- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.161
eprumm,umarım uykunuz düzene bir an önce girer,tavsiyelerimizi uygula mutlaka,
papatyam umutsuzluğa kapılma her zaman diyorum kiloyu korumakta büyük bir başarı,ben tam 4 aydır 59-60 arası gidip geliyorum,58 kiloyu halen göremedim,yerimdede saysam yılmıyorum,sen zamanında çokkk güzel kilolar vermiş kadınsın sakın pes etme,birbirimize ihtiyacımız var,
nelsonum eşin iddiadan vazgeçtiği için stresin azalmış ama sakın salma kendini,hep beraber daha verecek kilolarımız var,
şükranım tebrik ederim,en istikrarlımız sensin şimdilik,resimli kilo bildirimi benimde hoşuma gitti,haftaya unutmazsam bende foto çekiyim,tabi kilo verirsem çekerim
kubra,hawar,ösge,kmht,db,sehra kocaman öpücükler
Mevcaaaan sen de iyi vermişsin canım. almışımdır diyodun, korkuyorum tartılmaya diyodun. Bak vermişsin bi de. Ben kendime kızıyorum bile cuma ve haftasonu salıyorum kendimi, pazartesi dikkat etmeye başlıyorum. ipin ucu kaçıyo cumadan. Npcam bilmem.günaydın canlarımkeyifler nasıl
tartımı kafayı yedi,yoksa benim vücutmu bilmiyorum,dünle bugün arasında saçma sapan kilolar gösterdi.
neyse,
geçen hafta 59.4
sabah 59
giden 400 gram
hedef 56
regli ve kabız sorunum ortadan kalktığı halde neden bu kadar az fark gösterdi bende anlamadım,neyse bunada şükür,haftada 300 verirsem 3 aya hedefime ulaşabilirim,
yanlız kızlar akşam duş alırken dikkatimi çekti ben baya baya sıkılaşıyorum,kalçalarım,üst bacağım taş gibi olmuş,midem dümdüz ve sert ama ayvam olduğu yerde duruyor
evde merdiven,işte durmadan merdiven derken baya baya incelicem ben
mevcan kızzz bande spordan dalayı sıkılaşmaya başladımm.. sporun cok faydası var.. o armutta gidecek.. ama göbek hareketi yapp mekik falan... merdiven çıkmanla destekle mekiği.. armut falanda küçülür zamanla yok olur...umutsuzluğa benim yaşamımda yer yok... ne sorunları aşmıışım.. kilomumu veremeyeceğim.. ha bir ayda vermemde 3 ayda vririm kilocuklyarımı ama vereceğim.. hep beraber verecçeiz kilolarımızı .. haydin kızlarrrrr..
bu arada boy: 164
kilo: 63
hedef:53
çok zor değil mi kızlar. birde kısa sürede vermek isterim
Hoşgeldin aramıza canım. Başlarda ben de boğazımı tutamıyodum. Onlarca defa diyete başladım bikaç gün sonra bozdum. Ama burdaki arkadaşların desteğiyle vazgeçmeden 2.5 aydır devam ediyorum kilo vermeye. Sende inş burda bizimle birlikte en kısa zamanda verirsin kilolarını.arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza . bugün diyete başladım ve çok korkuyorum yine boğazımı tutamıycam :2: diye
Hoşgeldin aramıza canım. Başlarda ben de boğazımı tutamıyodum. Onlarca defa diyete başladım bikaç gün sonra bozdum. Ama burdaki arkadaşların desteğiyle vazgeçmeden 2.5 aydır devam ediyorum kilo vermeye. Sende inş burda bizimle birlikte en kısa zamanda verirsin kilolarını.
Ebrucum Papatyaya katılıyorum bence de ikili yarışa devam edelim. Hepimiz bu şekilde motive oluyoduk, gayet de iyi gidiyodu. Bugün bi engel çıkmazsa grupları belirle canım.
sağolun arkadaşlar, aklımdan hiç çıkmıyır çikolata ve yemek ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?