Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ben ne yazdım sonuç ne çıktı. Cevapta geç kaldım. oğlum emerken tek elle yazarsam böyle olur. Neyse canım çok sevindim. Senin kociş caymadan hazırlan sen gitmeye

Cnm vicdan var ya kocamda hii kirginm hala ona o ayrii ..ama mutlu oldum git demesine. Hazirlaniyrm bebisin hrseyni unutmamam grrekk

kizlarrr,, biz oglişle hazirlandik...
Herbiseimizi aldik.. allahtan yagmur yook
Bide mujdeee bi yelegmn onunu vuramiyorduumm artikkvuruluyorrr..
Grckten zayiflamisim.. annecigimn yemeklernden yerim ama dikkatte edermm.. yarin aksama gorusuruzzz..
Hepmzin istedikleri yerine gelsin insallaahh

Çıtırlarım kızımı okula bırakıp geldim. Öğle yemeğimi yiyorum. Okula hazırlanmaktan ara öğünümü yine yapamadım.
Aslında iyi oldu. Hergün fırsatım olmuyo arada yemeğe. Ve okuldan gelince tartıldım aç karna çok güzel bi rakam gördüm
Eminim yarın daha da ekside çıkıcam çok seviniyorum. Hiç bu kadar inememiştim yıllardır. Göbiş olduğu yerde sayıyo ama çok incelme var.

Bu arada aslında daha çok kilo verebilirim ama eşim işten gelince yemek yiyecek diye 2 günlük yemek yapıyorum. Hem de hergün 2 çeşit yemekle uğraşmayım diye. Eşim de kaç gündür işyerinde yiyor. Bu tencere yemekleri de yemesem ziyan olucak yesem kalorili, kilo aldıracak ben de düşündüm ki saklama kaplarına koyup buzluğa kaldırıcam. Gerektiğinde
eşime ısıtıp koyucam sofraya. Kendim de ana öğünlerde salata, yoğurt ve çorba yiycem. Çok sevdiğim bir yemek olursa veya az yağlı sebze yemeği, nohut ,barbunya, bulgur pilavı gibi yemekler pişirince onlardan yerim. Napayım iki günlük yemekleri atmaya kıyamıyorum.
Yemeğimi yedikten sonra da evişlerimi halledicem biraz sonra görüşürüz kızlarr.[/I][/B]

Son düzenleme:
Kizlar tunaydin
Mevcancim ben de anlamadim tarti niye oyle degisik gosterdi ama onemli olan hergecen gun kilo veriyor olman
Hkmet ahhh bu eslerrr ahhhhh ahhh nasil odeyecekler bu haklari bilmem ayni benim esim once uzer sinir eder sonra iyi tamam der neyse ki annene gidiyosum kadin torununu gorup sevcek buna cok sevindim
Sukrancim bak sen su yaramaza yaa nerden akil etmiste atmis oraya
Tartida yuzunun gulmesine sevindim ama ben yarin hic gulcege benzemiyom:18:

Kizlar dun esim diyo ki senin gobegin cikmis farkettin mi
Ben de dedim sacmalama o benim kendi gobegim ühüüüü ühüüü aglamak istiyorum

Evet ya Özgecim onun aklına herşey gelir, daha önce de bikaç şey atmıştı ama heryeri arayıp çareler tükendikten sonra aklıma geldi, şüphelendim. kalem bile atmıştı içine. Kapak kapattım yine başa çıkamadım. Başka odaya koyup kapıyı kilitledim yine başa çıkamadım
Bu arada canını sıkma sen hamilesin kilo alıcak olman normal canım. Hem burda bizimle birlikte dikkatli beslenerek az kilo alıcaksın. Ben 6 kilo aldım ama bebeğim eksik kiloda doğmadı gayet normaldi. Hem doğumdan sonra gayet çıtır bi anne olucaksın gör bak. Olumlu düşün yarın tartılmak zorunda da değilsin. Özgürsün birazcık.

