- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.341
evet canım maalesef çok yoğunum,merkez ofis halen aktif olduğu için,burada personel eksiği var,tek bayan olarak herşey benim üstüme kaldı,koştur koştur babaanneye gidip ödeve oturuyoruz,eve gitmem 9 u geçiyor,kızı doyur uyut,yemek yap evi topla,beslenmeyi hazırla,duştu ojeydi derken 12 olmadan yatamıyorum,bedenim iflas etmek üzere
günaydın çıtırlarrr
Ösge, Ebru, Mevcan geçmiş olsun kızlarr çocuklarınıza
Ösge umarım alerjik değildir, üşütmüşte olabilir ama öksürük o kadar uzun sürüyorsa alerjik olma ihtimali yüksek biliyorsunuz benim kızımda sık sık bronşit oluyor özellikle kış oldumu hep hastayız, bizde var o buhar nebilizatöründen bronşiti atağa kalkınca ventolin veriyoruz günde 4 kere, 5 gün yada bir hafta durumuna göre ama insan çok üzülüyor, battaniye tüüylü oyuncaklar, kullanma mümkün olduğunca pamuklu şeyleri tecih et giyeceklerde de öyle yap, tozuda zaten hergün alıyormuşsun, o kadar garip şeylere alerjileri olabiliyorki şaşırıyor insan, umarım bişey çıkmaz canımm, akşama laırız dr haberlerini, kalp atışlarını duyarsınız galiba
Mevcan gerçekten ben ayda bir kere anca oje sürüyorum, bende bakım konusunda çok üşengecimmm
Elff ne güzel yerin iyimiş yol büyük sorun ben ilk atandığımda okula gitmek için 3 araba değiştiriyorum, 6 da evden çıkıyordum, 8.30 da okulda oluyordum 3 yıl böyle gidip geldimm,
Sehra canım çok merak ettik seni, umarım kötü bişey yoktur en kısa zamanda çözülür sorunuzun
diğer arkidişlerr Nelson, Hikmet, Papatya, dd5, şükran unuttuğum varsa kuzsura bakmayınn, hepinizi öptümm
evet canım maalesef çok yoğunum,merkez ofis halen aktif olduğu için,burada personel eksiği var,tek bayan olarak herşey benim üstüme kaldı,koştur koştur babaanneye gidip ödeve oturuyoruz,eve gitmem 9 u geçiyor,kızı doyur uyut,yemek yap evi topla,beslenmeyi hazırla,duştu ojeydi derken 12 olmadan yatamıyorum,bedenim iflas etmek üzere
allh yardımcın olsun mevcancım... benım kız yurduna gel :))) yemek derdı yko eş derdı yok hele çocuk derdı hiççç yok :)))kızlar süper muhabbett gül eğlen:)))
ama maşallah oje hala var yanı :)))
dün akşam bitik bir halde eşime dedimki,şeytan diyorki bırak herşeyi kafa nereye ben oraya,
sonrada çamaşırları makinaya atayımda sabaha asarım diyerek banyonun yolunu tuttum
oje candır can,bir topuklu ayakkabı giyince,iki ojelerimi tazeleyince kendimi çok huzurlu hissediyorum,ha bide saçıma fön çekecek zamanı yaratınca
çok kokoş deilim,rahat giyinirim ama oje ve topuk en iyi yoldaşımdır
saat 6 da uyumuşuz 8 de yie aynı öksürük tıkandı yavrum uyuyamadığı için ağlıyor hep.Saglık ocağına götürdüm.Bogazları çok kötü dedi.Antibiyotik ilaç verdi.Şimdi geldik eve biraz simit ve süt yedi.Uykun var mı deyince uyumıycam der hep şimdi var anne diyor.Biraz daha yorulsun uyuturum.Bende uyumayı düşünüyorumDün temizledim gece geç girdik eve.Üsütn körü toplayayım şimdi bulaşıkları yerleştireyim.
Ohh kizlar ne guzel sayfalar ilerlemis ama ben katilamiyorum dun gece kizim hic uyuyamadi cok kotu oksuruyor hiriltisi var sabah hemen dr gittik dr cocuk nefes alamiyo bronslari hep dolmus dedi ilac yazdi ve hava verdik cocuga drun muayenesinde hava verildi
Yarin tekrar gidicez .hava verilcek
Bayramdan sonra test yapilsin alerjisi olabilir dedi acaba halilardan mi cok etkilendi hergun supuruyorum ama bilemedim iste.
Sigara icilmiyor zaten evde dr kolonyaya parfume bile olabilir alerjisi dedi cok moralim bozuldu eve geldim kizimin odasini komple bosallttim sildim supurdum carsaf yastik ne varsa degistirdim yatak koruyucularini yikadim evi komple sil supur yemek yedik sonra buyuk eltime caya gittik karnimda sol yanim cok agriyor hic oturmadim bugun ama yapabilcegim biseyde yoktu kendimi suclu hissettim her ne kadar hergun dip temel is yapmasamda supurge tutup toz aliyorum ama yetmedi demek ki dr oksurugunu tetikleyen birsey var diyor test sonucunda cikacak bakalim neymis kizariyor cocugum oksururken.
