Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hkmetcim cooookkkkk sevindim canim iyi haberlerini bekliyoruz
Sukrancim kendine haksizlik etme lutfen senin cektigini her kadin cekmez kendi degerinin farkina var cocuklarin cok sansli senin gibi bi anneleri var
Elffcm kizkardes iyi oluyo cidden yaa dertlesebiliyon bu arada cok guldum cok tatlisin yaaa biz kizlar arasinda hamiş diyoduk arada yani hamile demek kizkardesim 36 haftalik hamile ben de yeni hamileyim iki hamis ondan dedim
Sukrancim ebrucum sehraa sizlere bisi sorcam ben bugun karnimin sol alt kisminda saat tik tik eder ya oyle bi sey hissett gun icinde birkac kez oldu sizde de olmusmuydu merak ettim

Özgem benim için düşündüklerin çok mutlu etti. Uzaklarda biyerde beni görmemesine rağmen sevenlerimin bulunması çok duygulandırdı beni. Birbirimizi görmedik ama kalplerimiz bir. Yaşadıklarımız,gülüp ağladıklarımız aynı nerdeyse.

Canım aynı şeyleri karnımın alt kısmında ben de hissettim. Ne olduğunu bilemediğim için bebeğim kıpırdıyor sanıyordum. Bide içimde kelebek çırpınışları gibi bişeyler oluyodu. Tanıdıklara sordum yok daha bebeğin kıpırdanıp karnına pıt pıt yapması için çokerken dediler.
O neydi hala bilmiyorum canım. Ama kötübişey değildir endişe etme. Muhtemelen erken hamilelik belirtilerinden biridir. Dr a gidince de
sorarsın.

Sukrancim bizim topik baskadir nazar degmesin benim
15 yillik arkadasim var sizler kadar samimi anlatamiyorum ona duygularimi Allah bozmasin dostlugumuzu ne zaman uzulsem ya da sevinsem hemen sizlerle paylasiyorum sizler de iyi ki varsiniz
Bebise gelince su amacla sordum kotu birsey diye dusunmedim zaten hatta kendini hissettirdi diye cok sevindim sadece eskiden bi abla bana ogluma yeni hamileyken karnimda kipirti hissettim demisti kalp atisi gibi ( hareket edemez zaten cok kucuk )
Ben de ondan sana sordum oglunda hissettin mi diye ben kizimda cok gec hissettim hareket simdi bukadar erken ve bariz bi sekilde hissedince sasirdim

size yazdiktan sonra geldi. Elindekileri aldim. Oglunu sewdi bayaa. Yemegini hazirlayim mi dedm tamam dedi. Dünkü sinirli kaba halinden eser yoktu. Yemegini verdim,, fekatt barbunyaaayi coook pişirmişimmm. Kabugu soyulms artik hemen hemen hepsinin.. begenmedi yemedi. Ama ama pirinc pilavm cok guzel olmustu. Onunda tadina bakmadi. Eve gelirken simit acili ekmek almis, onu yedi. Yemek kotu oldu haklisin dedm, hiicc sikayet etmedi. Bagirmadi hattaa.. o yemek yerken, ogluşu yürütecne koydum. Surekli babasina cilveler yapti. Oglumz bak napior bak bardagi almaya calisiyor gibi konustu benimle. Sadece o kadarr tabiii.. sonra yatak odasina giitti..
Biraz once de yarin anneme gideyim, annem abimn yanina van a gidecek dedim. Dinlemedi bile beni hayirr diyip yatak odasina geri girdi..
Yani anneme gitmeme yine yook dedi.
Kizlarr anneme soylemek zorunda kalicam napim. Bayadir da görmüyordum cok özledimm.. bi de kocamn şoyle bir düsüncesi var. Ben ondan cok annemi sewiyorum. Buna inaniyor. Kac kere anlattim ama yook. Beni üzüyorsn anneni üzmemek icin elinden geleni yapiyorsun diyor.
Şuan cook üzgünün kizlar.
Bu adam ne zaman degisecek..
Halbuki annemi cook sewerdi...
Bu neyin öfkesii,,, bana olaaan öfkee tabii..
Neden ama nedenn.. ben onun karisiyim yaaa.

