile aldı

Şekerleblebi aramıza hoşgeldin.
Hedefin kaç peki?

Areses sade Nescafe iç sende. Süttozu koymadan.

Ebruş aynen uykusu zum ama alıştım Oglan hep aynı şeyi yapıyor . Bilette alınmış cok sevindim. Bende ilerisi için size bakarak hayaller kuruyorum.
Bir de oglum 23 aylık bu dönemler de ne etkinlik yapmıştın Ogluna.

Slm canlarım hepinize yorum yapmak istiyorum Ama çok halsizim.

Hipoglisemi ataklarım arttı. Uykusuzluk arttı. Sarhoş gibiyim. Beslenme programı yapmalıyım.
Ben de bıraz alışveriş yaptım ekmek kuruyemiş liğht yogurt sut kahve aldım kendime.

Sbh iki dilim kek ile yeşil çay kahvaltım

Ara bir bardak süt

Öğle çiğköfte iki lavaşla ayran marul
Kurabiye bi tane.

Ara
Bir badem bir gün kurusu yarım ceviz

Akşam
Bir kase yeşil mercimek
Bi tabak sarımsaklı yoğurtlu karnabahar
Bir dilim light ekmeğimden.

Yeşil çay ve normal çay içerim.

Bu gece atarax ile uyumayı deneyeceğim.
Sizi seviyorum.
Sofra topla bm yerlestır
Çamaşır as ve asılı olanları toplayayım.

Bugün
sabah: sandiviç yaptım
ara:1 dl kek yapmış arkadaş
ögle:1 kase çorba,2 yaprak sarma,4 yk yogurt,salata(diyet menüsü yagsız tuzsuz baharatsız! )
ara:1 avu beyaz leblebi,1 elma
akşam: 1 tabak dolusu çorba,4 yk (bezelye,pilav ve yogurt)

spor. :50 tam mekik
50 alt karın hareketi
ogluş uyuyunca slim in 6 işte asıl ben buna spor derim.Hareketler bitirdi benim nefesimi kesti.
Yarın akşam arkadaşlarım gelicek.Bişiler hazırlıyıp yiycez yemek yapmadım.

Günaydın kızlar
Şeker leblebi Hoşgeldin.
Ebrucum maşallah sporlar yapılmış. Slimin Hanhi videosuna yaptın. O çok acayip birşey. Bem de yapıyorum bazen.
Hikmet'im yine kuş kadar yemeye başlamışsın.
Ben hala 62 ye inemedim.
Azıcık kilo alsam hemen belim kalınlaşıyor.
Dün akşam spor yapmadım. Evde ödevler nedeniyle biraz savaş Havası vardı.
Bu akşam yapacağım inşallah

Gunaydin kizlar seker leblebi hosgeldin canim aramiza ins h3define ulasirsin boyun kac ??
Kizlar burda hava cok guzel kar yagiyo mis gibi temiz hava biraz once sporumu yaptim leslie 2 mil dusumu aldim oglen yemegimi koydum ocaga kizimla oturuyoruz simdi ben spor yaparken kizimda yapti benimle hergun yapicam ins bide spor yaparken sauna sortum var onu giydim acaip ter attim yenilenmis hissediyorum kendimi

hoşbuldum, boyum 1,60 cm

Şeker lebelbi hoşgeldin aramıza.İnş. hedefine en kısa sürede ulaşırsın.
Hadekam menün çok agır olmuş canım
Araser harika başladın menünü çok begendim
Btlkbra dünki menünü begendim canımVe bugün sporda yapılmışBende yapınca hafif ve mutlu hissediyorum kendimi.
Papatyam 39 dk videoyu yaptım akşam canım. Bu akşam arkadaşlar gelicek yapamam sanırım 25 dk lık olanını yapıcam bir dahaki sefere.
Hikomm Ponponlar kürdan baıtrmaca renklerin üzerine aynı renkle oyuncaklarını koyma vs aklıma gelenler .Ama en dogur ve görsel yazılı bilgi montessori gurubunda var canım.Face ablana istek göndereyim ordan bakıp uygulanamn daha kolay olur canımmmmmmmm

Lajoba zuzu nel hep face ama burda yoklar

ben bu aralar 57 dakikalık olanı yapmaya çalışıyorum da resmen acıdan bağırıyorum evin içinde.
çok faydalı o spor. en kısa zamanda toparlanmaları göreceksin canım.