çıtırlarım iyi akşamlar ne lanet bir gündü bugün,

saçma şeyler yedim,kaçamakta yaptım,menümü yazmak istemiyorum,tartıdaki saçmalık moralimi bozdu,sabaha ne olur bilmiyorum,

kendinize iyi bakın sabah görüşürüzzzzzz

selam kizlar

ben diyet moduna bir turlu giremiyorum ne yazikki bir de saat farkindan dolayi yetisemiyorum size, muhabbetinize. ama dostlugunuza hayran kaldim gercekten.

yarin sabah yollara dusecez, pazartesi donecez eve nasipse kisa bir tatil diyelim. yine elimden geldigince dikkat etmeye calisicam ama evime donunce insaallah tam manasiyla baslayabilirim artik diyete.

esimle anlastik bana haftada en az 3 defa bir saat zaman verecek spor yapabilmem icin. benim spor anlayisimda yurumektir yani acikhavada.

bu arada ozge hamileymis hadi hayirli olsun canim. Rabbim saglikla, hayirla tamamina erdirsin insaallah

bir de ticker da kilom cikmiyor neden ki acaba ?

sadece vermem gereken miktar cikiyor:44:

Bugünkü menüm
Kahvaltı 1 tatlı kaşığı sıvıyağla kaşarlı omlet ( 1 yumurtayla)
kk peynir * 5 yeşil zeytin
1 yeşil biber * şekersiz çay

Öğlen 2 küçük biber dolması
1 kase yoğurt

ara 1 mandalina * 2 bardak çay

Akşam 1 kase yağsız yoğurtlu salata
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek

ara 1 elma

Su 1.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
30 dk pilates ve 30 mekik ( kızlar ben sizin kadar çok yapamıyorum belim çok ağrıyo)

Canını sıkma Mevcanım tartı olayı benim de canımı sıkmıştı biliyosun. 2 kere bozuldu 2 kere düzeldi. Şimdilik iyi gerçek kilomu gösteriyo. Sabah düzelir belki seninki de. Pilini çıkartıp tekrar tak benimkide öyle düzeldi.

Özledim sizi kızlar nasılsınız?Oglum 23:00 uyudu Bugün zorla 11:30da uyandırdım.Gözlerini açamıyordu aldım kucağıma aşağıda kvlerle binaca kahvaltı ettik.Sonra mevlüte gittik .Orda abilerle ablarla oyalandı.AMa arabaya binince gözleri kapandı hemen.Aaaa bak çiko alıcam felan derken bakkalın orda indim.Yürüttüm garibimi içim acıya acıya çiko alıp eve geldik.Uyku muyku kalmadı oynadı.Dün gece okuyabildiğim kadarıyla yazdıklarınız gibi pijamalarını erkenden giydirdim sütünüde içti.Işıklar kapalı odada oyun oynadık masal anllatım 2 sallamada uyudu yavrumİnş. gece kalkmaz ama dimi:18ün gece oteldde kınamız çok güzel geçti.Organizasyon süperdi ve kız kızaa yada eğlendik.ERkekler lobide maç izledi.İst dışından hala teyzeler var.Malum aile binası ve ben kalabalıktan ayrılamıyorum.Çaylar kahveler muhabbet sohbet oturuyoruz.Dün gece g:18:dik oğlum saolsun 3 e yakın zor uyudu.Uyuturken eşimin telden geçmişe baktım ama gözlerim kapanıyordu.Bazılarını yarım yamalak okdum.Yarın sabah kv binadakiler kahvltıya çağırdım.C. tesi ssabah 8 de kalkıp kuaför nikaha ordan oteleNasılsınız herkes iyimi?Geçmişe baayım ama ütü yapıcam biraz.

Aklımda kalanlar

elfiim,canım geçmiş olsun.Şimdi nasılsın?

Hkmtm ,eşinle aranızın iyi yönde olmasına sevindim.Zaman herşeyin ilacı.Eşim hep götürür beni saolsun ama inatlaşırsam gitmiyceksin der 2 dk sonra hadi bırakayım derÜstelememen iyi olmuş.O kadarda gaddar olmazki hiç bi insan zaten.Amaa kızçeleriminde dediği gibi izin alma 'gitmek istiyorum aşkım 'de mesela(örn ben öle yapıyorum)

Şükranım,menü paylaşmana azmine incelmene çok seviniyorum benim sabırlı arkadaşımBana hala o azim gelmiyor.Tartıdaki rakam herkesin söylemesi hiç bişi beni gaza getirmiyorçok saldım çokkkkkkkk

Mevcanım,tartıdaadır problem sıkma tatlı canını.Bu arada tartı günü olduğunu unutmuşum okumasam sizi tartılmazdım yarın.Günler birbirine karıştı bende valla.

