- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.141
Ben ne yazdım sonuç ne çıktı. Cevapta geç kaldım. oğlum emerken tek elle yazarsam böyle olur. Neyse canım çok sevindim. Senin kociş caymadan hazırlan sen gitmeye
Kizlar tunaydin
Mevcancim ben de anlamadim tarti niye oyle degisik gosterdi ama onemli olan hergecen gun kilo veriyor olman
Hkmet ahhh bu eslerrr ahhhhh ahhh nasil odeyecekler bu haklari bilmem ayni benim esim once uzer sinir eder sonra iyi tamam der neyse ki annene gidiyosum kadin torununu gorup sevcek buna cok sevindim
Sukrancim bak sen su yaramaza yaa nerden akil etmiste atmis oraya
Tartida yuzunun gulmesine sevindim ama ben yarin hic gulcege benzemiyom:18:
Canını sıkma Mevcanım tartı olayı benim de canımı sıkmıştı biliyosun. 2 kere bozuldu 2 kere düzeldi. Şimdilik iyi gerçek kilomu gösteriyo. Sabah düzelir belki seninki de. Pilini çıkartıp tekrar tak benimkide öyle düzeldi.çıtırlarım iyi akşamlar ne lanet bir gündü bugün,
saçma şeyler yedim,kaçamakta yaptım,menümü yazmak istemiyorum,tartıdaki saçmalık moralimi bozdu,sabaha ne olur bilmiyorum,
kendinize iyi bakın sabah görüşürüzzzzzz
Sağol Ebrucum eminim sen de azimli ve sabırlısındır lakin sizin apartmandakiler fırsat vermiyolar senin az yemene tabi. Gelip gitmeler, seni çağırmalar filan... bu şekilde tabii hevesin kırılır. Benim gibi yalnız olsan eminim sen de dikkat edebilirdin. KomşularlaŞükranım,menü paylaşmana azmine incelmene çok seviniyorum benim sabırlı arkadaşımBana hala o azim gelmiyor.Tartıdaki rakam herkesin söylemesi hiç bişi beni gaza getirmiyor çok saldım çokkkkkkkk
günaydın kızlar:
hiç kimse bildirim yapmamış henüz. ik bildiirm benden gelsin de sonuca tek kelime yorum yapmıcam artık..bildiğim tek şey var usandımmmmmmmmm
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 66,2
bu hafta: 66,2
gelen de giden de yok....
hedef: 60 anca rüyamda görürüm...
papatyam bir diyetisyene gitsen.. eminim ki faydası olacaktır.. sonuçta her şeyin çözümü vardır.. bazen yartdım almak gerekebilir ne dersinnn papaptyam.. yardım alabiliriz ama umutsuzluğa kapılmak yok canım yaa.. umutsuzluk kelimesini sil hayatındannn
aslında bazen gideyim diyorum ama üşeniyorum. zor geliyor. mesela kulağımda problem var. ne zamandır. kkb ye gidicem. tıp fakültesi dibimde aslında.
belki de bu kiloyla yaşamaya alışmam gerek. üstelik bu hafta aralarda hep meyve yediğim için değişiklik yapıp kuruyemiş yedim. 3 gün spor yaptım. ama bazı akşamalr yemekten sonra da birşeyler yedim. belki de ondan. neyse. olan oldu. önümüzdeki haftalara bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?