Bu haftamda cope gitti isten gucten hep saat 8 gibi yemek yiyebildim zaten midem bulaniyo saat gece 1 olmus ben de hala tam gaz bulanti mevcut.
Su ilk aylar gecse ne iyi olcak.
Valla ne guzel kendinize vakit ayiranlara ben bitik durumdayim oyle bi oglum var ki huysuz mu huysuz burayada oglani ayagimda sallarken elimde tablet ancak oyle giriyorum.oje surmem kapaliyim zaten ama evde bakimli olmayi ozledim esime guzel gorunmeyi valla kizlar banyoyu gece yarilari yapabiliyorum hani diyorum soyle saclarimi duzlestiriym ama saat gece olunca biran once yatmak istiyorum malum gece uc kerede emzirmeye kalkinca gozum yatakta oluyor cok yoruluyorum bi benmiyim acaba boyle kizlarrrrr yaaaa
Herkese merhaba. bende zayıflamak isteyen bir anneyim. Hamilelik öncesi 57 kiloydum. 71 ile doğum yaptım. doğumdan sonra 65 kiloydum. lohusalıkta gelen gidenle yiyerek 67 oldum. şimdi de 67 kiloyum. bebeğim anne sütü alsın diye hiç rejim yapmadım. gayet güzel yedim çok şükür bebeğim 9.5 aydır anne sütüyle beslendi. artık bende yavaş yavaş zayıflamak istiyorum. sorun şu ki eskiden herşeyden az az yiyerek kilomu koruyan ben şu anda hiç rejim yapmak istemiyorum. evde kv ile yaşıyoruz ve kendisi çok güzel yemek yapıyor, kocam yeni halimden memnun çünkü kendiside şişman aslında uzaktan bakınca uyumluyuz. hem canım rejim yapmak istemiyor hemde eski 38 beden kıyafetlerimin içine girmek istiyorum. her sabah bugün dikkat edicem diyorum fakat olmuyor.
eskiden her gün spor yapan ben şu anda hiç bişey yapmıyorum. çünkü ilk bebeğimi kaybettim, ikincisindede düşük riski olduğu için spor yasaktı. spor yapmayada üşeniyorum artık, evde koşu bandı olmasına rağmen.
yani hem yiyeyim hem kilo vereyim, hem popomu oturduğum yerden kaldırmayayım hem basenlerim erisin istiyorum. tabi bu da mümkün olmuyor. benim gibi hala emziren anneler varsa bana destek olurlarsa çok sevinirim. en azından ne yediğimi buraya yazarsam belki utanır yiyemem. şimdiden herkese teşekkürler
Valla ne guzel kendinize vakit ayiranlara ben bitik durumdayim oyle bi oglum var ki huysuz mu huysuz burayada oglani ayagimda sallarken elimde tablet ancak oyle giriyorum.oje surmem kapaliyim zaten ama evde bakimli olmayi ozledim esime guzel gorunmeyi valla kizlar banyoyu gece yarilari yapabiliyorum hani diyorum soyle saclarimi duzlestiriym ama saat gece olunca biran once yatmak istiyorum malum gece uc kerede emzirmeye kalkinca gozum yatakta oluyor cok yoruluyorum bi benmiyim acaba boyle kizlarrrrr yaaaa
merhabaaaa,, bnm bebegm 6 aylik.. ama hem yiyip hem kilo veremezsin ki.. ekmek seker, hamur işi, yememem gerek. İlk onerim sabah, ac karnina, ilik suyun icine elma sirkesi, limon suyu koy. Miktari az olsun. Ben iciyorum. Gayette işe yariyor. Yesil cay ic, gunde en fazla 3bardak icebilirsin.
bende biliyorum. maalesef sirkeli su içemem midem hassas mümkün değil zaten yeşil çay içiyorum. benim amacımda buraya yediklerimi yazıp sizlerden utanıp yememek
Evet Papatyacım resimli olunca ben bile motive oluyorum. Sen paylaşırken de öyleydi. Haftaiçi arkadaşlarınla yediğin için çekemezsin ama haftasonu sen de fotolu menü paylaş. Menünü de beğendim bu arada.günaydın kızlar:
fenodo ben menünü çok beğendim. bu şekilde gidersen kilo vermemen için hiç bir sebeb yok.
şükrancım ne güzel fotolu paylaşmışsın. bu şekilde daha iyi oluyor. en de yapmaya devam ediyim bari elimden geldiğince. bisküvi olmamış. onun dışında iyidir.
özge ebru çok geçmiş olsun kuzucuklara. ihmal etmeden doktora götür özgecim. alerji falan ne varsa çıksın ortaya inşallah.
ben dün menü yazamadım. onun içn şimdi arzediyorum....