Özgem ,hadi sen bebek var diye ört pas edeceksin ya ben
Nelsonum,papatyam,hawarım,btlkbra,sehra,db canlarımmmmmmmmmmm

günaydın kızlar:
hiç kimse bildirim yapmamış henüz. ik bildiirm benden gelsin de sonuca tek kelime yorum yapmıcam artık..bildiğim tek şey var usandımmmmmmmmm
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 66,2
bu hafta: 66,2
gelen de giden de yok....
hedef: 60 anca rüyamda görürüm...

Şükranım,menü paylaşmana azmine incelmene çok seviniyorum benim sabırlı arkadaşımBana hala o azim gelmiyor.Tartıdaki rakam herkesin söylemesi hiç bişi beni gaza getirmiyorçok saldım çokkkkkkkk
Sağol Ebrucum eminim sen de azimli ve sabırlısındır lakin sizin apartmandakiler fırsat vermiyolar senin az yemene tabi. Gelip gitmeler, seni çağırmalar filan... bu şekilde tabii hevesin kırılır. Benim gibi yalnız olsan eminim sen de dikkat edebilirdin. Komşularla
birlikte yemek zorunda kalsan bile az miktarda ye, herşeyden tadımlık al. Keyfin de hiç bozulmasın. Unutma ki ben yokken siz vardınız bu topiklerde, ne kilolar verip beni hayran bıraktınız azminize. Triendy nin topiğini ve buranın ilk sayfalarını oku gaza gelirsin canım.

Kilo bildirim
Başlama :59,9
Geçen hafta :58,8
Buhafta :59,1
Giden : yok
Gelen :300
Hedef : 53.100

kızlar eşim iddiadan vazğiçince bende diyete dikkat etmemeye başladım.. geceleri kızartmaları --dünde öğüleri iyice yiyince, üstüne eltimde börekleri-- pizzaları götürünce aha da sonuç ortada.. ki ben iki ğün önce 58,4 ü görmüştüm...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dün çok güzel bi kilo görmüştüm tartıda ama kabızlığım yüzünden daha fazla verememişim. Neyse buna da şükür.
Kilo bildirimi

Geçen hafta 59.8
Bu sabah 59.2

Giden 600 gr
Hedef kilo 55

İnş bayrama kadar 1 -2 kilo olsun verebilirim. ( ödül gününü abartmazsam)

papatyam bir diyetisyene gitsen.. eminim ki faydası olacaktır.. sonuçta her şeyin çözümü vardır.. bazen yartdım almak gerekebilir ne dersinnn papaptyam.. yardım alabiliriz ama umutsuzluğa kapılmak yok canım yaa.. umutsuzluk kelimesini sil hayatındannn

aslında bazen gideyim diyorum ama üşeniyorum. zor geliyor. mesela kulağımda problem var. ne zamandır. kkb ye gidicem. tıp fakültesi dibimde aslında.
belki de bu kiloyla yaşamaya alışmam gerek. üstelik bu hafta aralarda hep meyve yediğim için değişiklik yapıp kuruyemiş yedim. 3 gün spor yaptım. ama bazı akşamalr yemekten sonra da birşeyler yedim. belki de ondan. neyse. olan oldu. önümüzdeki haftalara bakalım.

papatyam istemedeğin bir kiloda her sabah uyanmaya üşünmiyorsunda bir ğün diyetisyenemi ğitmeye üşeniyorsun... ya akşamda tabiki birşeyler yediğimiz zamanlar olacak ama hemen kilo verilmediği ğibi bir ğündede kilo alamayız değilmi .. birşeyler yanlış gidiyor ama biz bilemiyoruz.. kendine değer veren birisin papatyam..daha önce kilo verdiğini biliyoruz.. eee sporunda harika yapıyorsunnn... bence üşünme ve bir diyetisyene ğit.. ne çıkar ne kaybedersin.. kendin için yap bunu.. kendine ğüvenininn ğelmesi için yap bunu..hayatı sevmek icin yap bunu.. ya birde benim için yap bunuu papatyamm,... sana umutsuzluk yakışmıyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…