- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #23.761
Hoşgeldin canım aramıza...inşallah hedefine ulaşırsın....doğru söylüyorsun onda da krema var ama sabahları ayılmak için bana ıyı geliyor....areser naçizane tavsiyem 2'si bir arada kahve yerine bitki çayı içebilirsin
kremadan dolayı kalorili
Gunaydin kizlar seker leblebi hosgeldin canim aramiza ins h3define ulasirsin boyun kac ??
Kizlar burda hava cok guzel kar yagiyo mis gibi temiz hava biraz once sporumu yaptim leslie 2 mil dusumu aldim oglen yemegimi koydum ocaga kizimla oturuyoruz simdi ben spor yaparken kizimda yapti benimle hergun yapicam ins bide spor yaparken sauna sortum var onu giydim acaip ter attim yenilenmis hissediyorum kendimi
ben bu aralar 57 dakikalık olanı yapmaya çalışıyorum da resmen acıdan bağırıyorum evin içinde.Şeker lebelbi hoşgeldin aramıza.İnş. hedefine en kısa sürede ulaşırsın.
Hadekam menün çok agır olmuş canım
Araser harika başladın menünü çok begendim
Btlkbra dünki menünü begendim canımVe bugün sporda yapılmış Bende yapınca hafif ve mutlu hissediyorum kendimi.
Papatyam 39 dk videoyu yaptım akşam canım. Bu akşam arkadaşlar gelicek yapamam sanırım 25 dk lık olanını yapıcam bir dahaki sefere.
Hikomm Ponponlar kürdan baıtrmaca renklerin üzerine aynı renkle oyuncaklarını koyma vs aklıma gelenler .Ama en dogur ve görsel yazılı bilgi montessori gurubunda var canım.Face ablana istek göndereyim ordan bakıp uygulanamn daha kolay olur canımmmmmmmm
Lajoba zuzu nel hep face ama burda yoklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?