Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kız mevcan bu kadar koşturmanın arasında öjelerini nasıl unutmuyorsun yaa... helal sana.. kendime bakma konusunda cok yetersizim erinğecimmm bendee

günaydın çıtırlarrr

Ösge, Ebru, Mevcan geçmiş olsun kızlarr çocuklarınıza
Ösge umarım alerjik değildir, üşütmüşte olabilir ama öksürük o kadar uzun sürüyorsa alerjik olma ihtimali yüksek biliyorsunuz benim kızımda sık sık bronşit oluyor özellikle kış oldumu hep hastayız, bizde var o buhar nebilizatöründen bronşiti atağa kalkınca ventolin veriyoruz günde 4 kere, 5 gün yada bir hafta durumuna göre ama insan çok üzülüyor, battaniye tüüylü oyuncaklar, kullanma mümkün olduğunca pamuklu şeyleri tecih et giyeceklerde de öyle yap, tozuda zaten hergün alıyormuşsun, o kadar garip şeylere alerjileri olabiliyorki şaşırıyor insan, umarım bişey çıkmaz canımm, akşama laırız dr haberlerini, kalp atışlarını duyarsınız galiba

Mevcan gerçekten ben ayda bir kere anca oje sürüyorum, bende bakım konusunda çok üşengecimmm

Elff ne güzel yerin iyimiş yol büyük sorun ben ilk atandığımda okula gitmek için 3 araba değiştiriyorum, 6 da evden çıkıyordum, 8.30 da okulda oluyordum 3 yıl böyle gidip geldimm,

Sehra canım çok merak ettik seni, umarım kötü bişey yoktur en kısa zamanda çözülür sorunuzun

diğer arkidişlerr Nelson, Hikmet, Papatya, dd5, şükran unuttuğum varsa kuzsura bakmayınn, hepinizi öptümm

ewet canım allh bıyerden kapı açıyor işte bende eğlencesıne verdım artık düzelmıyo en azından tadını çıkarıyorum kaç kişiye nasip olur ki bu yaşta kız yurdunda kalmak.....ilk yıllarda oluyo böyle malesefte benım ilk değil işte geçen sene de bı benzerı vardı yanı ama hayırlısı dıyorum....yine evımde olsam sorun değil yol ınan ama eşim evde ben kız yurdunda nasıl olacaksa bakalım..
senı unuttum az önce galiba kusura bakma bebek nasıl nasıl gidiyor hamilelik ....allh yardımcınız olsun cnm zor olsa gerek

allh yardımcın olsun mevcancım... benım kız yurduna gel :))) yemek derdı yko eş derdı yok hele çocuk derdı hiççç yok :)))kızlar süper muhabbett gül eğlen:)))
ama maşallah oje hala var yanı :)))

kızlar menulerım çok sağlıklı....herşey saatli olunca sonra atıştırmaya bişey de olmuyo kantın var ama yemek ıstemıyrum.. birde muhabbet olunca zaman geçıyor....
buraya gelmeden pazar tartıldım evde 65 kiloydum verip alıyorum cuma ben tartılamam cmtsi eve gıdınce bildirirm...
ortağım yok ortada ama ...
sabah kahvaltı yapıyorum öğlen okulda tekim dağ başı cubuk kreker çay içiyorum..
aksamda yurtta ne varsa az az yemeye çalıyorum...
aralarda yedğim bişeyde yok çay içiyorum ama şekersız...

evli olunca daha zor tabi ben o zamanlar bekardım, umarım sende en kısa zmanda eşinin yanına gidersin canımm
yorucu gidiyor canım, ikincisi zor oluyormuş, hiç bişey yapmak istemiyorum ama yapmak zorundayım eşim yanlız olsa sorun değilde çocuk olunca temizliğide yemeğide yapmak zorunda oluyor insan

yurt eğlencelidir dediğüin gibi ben 2 sene kaldım yurdun psikiloğu sürekli orda kalıyordu çokta kafa dengiydi bizimde kolidorda çok sohpetlerimiz olurdu gece yarılarına kadar :)

dün akşam bitik bir halde eşime dedimki,şeytan diyorki bırak herşeyi kafa nereye ben oraya,

sonrada çamaşırları makinaya atayımda sabaha asarım diyerek banyonun yolunu tuttum

oje candır can,bir topuklu ayakkabı giyince,iki ojelerimi tazeleyince kendimi çok huzurlu hissediyorum,ha bide saçıma fön çekecek zamanı yaratınca