güzelim eşinde öfke yok diyebilirim.. ama erkeklerin bazen kuru greksiz inatları olur.. evliliğin ilk yıllarında yasaklar koyarlar.. hatta neye yasak koyduklarını bile tam olarak bilmezler.. biraz ailen konusnda inat yapmış.. aslında buna inat demekde yanlış olur.. şimd,i sen geri adım attın sakin davrandınya.. ona ben haksızım imajı verdin.. oda nede olsa karım benim gönlümü almaya çalışıyor mantığı ile annene gitmeni engelliyor.. aslında annene gitmeni engellemek değil amacı o grekesiz erkeklik egosunu tatmin etmek.. bu seferlik bırak tadını çıkarsın bu davranışının.. sende içinden gülümse kıs kıs... ama çaktırma.. ama dediğim gibi tepki de verme .. kavga etme ve de hiç bağırma... annenede gerçeği ssöylemek zorunda değilsin.. kocam göndermiyor deme bence.. bir bahene bul.. ne bilwem misafirim varde yorgunum de..eşine karşı kin beslemesin.. vede annene gitmeme sebebinii eşine bahsederken .. canım a nneme gitmemi çok isitiyordum ama sen istemiyorsun diye gitmiyorum.. annemde sana kırılmasın diye şu bahaneleri söyledim yada söyleyeceğim de.. sonuçta bizde ilerde kv kp olacağız aynı şeyi damadımız bize yapsa biz üzülürdük falan de.. bilmem belki eşini gevşetir bu..ama hemen git der mi? demez ...
yani içindekileri direk söylemek yerine daha yapıcı konuşursan bence aranız daha iyi olur... ama hemen değişmez erkekler onunda seninde daha zaman ihtiyacınız var.. hem eşinin değişmesini bekleme. onu olduğu gibi kabullen bence.. sonuçta biz değişiyormuyuzz .. tabiki hayır.. ama zaman geçtikçe eşler birbirlerine benzemeye başlıyorlar.. ama bunun için daha çok zamanınız var...

hkmet kadın olmak var kadın olmak var... evliliğimin 10 yılı kadıncık rolü oynamakla geçtii.. o yıllarımı hep severim ben ... belki çok ağladım zırladım ama sevgimide aşkımıda kızgınlığımıda hep gerçek manada yaşadım..abarta abarta.. şimdi ise kızgınlıklarım kontrollü ,sevinçlerim kontrollü,, sanki numara yapıyormusum gibi geliyor. eskiye göre daha tecrübeli daha sakin daha kendinden emin daha kendini yıpratmayan bir bayanım... ama ben eski halimi daha çok seviyordum... şimdi kadın oldum.. büyüdümmm, büyümek zorunda kaldım.. ama ben 33 yaşında bile olsam hep 15 inde hisetmek için nelerimi vermezdim...

buğün yemeklerimmi yedim ama midemden rahatsızım .. iş yerim soğuktu üşüttüm sanırım.. birazda stres bende mide hazımsızlığı yapıyor.. neyse.. sonuca geleyim.. akşam yediklerimi geri çıkardım.. eşim papaes kızartmıştı oturduk ailece bir güzel onu yedik...

ha bu arada eşim yarıştan çekildi.. benimde stresim bitti...

bu sabah 58,4 gelmiştim...hedef,me ulaşmama 5,3 kilo kalmıştı...

buğün sporda mahvoldum.. sanırım üşüttüüm den dlayı biraz halsizim... şimdi size bakayımda ondan sonra dinleleyim istedim...

yaşadıklarım yaşamak zorunda olduklarım..bir gün daha bitti...

elif canım geçmiş olsun... dikkat et..

mevcan kız giy topukluları.. bir daha mı genç olacağız.. uyuyup uyanınca dinlenirsin...

kübram zuzu ebrum ayy kafam durdu topikde başka kimler vardıı. havar özge ee kesin birilerini unuttum ama kızmasın o kişi bana...

canlarım aklımda kalanlar bunlar... kafam öyle doluki dualarınıza ihtiyacım var...öptüm hepinizi

Son düzenleme:
Hkmtcim esinin yumusamasina sevindim bak cool durusun ise yaradi aglayip sizlasak daha kotuye gidiyor hersey
Annene gondermeme konusunda aynen bende nelson gibi dusunuyorum ego meselesi yapiyo ben erkegim son sozu ben soylerim diyo annene kirilmiycagi bi bahane bulmak zorundasin esini one surme kadincagizda uzulmesin benim kizim ilerde birgun esim gondermiyo dese oturur aglardim heralde benim dogurup buyuttugum cocugum bana her istediginde gelemiycek ne demek bu.
O yuzden olaylara hep iki taraftsn bak ve oyle davran ama erkekler bu yonden bskmadiklari icin rahatca karar aliyorlar iste olsun varsin onlarda olgunlasicaklar elbet birgun
Nelsoncum bol bol c vitamini al ihlamur demle ve dinlen havalar birden sogudu usutmen normal dikkat et kendine canim

