Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mevcancım aslında tam gaz ilerlerken benim kaçamak ödül gününde başlıyo. Annemlerde de haftasonu iyi gidiyorum ama babamın marketten bana abur cubur almasıyla olay bitiyo. Babama göre normalim, iki yaramaz çocukla daha da zayıflamaya kalkarsam bi yerde düşer kalırım aynen böyle düşünüyo. Bu haftasonu eşim göndermiyo zaten annemlere. Fikrini değiştirirse gönderir ama Pazar günü avm ye gideceğiz ve kızıma çalışma masası alıcaz.

ösge canım tesadüfen başka bi topikte gördüm seni hemen daldım... çok tebrik ederim çok sevindim... umarım çok sağlıklı bir şekilde geçirirsin hamileliğini öpüyorum güzel anne....

buarada hala çok sıcak sohbetiniz var kızlar bozulmasın inşallah...

Kızlar moralim eksilerdeYersem sonuç bu olacaktı tabiSabah regl olmuşum ama buna sığınamam çünkü sadece regl şişkinliği değil gece kalkıp nutella kaşıklamanın eskiye dönüş yapmaının bedeli.Kına resimlerinde bile kilo aldığım çok belli.Sabah kahvaltıda da herkes söyledi almaya başladın dikkat et diye.Ama vericem ye ye nereye kadar.Yüzüm bile tekrar şişmeye başlamış fotolarda.Killo bildirimi yapıyorum sizde beni kınayın

Kilo bildirmi
Başlangıç:63
2 hafta önce:56.4
Bu hafta:57.2
Hedef:başladıgım kiloya geri dönmek tekrar şişko olmak

Kahvlatı sonrası mutfağı topladım yerini sildim.Ogluşu birazdan erken yatırıcam ögle uykusuna.Gce mışıl mışıl uyuduİnş. düzene gireriz.Oglum uyuyunca yerleri silicem kışlıkların birazı kalmıştı onları çıkartıp yerleştiricem menükür yapıcam.Sonra molada uğrarım yine.

Muhalleeb,aramıza hoşgeldin10 kilo nedirki yeterki iste

Hawarım,bebişe rağmen vermişsin

Hapyy,canım nasılsın özlemiştik seni.Nasıl gidiyor hamilelik?

Şükranım,600 çok iyi ve azminle daha iyi vericeksin.

Mevcanım,300 almaktansa iyiddir ama menüler çok iyiydi aslında.

Nelsonum,kilonu korumuşsun canım tebrik ederim

Yarış olsun yağlar gitsin bende artık kendime geleyim.Kimler katılmak istiyorsa yazsın.Kişi sayısına göre grupları belirleriz.

Ebrucum bozma moralini canım ben de, beni
kınayın filan diye okuyunca 4-5 kilo aldın sandım. Verirsin canım ya. Ama dikkat et biraz lütfen salma kendini. Bu kilo alma işinin başlangıcı nasıl oldu güzelim? Onu bi düşün öncelikle. Moralin bozulduğu için mi çok yedin veya misfirler, düğün vs... Sebebini bulunca da yeni bi başlangıç yap yarışma da olunca haftaya toparlanırsın.

ebrum moral bozmak yok..biz buradayız.. birbirimize destek için buradayız.. ne olursa olsun pes etmeyeceğizzz ğidecek bu kilolar.. senin azminide biliyorum.. topla kendini.. bu hafta yarışalım.. ve sende çok dikkat et.. bak nasıl gidiyor kilolarrr...

şükran doğru bir yere değinmiş.. senin düzensiz beslenmene sebep ne idi onu bulmakla işe başla

Son düzenleme:

hedefim 55 kızlar,... eşimle iddiayı bırakınca kendi istediğim hedefi yazmayı gözden kaçırmışımmm

caneeecaneeelerrrr bbeen geldiiimmmm.
Annemler oglen 1de otobuse biniceklerdi, beni de ewe biraktilar.. annemlere gittigimde sewincle karsiladilar bizi.. oturduk muhabbet muhabbettt.. annme aramzn limoni oldugunu soylemedim tabi. Annee gittigimde hemeeen tartildimm tabii. Oglen2 hala kahvlti ypmamstmm.. annemin tartisi 2 3 kilo eksik gosteriyor. Bundan 18gun once annemde tartildigimda 86 gosteriyorduu.. dun tartildiimmvee veee 80 gosterdiii . 2 3 kilo eksik gosterdgini düsünürsek 82 ya da 83 kiloyuummm.. yaniii ,,
Gercek tartidaaaa..
Baslangicc 88.4
Dun . 83
Gideeen toplaaam 5.400grrr
Kzlarr, annem teyzeeem ablaam annemin komsulari kilo verdgimi farkettilerr..
Azmimleer basardimm.. vericeeem vericeeen
Hedeefffff 73
10 kilodaha vermem gereeek..

