Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ortak inş verecez bu kiloları .....yememeye dikkat yada az ye bilmıyorum mesala ben suan açlıktan ölecem sanırım yurdun yemek saatını beklıyorum bakalım ıns az yıyecem kı zaten abur cubur yok olmuyo ...bırıncı oluruz bakarsınn..:)))
bozma moralını oluyo öle şiişkınlıktır...

allh yardımcın olsun cnm zordur emınım ....allh güç kuvvet versın....ewet eğlenceli oluuyo sağolsunlar yanlız bırakmıyorlar... vakit geçiriyorum işe havarcım...

Ayy Özgeciğim ne kadar heyecan verici yaa minnacıcık bişey içinde oluşuyo, senden bi parça, okadar ufak ki göremiyosun bile. Elleri kolları kafası, gözleri oluşacak. Olsa olsa 4 haftalıktır herhalde. Tekrar gittiğinde 6 haftalık olur. bir sorun olmamasına sevindim ama bulantı ilacı yazdırmadın mı? İnş yazdırmışsındır. Kızın için tekrar geçmiş olsun. Oğlumun bronşiti için de dr ventolin verdirmişti. 3. defa olursa da eve buhar makinası alın demişti. İnş geçer canım bi daha tekrarlamaz.

canım ben 27 yasındayım .... iyi geliyor banada ama bilmıyorum ki belirli duzen olmayınca...sen ünide olunca buyuklar tabı:))hayırlısı bakalım papatyacım ıns daha ıyı olacak....
zaten burası olmasa kaldıramam böle ya çekilecek şey değil ama hayırlısı

ösge çok sevıınıdm bebegın ıyı olmasına inş kızında iyi olur allh şifalar versın...
bende özendım valla bebek mı yapsam.))

Sukrancim oyle cok heyecan verici ve de suan korkuda var ilk dogumda nasil birsey oldugunu bilmedigimden okadar korkmuyordum ama simdi biraz korkuyorum.
Bu arada hamilelik takviminde de yaziyor dr da ayni seyi soyledi 6 haftalik 1 gunluk canim bebisim kalbi atiyor minik minik ama size duyuramam dedi dr 2 hafta sonra gel bakariz dedi.
Senin oglusta ayniymis bak kiyamam yaa daha cok kucukler kizim bugun hava alirken agladi durdu sonra da uyuya kaldi kucagimda.
Elffcm saol canim ins. Kizim iyilesir biran once
Senin de keyfin yerinde cok sevindim degisik bi deneyim olcak senin icin keyfini cikar bebisi yap ya da yapma demem yapipta kulaklarimin cinlamasini istemem bakmadi zor gelince geri almiyorlar cunku
Saka bi yana genc anne olmak cok guzel ama cocuk buyuk sorumluluk 2 3 yasina getirene kadar zor ama bi okadar da keyifli es faktoru de cok onemli ama.

gözünüz aydın ne zaman kaldın kız ne ara allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ka haftalık oldu bebiş bu arada kızınada geçmiş olsun cnm bende bayram temizliğine kaşkıştım bu hafta küük oğlumda bende normalde okul açıldığından beri babaannesindeydi çok özledim ara ara görüşüyoduk ama bu aftalık aldım yine vbayramdan sonra vericem çünkü abisine ders yaptırtmıyor maalesef eh bende bayramdan sonra başlıycam buraya yazmaya bişeyler yeter bu kadar mola ama demi :)))

Ah kızlar ah tam düzen oturtucam bayrama kadar vercektim güys fazlalıklarını ama olmadı evimi bile ihmal ettim ablamla olmaktan..çok zengin ve çok güzel bi ablam var yani bir görem bşrdsha bakar kaç tane talibi çıktı evliyken okadar diyorum ve eniştemde çok sempatik bi adamdır ablam 37ysşında ve 20yıllık evliler senekerdir bana bi kız alsana hatun ya sen benim kraliçemsin oda oyuncağımem olur falan derdi onlar biraz genişler bu mevzularda ablsmda güler geçerdi espiri babında tamam sus slcam sana ben beğencem hatta benim eğitimimden gslan geçicek der takılırdı..ve şaka gerçek oldu..eniltem sen izin vermiştin benimle oynadınmı ozamsn falan dedi ramazanda almış suriyeli malum savsştan çıkıp gelen biri..feryat figan ablam eve slmafı falan eniştem kspıda ağlıyor falan çok trajik sahnelerdi..hsla toparlanmış değiliz annemlerin haberide yok dert küpü olan ben oldum kendime gelemedim çok hassasım bu konuda..şimdi ablam psikopata bağlamış durumda eniştem süt dökmüş kedi kıvamında o tarafı silmeye hazır sözde..ama bu vebal..karşı tarafıda düşünmek lazım sonuçta..off bunaldım..siz siz olun bunun şakasını bile yspmayın eşlerinize yoksa duvarlara vurursunuz başınızı..

Ben diyete bsyrsm sonrası pazartesi bsşlıyorum
Ve ebru senden tica ediyorum törpücüm pazartesi üçlü grup olalım be şimdiden belli olsun..ben kiloaldım eminim ams önemli olan verecek olmam günlerde kusalıyor bayramlarda bitti tam popo küçültme vakti geldi..