Nelsonum çok geçmişolsun canım. Havalar giderek soğuyor. Kalın giyin kendine bak. 2. bi Nelson yok. Belki de iddayı kazanmak için strese girdin. Elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştın tabii. Ama vücut tepki verdi. Artık benden bu kadar dedi. Eşin de çekilmiş zaten. Seninle başa çıkılmayacağını anladı ve pes etti tabii Allah acil şifalar versin canım

nelsooncum gunaydinn.. eşime oyle yapici konussam da anlamaz. İnan cok degisik bi adam, yne salonda yatti. Ya cok zoruma gidiyor ya. Elimden geldigince yaptiklarna susuyorm , gormeZden geliyorumm. Ama yook,yok,yookk.. eskiden gozlermin icine gulerek sewgiyle bakardi. Smdi inan ofkeyle baktigi icin goZlerine bakmak istemiyorum.. hatta bakmamaya calisiyorum. Haketmmiyorum bu yaptiklarini.. onu bu kadar sewerken , bana onu sewmiyormuşum gibi davranmasina dayanamiyorum.. ama bazende umrumda degil diyorum. İyi degilimmm en azindan suabn. Allah kahretsin ki agliyoruum. Ama icim aciyor suan. 2gundur laf sokuyordu ya, dun aksam laf sokmadi, kizgin degildi diye sewinmistm.
Sabah yne rica ettm gidelm anneme 2saat otururz dedm. Hayir, ben git dedgmde gtseydin dedi. Annem herseyi biliyor. Bizim ailede kinlenme yoktur. Napim mecbur soylicem.
Nelson duzelicek bu durum degil mi,,, yoruldmmm ...

yaaa o kdar odun ki ,,, ileri de oglunun kendisine yapacak ihtimalni bil dusunmuyorr..
Annem herseyo bliyor, napsin kadin ywam bozulmasn diye bise diyemiyor. Eee üzülüyor tabii.. cuma van a abimn yanina gidicek, nerdeyse 1ay yook,, eee 15 gundr de gormüyoeurmm... akli sira bana ceza veriyor,, ben sna git dedm dinlemedn bni dedii..
Sabretmeye calisiyorummm...

nelsoon gecmsss olsun iyii baak kendnee lutfeenn

Son düzenleme:
hkmt valla canım ne diyeyim bilmedim. en azından eşin sana iyi davranmış bu da bir gelişmedir. ailen konusunda ise gerçekten durum üzücü. annen çok uzakta mı oturuyor. sana gaz vermek istemem ama ben annene gitmek içn izin almana bir anlam veremedim. onun için sordum zaten uzakta mı eşinin mi götürmesi gerekiyor diye...
ahhh sen böyle ağlayınca benim de gözyaşıyla geçen yıllarım geliyor aklıma. zamanla yutmayı öğreniyorsun. nelsnun dediği gibi içinden geldiği gibi değil de olması gerektiği gibi yaşıyorsun. benim de eşimle aram bozuk 3-5 gündür ama artık hiç takılmıyorum. sadece boşa geçen zamana üzülüyorum o kadar...
mevcan ne kadar iyi olmuş eve daha erken ulaşabilmen. çok sevindim.
dün o kadar çok yorulmuştum ki kızlar akşam 21:30 yattım.
kızlar yaaaa benim kilo verebilmem için evdeki kadını işten çıkarmam gerekecek. çok güzel yemek yapıyorrrr. dün akşam sarmaları götürdüm. yüzüm olmadığından da menü falan yazamadım.

Son düzenleme:

yaa 2 gun once annene git, 2 3 gun kal dedi. Bende hayir dedim,, ondan da smdi bana güya ceza veriyor. Annem uzakta oturuyor iki dolmus yapiyorum.bbide hava da soguk..
Kizgin hala banaaa..

yaa 2 gun once annene git, 2 3 gun kal dedi. Bende hayir dedim,, ondan da smdi bana güya ceza veriyor. Annem uzakta oturuyor iki dolmus yapiyorum.bbide hava da soguk..
Kizgin hala banaaa..

canım bu konuda seninle benim fikirlerimiz çok farklı. bence annene gitmek istediğinde izin almamalısın. sadece haber vermelisin. öyle şey mi olur. ana gibi yar mı olur ya...
bahsi geçen kişi annen. sen o zaman gitmemiş olabilirsin. burada ceza verecek birşey yok. seni gaza getirmek istemem. aslında çok şey yazarım da.

