- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.181
hawarım ne güzel kilo veriyon sen,bendemi hamile kalsam acaba hedefin çok ideal sana güveniyorum ben,
şükommm ah o haftasonları yokmu ah şimdiye kadar hedefime çoktan ulaşırdım,haftasonu al hafta içi hem aldıklarını ver,hem zayıfla derken helak oluyoruz ortada
Kilo bildirim
Başlama :59,9
Geçen hafta :58,8
Buhafta :59,1
Giden : yok
Gelen :300
Hedef : 53.100
kızlar eşim iddiadan vazğiçince bende diyete dikkat etmemeye başladım.. geceleri kızartmaları --dünde öğüleri iyice yiyince, üstüne eltimde börekleri-- pizzaları götürünce aha da sonuç ortada.. ki ben iki ğün önce 58,4 ü görmüştüm...
Kızlar evi sildim çamaşr astım yemeğimi yiyorum.Menükür suyumu hazırladım şimdi yapıcam.Biraz ütü yaparım zaman kalırsa.
Nelsonummmm şükranımm desteğiniz için saolun kızlar buna ihtiyacım var.Yeme nedenim kalabalık herkes burda düğünler nedeniyle!!!Ama bugün bi adım attım inş. bu tarih başlangıcım olur.
Nelson
ebruli
şükran
mevcan
hkmtm
muhalleb
Yok mu başka yarışmak isteyen????????
ösge canım tesadüfen başka bi topikte gördüm senihemen daldım... çok tebrik ederim çok sevindim... umarım çok sağlıklı bir şekilde geçirirsin hamileliğini öpüyorum güzel anne....
buarada hala çok sıcak sohbetiniz var kızlar bozulmasın inşallah...
çıtırlarım muhabbetiniz bol olsun,
menüm
sabah: 3 tane küçük ev yapımı poğaça
öğlen:1 kase çorba,4 tane fırın köfte,azdan çok makarna,yoğurt
ara:ekşi elma
ara: az fındık,beyz leblebi,yeşil çay,2 tane madlen
saat 6 gibi domates ve peynir tırtıklamayı düşünüyorum
evde bir tane mandalina
bu haftasonu çokkk dikkat etmem lazım,bayrama az daha incelmeliyim
yoldaşımı çokk merak ediyorum,lütfen bu hafta yarış olsun,birinciye kendi aramızda para toplayıp araba alalım
akşam cepten girip yoldaşımı öğreniyim bari,kendiize çok iyi bakın,
kocaları çok kızdırmayın,moraller bozulmasın,onlar içerde bağırırken gidin odaya müzik açın oryantel oynayın,hem moraliniz bozulmaz,hem incelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?