07:30 domates, salatalık, azcık peynir, 2 çilek, bir dilim çavdar
09:00 10 adet badem
11:30 2 mandalina
12:30 bir dilim ekmek, acıka, et sote, salata
16:00 bir mürdüm, bir şeftali
19:00 3 adet küçük biber dolma, yoğurt, salata
akşam 3 mil yaptım.
Mevcanım kızın hala hasta mı yaa? Okulların açılmasına yakın hasta diyodun ama hala iyileşmemesi garip. Tekrar götürün dr a bence. Grip de olsa bu kadar uzun sürmemesi gerekirdi. Bu arada canını sıkma o kadar koşturuyosun işyerinde evde merdiven in çık. Menülerin de iyi aslında. Kesin ya baskül bozuk ya da kabızlıktan olabilir. İnan ki çok farkediyo.günaydın çıtırlarım,
şükommmm fotoların ne güzel öyle yawww,menünde gayet iyi,
eprumm,ösgemm çok geçmiş olsun,kıyamam kuzularınıza,maalesef benim kızımda hasta,okul açıldığından beri grip,devam eden burun akıntısı ve boğaz ağrısı var,
ortimmm,bugün kaçamak yapma lütfen,patates matates yok bak kızarım aaaa,bana gelince dünki menümün dışında hiç bir şey yemedim,yattığımda saat gece 12 ydi,karnım dümdüzdü ama sabah şiş bi karınla uyandım,tartı dünden daha fazla gösterdi beni,ben bu işten bir şey anlamadım gitti,uykudan uyanıp tartılmak iyi gelmiyor galiba bana,cumadan umudum kalmadı ne yalan söyleyeyim,aç yatıyorum,deli gibi hareket halindeyim ama tartı hep + da pöfff
nelson,papatya,elif,fenodo,hkmt,hawar ve artık pek uğramayan çıtır anneler öptüm hepinizi
Sehraa çok şükür senden haber alabildik kız. İnş ablanın önemli bi sorunu yoktur ve inş en kısa zamanda yine aramıza dönersin.Kızlar inşallah iyisinizdir tıkırtıkır gidiyordur kilolar bende tık yok malesef bayramda ankarada olacağım için iyice salmış durumdayım ablamla alakalı bazı sıkıntılar oldu dakika ayrılmadım yanından okul dışında ne evime ne size vakit ayırabildim öpüyorum sizi kızçelerrr
Elffciğim ben iyiyim çocuklarla ve işlerle koşturup duruyorum işte. Senin de yurtta olmana sevindim canım. Bak ne güzel zaman geçiriyormuşsun kızlarla. Ben demiştim orda zmanını iyi geçirecek vesileler bulacağını. Öyle böyle bir sene gelip geçicek. Seneye de inş eşinle aynı yere düşersiniz.kızlar selam.... kaç gündür okuyorum ama girp yazma fırsatım olmuyo okul sonra yurt oradada herkes bısey soruyo her görduğumle tanısıp 1 saat konusuyorum:))) burası ıyı gıbı ama okul nasıl olur bılmıyorum sabahları cok sis oluyo uzun suryo yol kışın ne yaparım ben bilmıyorum hiç.... kaldığım yere gelince ay çok eğlenıyorum kızlarla gençliğime döndum resmen ortalama 18 yasındalar ve çok şekerler daha çok gençler ya allh yanlıştan saklasın.....oda ark var 2 tane :))) maşallh bırı çok tatlı özgüven süper .....sağolsunlar bana çaylar kekler hizmetler abla abla diye ... yanlız bırakmıyorlar pazartesi birlikte spor yaptık bekledıler benı resmen.....
ama birde yazıflar anlatamam size moralim bozuluyo hepsı ip yutmuşlar hadı küçükler dıyorum ay benım annemde böle teyzemde böle dıyorlar :))) genetik anladığım kadarıyla bi benım genlerde şişkolouk var:))))))
okuldayım tenefüsteyız ..birleştırılmış sınıf olunca bıraz karısık oluyo kafama göre tenefüs yapıyorum....
ösge ve ebru çok geçmiş olsun allh çocuklarınıza şifa versınnnn....
ortağım nerde benımmm hkmt :)))
fenoda hoşgeldın canım....
nelson papatya db55 şükran nasılsınızzz...
kızlar aklıma gelenler bu kadar kusura bakmayın ...
tatlım gece gece kaçamak yaptım.. 2 dilim ekmekle cin biber turşusu ve 2-3 yk acılı ezme yedim..3 çatalda tatlı yedim...kızlara yedirirkin ağzıma atıvermişim...
sporuda 30 dak değil 15 dak yapabildim ..50 mekik çektim...daha fazla dayanamadım,,kilomu korursam ne isterim bu haftaa
senin munünün yanında benimki çok kötü ya.. kusura bakma yoldaşim.. ama sabah bir kaç lokma atıştırdığım halde tartıldım gecen haftaya göre eksi sayılırım...zaten senn o yedikleri ben yesem ooo.. çok ğüzeldi menün canım hakkını yememek lazımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?