Mevcan bugun fazla. Kacirdim ama yarin telafi edicem ins.

Sabah
2 ev yapimi tam bugday unundan peynirli pogaca
1 er cay kasigi zeytin ezmesi ve menemen
Yarim haslanms yumurta

Ogle
1 lahmacun
Yagsiz kirmizi lahana salatasi

Aksam
Ince hamur vejeteryan pizza
Ezme 3 corba kasigi

Veeee eve gelince
5 yk kisir
6 minik kepekli galeta
2bayram cikolatasi

Zuzucum tesekkur ederim canim valla oldu bi ara yoksa cesaret edip olcagi yoktu Suan bebis 6 haftalik canim daha cok kucuk
Sana da kolay gelsin canim su bayrami da atlay don aramiza
Sehraa ahh sehraa vahh sehraa ablam deyince aldatma olarak dusunup bosandi sanirim diye gecirdim icimden ama yazdigina sasirmamak mumkun degil
Ablan psikopata baglamakta hakli malesef ayni sakayi biz de yapiyoruz daha dogrusu benzer diyelim ama ben cok kizdim son siralar esime sıkldim bu espri konusundan diye fakat enisten bence bu konuyu kilif yapmis yoksa ablanin saka ysptigini oda bal gibi biliuordu bence evliligini ablanin guvenini derinden sarsmis ve bir dipnot cok genc evlenen cogu erkek aldatiyor malesef cunku yasayamadigi cogu sey icinde kaliyor ablan evlendiginde 17 yasindaymis enistende cok gencti sanirim
Ama sen elinden geleni yapmissin olcakla olcege care yok derler canim bol bol dua et ablanin Allah yardimcisi olsun tatlim

Zuzucum nerelerdeydin sen ya nihayet uğrayabildin buralara. Oğulların da iyileşmişler de yaramazlıklara başlamışlar bile. Biri ötekine ders yaptırmıyo. Fırsat buldukça uğra kız.

Sehraacım neler olmuş neler ya. Ben az çok tahmin ediyordum çünkü sağlığı ile ilgili bi mesele olsaydı paylaşırdın. Çok üzüldüm ya
ablana. çok hassas ve duygusalımdır bu konuda. Benim eşimde aynı cümlelerle aynı şakayı yapar. Hatta der ki bi tane daha kız alayım ev işlerinde yardım eder sen bulaşık yıkarken oda çamaşır yıkar sen çocuklara bakarken oda benimle ilgilenir filan derdi ama çok sinirlenirdim. Beni kızdırdığını anlayınca bi daha yapmıyo öyle şakalar. Çocukları yoksa ayrılabilirler ama hiç kolay değil 20 yıllık evliliği de bitirmek. Karar onlara kalmış.

Db naptın kız niye o kadar yedin Öyle cıss ları eve sokma güzelim. Evde olunca duramaz insan yemeden.

Menüm

kahvaltı 2dl ekmekten yağsız tost * kk peynir
1 tatlı kaşığı bal

ara 1 elma * 1 kupa çay ( kızımın okul saati geldiği için elmanın yarısını yiyebildim)

Öğlen 1 kase yoğurtlu mor lahana salatası * 1 kase yayla çorbası
1 dl ekmek

ara special k

akşam 5 kaşık menemen * 2 kaşık mantı

su 1 lt
spor yarım saat tepeye yürüyüş
15 dk parka yürüyüş
15 dk pilates

Nergis ne guzel menun bayildim bende az yemeye calisiyorum ama cok acikiyorum kizlar benim canim tatli olan herseyi cok istiyor neden acaba ya neden delirecem ne zaman eski kiloma gelcm ben ne olur bitseyler soyleyin

Nergis ne guzel menun bayildim bende az yemeye calisiyorum ama cok acikiyorum kizlar benim canim tatli olan herseyi cok istiyor neden acaba ya neden delirecem ne zaman eski kiloma gelcm ben ne olur bitseyler soyleyin
Canım beğendiğine sevindim inan ki bu topiğe yazmaya başlamadan önce ben de senin gibiydim. zayıflamak istiyodum ama dayanamayıp yine herşeyleri yiyodum. Hele hamurişleri, kek, kurabiye, sütlü tatlılar vazgeçilmezimdi. Ama onlarsız yaşamaya alıştım. hala bazen dayanamıyorum ağlayasım geliyo yiyemiyceğim için. o derece yani. ama buraya yazıp menü paylaştığımdan beri daha dikkatli olmaya başladım. Ben bile başarabildikten sonra sen mi başaramıyacaksın? Olcak merak etme. Şimdilik sadece porsiyon azaltmaya çalış adım adım. Sevdiğin şey bile olsa azıcık yemeyi dene. Bu arada adım Şükran. Nergis alt başlık gibi bişey.

Tamam sukran dediklerini deneyecegim cok tesekkur ederim cevabin icin optummmm

Kizlar hangi sehirlerde oldugumuzu yazalim belki ayni sehirlerde olanlarimiz vardir.ben adanaliyim ama nevsehirde oturuyorum esim ogretmen nevsehirli kiendisi dogal olarak bizde buraya tayin istedik ve burdayiz

harikassiinnnn sukraaaan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…