çok kokoş deilim,rahat giyinirim ama oje ve topuk en iyi yoldaşımdır

Valla ne guzel kendinize vakit ayiranlara ben bitik durumdayim oyle bi oglum var ki huysuz mu huysuz burayada oglani ayagimda sallarken elimde tablet ancak oyle giriyorum.oje surmem kapaliyim zaten ama evde bakimli olmayi ozledim esime guzel gorunmeyi valla kizlar banyoyu gece yarilari yapabiliyorum hani diyorum soyle saclarimi duzlestiriym ama saat gece olunca biran once yatmak istiyorum malum gece uc kerede emzirmeye kalkinca gozum yatakta oluyor cok yoruluyorum bi benmiyim acaba boyle kizlarrrrr yaaaa

Canim oksuruge zencefil iyi geliyor sutun icine yarim cay kasigi at balla tatlandir netten de arastir kac yasinda cocugun ona gore netten bak bi istersen cok cok gecmis olsunnn

sehra kuzum hoş geldin. umarım kötü bişey yoktur. merak ettik seni....
ellf iyidir yurtta kalmak. eşinden ayrısın yapacak bir şey yok ama en azından yerinden memnunsun. gençlerle bir arada olmak iyi gelir insana. bu arada senin yaşın kaçtı. sende bana gençsindir eminim...benim de yanıma öğrencilerim gelir zaman zaman. sohbet ederiz. çok mutlu oluyorum gençlerdeki o ışığı görünce.
mevcan kızzz ne ojesi demicem ben de sendenim...ojem ve topuklum ayrıca takılarım olmazsa olmazım...face de görmüşsündür zaten. uydurmaya çalışırım işte elimden geldiğince....
öğlen fazla yedim kızlar.
menümü yazayım şimdiden bari:
07:30 bir domates, salatalık, 2 siyah zeytin, azcık peynir, bir dilim çavdar
08:30 bir muz
11:00 4 adet kuru kayısı
12:00 bir kase ezogelin, bir porsiyon tandır kebabı, avuç içi kadar pide
çantamda üzüm var. onu yerim 16 gibi. 15-20 tane.
akşama evde kabak mücver yapılıyor. 3 adet yicem 1 adet de biber dolma. yoğurt salata
spor yaparım büyük ihtimalle.
haftada 4 gün yapıyorum ya haftaya yapamıcam büyük ihtimalle. o nedenle bu haftadan yapabildiğim kadar yapayım di mi...

Canim sen kendini yiyip bitirme temizlikle alakasi yok oldumu oluyor iste benim esim ogretmen gecen sene sivasin bi koyundeydik biz inanirmisin oradaki cocuklari bi gorsen ahira evlerinden kapi aciliyor hijyen sifir sen kendini suclu hissetme bende cok evhamliyim oglan hapsursa hastami olacak niye hapsuruyor diye esime sorarim esimde kizar tabi bana sivasi hatirla der hep oradakileri tayinimiz cikti nevsehirdeyiz simdi bi ilcesinde kendini uzme sen dua et gecer rabbim tez zamanda versin sifasini