Dun 1 brdak sekerli cay ictm ((
Bideeee 2tane kucuk lahmacun yedmm..
Aksam 5den sonra sadece sekersiz cay ictimm..

Bu aradaa dün regl oldum. Onunda sisligi vaar..
Kiloda oynarmi biilmiyoorumm..

Annemin pazarina da gittim.. yesillik aldimm.. salataa icinnn
Hawada iyice sogudu.. bizim yazin asiri sicak, kisinda asiri soguk..
Simdi gidip yemek yapicam. Dolabi sildim, yiyecekleri yerlestrdim. Oglişde uyuyorr..

Kızlar evi sildim çamaşr astım yemeğimi yiyorum.Menükür suyumu hazırladım şimdi yapıcam.Biraz ütü yaparım zaman kalırsa.
Nelsonummmm şükranımm desteğiniz için saolun kızlar buna ihtiyacım var.Yeme nedenim kalabalık herkes burda düğünler nedeniyle!!!Ama bugün bi adım attım inş. bu tarih başlangıcım olur.

Nelson
ebruli
şükran
mevcan
hkmtm
muhalleb

Yok mu başka yarışmak isteyen????????

ebruuuuuuu,,, azmimizleee yaparz bizzz .

Kizlar nasilsiniz kizimi uyutuyorum anca firsat bulup cvp yazabiliyorum.
Dun kv gittik aksam yemegi yedik esim soyledi hamile oldugumu ama kv pek sevinmedi kizimin( selin icin diyo)pabucunu dama atcaksiniz daha cok kucuk falan filan esim bozuldu ama belli etmemeye calisti.
Ordan buyuk eltime cay icmeye gectik brownidir meyvedir goturdum tabi aksam yemegini de 8 de yiyince tarti 1 kilo fazla gosterdi cok moralim bozuldu boyle giderse ben naparim ya cok psikolojim bozulur benim su 3 4 ay icinde kendimi toplayip biraz olsun vermem gerek ve sadece bebisin kilo almasini saglamaliyim o da saglikli beslenerek olcak yoksa Allah korusun hic gormedigim 70 li kilolari gorurum.
Kizlar ozellikle hawarim masallah diyim sen iyi gidiyon bana bi akil verin ne yapayim nasil motive olayim mutsuz bi hamiş olmak istemiyorum
Gelelim cvplara
Zstar cok saol canim iyi dileklerin icin sen de tatilden donuste aramiza katil kilo vermene faydasi olur
Ebrucum canim valla ben de cok ozledim seni gecen de dedim icimden ebru hergun mutlaka girerdi gece denk gelirdik diye bitsin su dugun isleri de gel artik.
Papatyacim onceden de ayni seyi soylemistim simdi de soyluyorum tartiyi kaldir rakamlara takilmamis olcaksin boylece beynin rakami bilmeyince isyan da etmicek 1 ya da 2 ay sonra tartiya ciktiginda yuzunun gulcegine eminim baska da aklima birsey gelmiyor troid olabilir bi ihtimal
Nelson sen de vur dedik oldurmussun kitliktan mi ciktin kiz okadar spor yapiyon niye yedin onca seyi azar azar ye bak emegin bosa gitmesin barii
Sukran topigin gururu cok tebrik ederim buyuk bi kararlilikla hedefe dogru gidiyon valla
Ronaldo mevcanim tas bebek oldun haaa ne guzel Haftaya senden iyi bi rakam bekliyorum ben
Ebrucum psikolojik durumlarimiz ayni ben de bugun tartida 58.7 gordum dedim hamileligi 70 le tamamlarim artik cok ama cok moralim bozuldu senin en azindan verme ihtimalin var ya ben ne yapayim simdi alisverise gitsem ne alcam ne giycem offf offf
Suan tek aklima gelen eve asla ve asla abur cubur nutella falan almamak meyve salata sebze hep bunlar sen oglusla ben de kizimla bol bol meyve soyup yiyelim tamam mi canim

Ayy canim benim cok tesekkur ederim vakit ayirip girip yazmissin.ins. İkimizin de hamililegi sorunsuz tamamlanir saglikla evlatlarimizi kucagimiza aliriz
Umarim sen de iyisindir.