Seker leblebi hosgekdin cnm menu paylasip cuma kilo bildirmi yapiyoruz ins hedefine ulasirsin
Kizlar acayip bi ruh halindeyim ev aldi basinj gitti ben koltuktan kalkamiyorum persembeye esim gidiyor ogune kadin cagirdim temizlige
bu arads esime partide ust bi gorev verdiler cok mutlu oldu secime kadar yani 3 ay birbirimizi nr kadar goruruz bilmem artik secim donemi cok yogun oluyolar bi yandan sevindim ams bi yanim buruk kaldi off oyle iste ona da cok belli edemiyorum cunku bizim icin ugrasiyo neticede kizlarimizin gelecegi icin
Dun aksam tekrar basladim bu kacinci artuk 4 5 oldu heralde baslayip bozdugum diyeti ama kollarimi aynada bi gordum nasil kalinlasmis bingil olmus yazin ne yaparim ben bu kollarla biraz toplayim kndimi sporada baslarim belki
menu paylasicam kotude olsa napim ornek olamasamda zamnla duzeltirim ins

merhaba arkadaşlar
Dün Akşamı iyi kapattım 5 mil Yaptım, bu sabah dün ile aynı çıktım, ayrıca regl de oldum

Seker-Leblebi hoş geldin aramıza

M maviduvar1 zor işler ödev işler, bide senin oğlan çok zeki çabuk sıkılıyordur, hiç kimse isteyerek ders çalışmaz zaten, ama ona bir rutin oluştura bilirsen, Alışkanlık halini alır, pazarlık yapabilirsin sen ne kadar çalışmasını istiyorsan onun çok daha fazlasını söyle , onar istediğin saati ona kabul ettir, mesela seki 2 saat çalışılacak ama bir saate ikna ol mesela

osge1989 canım umarım biran önce toparlarsın çün insan daldıkça salıyo, bende geçen hafta öyleydim

ebruli1820 süper sporlarda yapılıyor, çok iyi gidiyorsun canım

hadeka canım senin şeker sorunun mu var, aman dikkat et

9 gunun sonunda regl oldum uzerimden buyuk bi yuk kalkti
Kizlar sizden ricam bir ay boyuncs hic tartiya cikmiycam totem gibi birsey suan sisliginde verdigi etkiyle 64 gibiyimdir tam 1 ay sonubda tartilip 50lili rakamlara dustugumu gormek istiyorum 59 u ucundan bi gorsem devami gelicek biliyorum

Slm kıxlar naber
Okuldan geldim yerimden kalkacak halim yok ama ikindiyi kılıp spora başlayacağım. Yoksa uyuşuk uyuşuk otutacağım.
Benim menülrr kotu bu aralar ebrum yaaaa.
Papatya 57 dk iyi spor yapıyorsun maşallah hem de bağıra bağıra. O kadar zor hareketler demek ki. Bol kalori yaktırıyor.
Eşinin yeni işi hayırlı olsun özge.
Araser bomba gibi döndün maşallah
Şeker leblebi hoşgeldin hedeflerimiz ve boyumuz aynı. Başarılar

Ara öğünlerimi diyet listesine göre duzenledim. Bu sefer de çok yiyormuşum gibi hissediyorum.

Bugün sabah arada bir bardak süt 4 kayısı vardı.
Bir gün kurusu ve yarım cevız yedım. Bir bardak sütle yetti bana.

Ama öğlen ipin ucu kaçtı. Şimdi ben de kaçayım.
Lajoba canım ebru tablo yapacak zaman bulamıyor. Senın vaktin varsa yapar mısın lütfennnn
Ben faydasının olacağına inanıyorum.

Ewet hawarım. Tesekkürler.
Dikkat edemiyorum işte. Sorun burada. Nefsime hakim olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…