Herkese merhaba. bende zayıflamak isteyen bir anneyim. Hamilelik öncesi 57 kiloydum. 71 ile doğum yaptım. doğumdan sonra 65 kiloydum. lohusalıkta gelen gidenle yiyerek 67 oldum. şimdi de 67 kiloyum. bebeğim anne sütü alsın diye hiç rejim yapmadım. gayet güzel yedim çok şükür bebeğim 9.5 aydır anne sütüyle beslendi. artık bende yavaş yavaş zayıflamak istiyorum. sorun şu ki eskiden herşeyden az az yiyerek kilomu koruyan ben şu anda hiç rejim yapmak istemiyorum. evde kv ile yaşıyoruz ve kendisi çok güzel yemek yapıyor, kocam yeni halimden memnun çünkü kendiside şişman aslında uzaktan bakınca uyumluyuz. hem canım rejim yapmak istemiyor hemde eski 38 beden kıyafetlerimin içine girmek istiyorum. her sabah bugün dikkat edicem diyorum fakat olmuyor.
eskiden her gün spor yapan ben şu anda hiç bişey yapmıyorum. çünkü ilk bebeğimi kaybettim, ikincisindede düşük riski olduğu için spor yasaktı. spor yapmayada üşeniyorum artık, evde koşu bandı olmasına rağmen.

yani hem yiyeyim hem kilo vereyim, hem popomu oturduğum yerden kaldırmayayım hem basenlerim erisin istiyorum. tabi bu da mümkün olmuyor. benim gibi hala emziren anneler varsa bana destek olurlarsa çok sevinirim. en azından ne yediğimi buraya yazarsam belki utanır yiyemem. şimdiden herkese teşekkürler

kizlarrrrrr' nabersinizz..
Ben iyiyiimmm, 5ekim ciktigimz gun dü. Eşim telefon aldi bana . Hoş ihtiyacm wardi ..
Aramiz cook iyi sukurler olsun. Bugun ise gitmedi. Bende kahvaltiyan sıkma yaptim. 1 bucuk tane de yedim afiyetleee. Mide şişkinlgm gittii kisliklari cikardim da eski esofmanim olduuu eskidn olmuyordu. Aksama avm gidicez. Yuksek ihtimal baskulu aliriz.

Özgee ve ebruu kizlar, cook gecmis olsun cocuklarinizaa. Hava degisiminden bi de cocuklar bizden daha hashaslar. Umarim kisa surede iyiesirler. Bende oglani banyo yaptirmaya korkuyorum..

Eliff ortttiiii, yaw dun saglik ocagnda tartildim. Cnm sıkıldı... 85 gosterdi.. halbuki annemde 83 gostermisti. Bi tarti alaydim iyiydi. Zayifladm da daha ck zayiflamak istiyorum..
Bisiklet suruyorm ha bire. Sabah limonlu elma sirkeli suyumu da iciyorum. İns basaririz..

Sükran, mewcan, hawar, nelson, fenodo, papatya, db55 vee diger guzel annelerrr,, herkkees iyidir umarimmm unutulmadiniz..

sıkma canını canım inan yanlızz değilsin senin gibi bir çok anne varbende doğum iznindeyken senin gibiydim biri gelsede kızım yanında dursa bende banya yapayım diye eşimin yolunu gözlerdimmm, saç baş kaş hepsi içiceydi uykusuzlukta cabası, kızım 2 satte bir kalkardı gerçi hala öyle en az üç kez kalkıyor gece, kızım doğdu doğalı deliksiz bir uyku çekmedimmm ( ama biraz büyünce en azından oyuncaklarla oynayınca falan bir işini yapıyon kendsine zaman ayırıyon

merhabaaaa,, bnm bebegm 6 aylik.. ama hem yiyip hem kilo veremezsin ki.. ekmek seker, hamur işi, yememem gerek. İlk onerim sabah, ac karnina, ilik suyun icine elma sirkesi, limon suyu koy. Miktari az olsun. Ben iciyorum. Gayette işe yariyor. Yesil cay ic, gunde en fazla 3bardak icebilirsin.

bakimlii olmaaaak, bebegm 4aylikken bende.oyleydim. Simdi kendme bakmaya calisiyorum. Oglis gunduz pek uyumaz. Aksam8 den sonra uyuyor. Herseyi o saatten sonra yapiyorum. Bizimki ek gidaya gecince emmeyi birakiyor gibi. Emziriyorum ama cok fazla istemiyor. O yuzden sıkma canini,, herkes yasamistir. Suan elinde oyuncagi oynuyor da oyle yaziyorum bende.