Özgecim canım sen hamilesin arasıra misafirlikte tatlı, kek, hamurişi yemende bi sakınca yok. Moralin bozulmasın senin de. Hergün misafirliğe mi gidiyosun yiyip içiyosun sanki. Hergün yemene içmene dikkat edersin biyere gidince de canın isterse yersin. Bu kadar yüklenme kendine kilo konusunda. Ben bile hamileyken öyle yapıyodum. Sürekli herşeyleri yiyip içmedim ama arada birçok kaçamağım
oluyodu. Gerçekten az kilo alacaksın. Sen de Ebru gibi çok güzel kilolar verdin. Geçmişi hatırlatırım.

çıtırlarım muhabbetiniz bol olsun,

menüm

sabah: 3 tane küçük ev yapımı poğaça
öğlen:1 kase çorba,4 tane fırın köfte,azdan çok makarna,yoğurt
ara:ekşi elma
ara: az fındık,beyz leblebi,yeşil çay,2 tane madlen
saat 6 gibi domates ve peynir tırtıklamayı düşünüyorum
evde bir tane mandalina
bu haftasonu çokkk dikkat etmem lazım,bayrama az daha incelmeliyim

yoldaşımı çokk merak ediyorum,lütfen bu hafta yarış olsun,birinciye kendi aramızda para toplayıp araba alalım

akşam cepten girip yoldaşımı öğreniyim bari,kendiize çok iyi bakın,

kocaları çok kızdırmayın,moraller bozulmasın,onlar içerde bağırırken gidin odaya müzik açın oryantel oynayın,hem moraliniz bozulmaz,hem incelirsiniz

burdaaaki kadinlarrrrr, heyyyy ewet size diyorummm,,, sizeee hayraaniiimmm
Ne bilim boyle yillardir taniyor gibiyim sizi..

Mevcaaan buu olumlu haline hayranim.. dedigini dinleyecegim...

Ozgeeeeeee, karnindakine iyi baak. Bebisin ins erkek olur ama bana kiz gibi geliyor.. hissiyatim azcik var da..

Nelssoonn tatil iyi gelecktr snaaa, cocuklr yormustur.

Sukraan cocuklrn nasil iyilermii..

Ebruuu duuy sesimiii,,, o kilolar gidick baska yolu yook .. vericegz ins. Moraller iyi olsuun..

Hawarrr hamilelk nssil gidiyoorr..

Papatyacmm spor nasil gdioorrr bn yapamiyorummm yaaa

Elifff nasil oldun ,,

Ogliş bugun ewe geldikten sonra uyudu,, bende pazardan aldiklarimi yerlestirdim,,once dolabii sildim.. ispanak almistim, tek tek temizledim. Hasladim, buzluga aticam. Ewinz müstakil bzm, merdivenleri yikadim. Hattaa banyo bile yaptim. Sagolsun bebegimee... biraz once meyvesini yedirdim. Anakucagnda elinde oyuncagi oynuyor.

Son düzenleme:
Ben de yarışa katılmak istiyorum ebrucum
Hkmt spor iyi gidiyor ama bugün hiç yapasım yok

Kızlar iyi akşamlar kızımı okuldan aldıktan sonra eşimin yengesine gittim. Çay içtik biraz. Dayımın kızıyla kızım da aynı yaştalar. iyi arkadaşlar hem de. Birkaç saat oynadı onlar da birlikte. Biz de yengemle çay içtik. Ordan da dönüşte eşim annemlere bıraktı bizi. Kardeşim istanbula gitmiş laptopu bana kaldı he he he. Bu haftasonu daha çok dikkat etmeye çalışıcam. Burda da olsam az yiycem bu kez. Ama spor işini napcam bilmiyorum. Hiç halim yok bikaç gündür. Bugün regl olmuşum. 5 dk bile yürüyecek gücüm yok. Ama zorlıycam kendimi yarışma için. Giremezsem yarın kardeşim gelmiş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…