günaydın çıtırlarım,o kadar çok işim varki anca uğradım topiğe,geçmişi bile okuyamıycam,

size bir şey sorucam akşam aç karnına yatarken tartıldım ve güzel bir kilo gördüm,sabah uyandım tuvalete bile çıktım sonra tartıya koştum ama akşamdan yarım kilo geçen haftadan 1 kilo fazla geldim,tartımda bozuk deil yerini bile oynatmadım nasıl olur bu anlamış deilim,gece uykuda yarım kilo nasıl alır bir insan biri açıklasın yawww

papatyam bu konuda seninle aynı fikirdeyim,geçmişi okuyamadım hkmt ile eşinin arasında dün neler gelişti tam bilmiyorum ama aileme gidip gelmek evliliğimde asla ama asla pazarlık ve tehdit konusu olamaz,cinselliği ceza versin,giyim kuşamı,gezip tozmayı ceza versin amenna ama ailemi pazarlık yaparsa anlını karışlarım o adamın,aynı şey eşim içinde geçerli ben gitmek istemiyorsam istemiyorumdur ama eşim istediği yere gider umrum olmaz

kzlaarrr müjdeeeeeee..
Kocam aradiii,,, annene gitnek istersen git dedii..
Noldu dedim,, icimee battii dedii.. git anneni gor dedi.
Hava kapali da yagmur yagarsa kal isteersen dedi..
Tamam hayatm tesekkur ederm dedmm..
Senin gönülden izin vrmen bnm icin cook onemli dedim.
Biliyorum dedii..
Coook mutluyummm
Annemi aramstm, gelemicem diyee,, smdi aradm agliyorduu, niye agliyorsun dedimm.. seni goremicrm diye dedii..
Kocam vicdanli kizlaarrrr yzaa,, bni de sewiyoorrr eminim artikkk
Tmm zaten emindimdee ne bilimm..
Allahm sükürleerr olsuuunn.
Sayenizde bu kadar olumlu kaldm sabirli oldum
İyikii varsiniz kizlaarrrrr..
Sizi gercekten cok sewiyorum
Gercek arkadaslik sizlersiniz... yemin edermmm..
Oleyyy beeeeei

kıyamam annene demek ağlamış,çok sevindim canım,ama bak kocanda olsa kimse için anneni ağlatma,sizde bir gün kaynana,kayınbaba olucaksınız,çok yeni evlisin,bi şeyleri dengeleyemeyebilirsin,biz kadınlar inatçı ve güçlü varlıklarınız,eşlerimizi yoğurup istediğimiz şekle sokabiliriz,buda kavga ile deil sevgi ile olur,eşinin beyninne zamanla annene gitmek istediğin zaman gideceğini işlemeye başla ve lütfen eşinden izin alma,sen bir bireysin,onun iznine ihtiyacın yok,kocanda olsa erkekleri tepemize bu kadar çıkartırsak üzülen biz oluruz,BİR DOST

Haklisin mevcaaan,, zamaninda cok seyler yasadk .. biraz tecrübesizim ..
Herseyi yoluna koyucaam

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım, keyifler nasıl? Ay sabahtan beri ev anahtarını aramaktan canım çıktı, hiç başka bir işe bakamadım.
Aramadığım oda, dip, köşe kalmadı. Bizim yaramaz oğlan nereye atsa beğenirsiniz? Büyük su damacanasının kapağını zorlamış ve
anahtarı içine atmış ben napardım ya, kızımı okula bırakıp dönünce nasıl içeri girerdim. Eşim de akşam 8 de geliyo. İyi ki bulabildim.

Hkmet cim eşinin hala annene gitmene izin vermemesine üzüldüm. Ya bu eşleri anlamıyorum. Mantıklı göndermeme sebebi olsa anlayış gösteririz. Benim eşim dese ki bu hafta annene gitme avm ye gitcez ya da gezmeye gitcez dese anneme gitmem. Ama benim eşim de hem haftasonu yollamaz bazen hemde hiç evde durmaz. Bütün haftasonunu full arkadaşlarıyla geçirir. Ama öyle böyle idare
ediyorum ben onu. Ama hakkını yemeyim. Israr edersem de cumartesi arabayla bırakır anneme Pazar akşamı alır bizi. Ama bende onun arkadaşlarına anlayış gösteriyorum tabii. İnş bu sorunun da çözümlenir.

Ben ne yazdım sonuç ne çıktı. Cevapta geç kaldım. oğlum emerken tek elle yazarsam böyle olur. Neyse canım çok sevindim. Senin kociş caymadan hazırlan sen gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…