bende biliyorum. maalesef sirkeli su içemem midem hassas mümkün değil zaten yeşil çay içiyorum. benim amacımda buraya yediklerimi yazıp sizlerden utanıp yememek

bende biliyorum. maalesef sirkeli su içemem midem hassas mümkün değil zaten yeşil çay içiyorum. benim amacımda buraya yediklerimi yazıp sizlerden utanıp yememek

tmm o zmn . Sen yaz biz elestirelim .
Hosgeldn tekrardan

Evet Papatyacım resimli olunca ben bile motive oluyorum. Sen paylaşırken de öyleydi. Haftaiçi arkadaşlarınla yediğin için çekemezsin ama haftasonu sen de fotolu menü paylaş. Menünü de beğendim bu arada.

Mevcanım kızın hala hasta mı yaa? Okulların açılmasına yakın hasta diyodun ama hala iyileşmemesi garip. Tekrar götürün dr a bence. Grip de olsa bu kadar uzun sürmemesi gerekirdi. Bu arada canını sıkma o kadar koşturuyosun işyerinde evde merdiven in çık. Menülerin de iyi aslında. Kesin ya baskül bozuk ya da kabızlıktan olabilir. İnan ki çok farkediyo.

Sehraa çok şükür senden haber alabildik kız. İnş ablanın önemli bi sorunu yoktur ve inş en kısa zamanda yine aramıza dönersin.

Elffciğim ben iyiyim çocuklarla ve işlerle koşturup duruyorum işte. Senin de yurtta olmana sevindim canım. Bak ne güzel zaman geçiriyormuşsun kızlarla. Ben demiştim orda zmanını iyi geçirecek vesileler bulacağını. Öyle böyle bir sene gelip geçicek. Seneye de inş eşinle aynı yere düşersiniz.

Nelsonum olsun canım cumaya kadar daha dikkatli olursun. Bi gün bi gündür. Ben de bu gece acıkmalarına hiç dayanamıyorum. Oğlum geceleri ağlayıp uyanınca onu emzirip uyutuyorum ama çok acaip açlık hissediyorum. Yemekle yememek arasında gidip geliyorum. Bekarken ne yersem yiyim kiç kilo almazdım. komşular, arkadaşlar hep bana özenirdi. 48 kiloydum. Bazen dikkat etmeye çalışmaktan usanıyorum. Bunalım geliyo. Özellikle kızımın beslenmesine kek, börek poğaça yaptığım zaman yiyemediğim için.

Kizlar masallah bi dr gittim geldim sayfalar almis basini gitmis
Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkurler bugun ilk is kizimin dr gittik hava verildi hawarcim bize de ventolin verdi dr ve sirtini dinlediginde cocuk rahatlamis baya dedi nefes alamiyodu cunku rahatca
Ordan kizima biraz alisveris yapip kendim icin dr gittim esimin de isi vardi o gelmedi ama yetismeye calisicam dedi
Sira bana gelince birkac hastaya sira verdim esimi bekliyorum diye sonra dr benim ismimi soyledi esim geldi o kadar kucukku daha kalp atisini dahi duyamadik dr 2 hafta sonra gel birdaha bakalim dedi gormek icin bile ugrasti biraz ben de basta korktum goremeyince dusuk riski mi var diye yok yok dedi boyle iste fasulye tanesi kadar bebegimi gorup geldik folik asit verdi birde
Mevcancim senin kizina da cok gecmis olsun canim
Fenodo yazdiklarinda haklisin aslinda necsartlarda yasiyor insanlar ama iste ben de bu aralar is eskisi gibi yapamiyorum o yuzden kendimi sucladim bakalim alerjik durumu varsada ona gore tedbirlerimizi alip yasayaccagiz Allah'im beterinden korusun evlatlarimizi
Kizimi uyuttum ben de biraz uzanacagim disarda yorulduk bugun toplam ikimizin muayenesi 20 dk surdu ama sira bekle yol git bu saat oldu iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…