- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.361
kizlarrrrrr' nabersinizz..
Ben iyiyiimmm, 5ekim ciktigimz gun dü. Eşim telefon aldi bana. Hoş ihtiyacm wardi ..
Aramiz cook iyi sukurler olsun. Bugun ise gitmedi. Bende kahvaltiyan sıkma yaptim. 1 bucuk tane de yedim afiyetleee. Mide şişkinlgm gittiikisliklari cikardim da eski esofmanim olduuu eskidn olmuyordu. Aksama avm gidicez. Yuksek ihtimal baskulu aliriz.
Özgee ve ebruu kizlar, cook gecmis olsun cocuklarinizaa. Hava degisiminden bi de cocuklar bizden daha hashaslar. Umarim kisa surede iyiesirler. Bende oglani banyo yaptirmaya korkuyorum..
Eliff ortttiiii, yaw dun saglik ocagnda tartildim. Cnm sıkıldı... 85 gosterdi.. halbuki annemde 83 gostermisti. Bi tarti alaydim iyiydi. Zayifladm da daha ck zayiflamak istiyorum..
Bisiklet suruyorm ha bire. Sabah limonlu elma sirkeli suyumu da iciyorum. İns basaririz..
Sükran, mewcan, hawar, nelson, fenodo, papatya, db55 vee diger guzel annelerrr,, herkkees iyidir umarimmmunutulmadiniz..
evli olunca daha zor tabi ben o zamanlar bekardım, umarım sende en kısa zmanda eşinin yanına gidersin canımm
yorucu gidiyor canım, ikincisi zor oluyormuş, hiç bişey yapmak istemiyorum ama yapmak zorundayım eşim yanlız olsa sorun değilde çocuk olunca temizliğide yemeğide yapmak zorunda oluyor insan
yurt eğlencelidir dediğüin gibi ben 2 sene kaldım yurdun psikiloğu sürekli orda kalıyordu çokta kafa dengiydi bizimde kolidorda çok sohpetlerimiz olurdu gece yarılarına kadar :)
Kizlar masallah bi dr gittim geldim sayfalar almis basini gitmis
Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tesekkurler bugun ilk is kizimin dr gittik hava verildi hawarcim bize de ventolin verdi dr ve sirtini dinlediginde cocuk rahatlamis baya dedi nefes alamiyodu cunku rahatca
Ordan kizima biraz alisveris yapip kendim icin dr gittim esimin de isi vardi o gelmedi ama yetismeye calisicam dedi
Sira bana gelince birkac hastaya sira verdim esimi bekliyorum diye sonra dr benim ismimi soyledi esim geldi o kadar kucukku daha kalp atisini dahi duyamadik dr 2 hafta sonra gel birdaha bakalim dedi gormek icin bile ugrasti biraz ben de basta korktum goremeyince dusuk riski mi var diye yok yok dedi boyle iste fasulye tanesi kadar bebegimi gorup geldik folik asit verdi birde
Mevcancim senin kizina da cok gecmis olsun canim
Fenodo yazdiklarinda haklisin aslinda necsartlarda yasiyor insanlar ama iste ben de bu aralar is eskisi gibi yapamiyorum o yuzden kendimi sucladim bakalim alerjik durumu varsada ona gore tedbirlerimizi alip yasayaccagiz Allah'im beterinden korusun evlatlarimizi
Kizimi uyuttum ben de biraz uzanacagim disarda yorulduk bugun toplam ikimizin muayenesi 20 dk surdu ama sira bekle yol git bu saat oldu iste.
sehra kuzum hoş geldin. umarım kötü bişey yoktur. merak ettik seni....
ellf iyidir yurtta kalmak. eşinden ayrısın yapacak bir şey yok ama en azından yerinden memnunsun. gençlerle bir arada olmak iyi gelir insana. bu arada senin yaşın kaçtı. sende bana gençsindir eminim...benim de yanıma öğrencilerim gelir zaman zaman. sohbet ederiz. çok mutlu oluyorum gençlerdeki o ışığı görünce.
mevcan kızzz ne ojesi demicem ben de sendenim...ojem ve topuklum ayrıca takılarım olmazsa olmazım...face de görmüşsündür zaten. uydurmaya çalışırım işte elimden geldiğince....
öğlen fazla yedim kızlar.
menümü yazayım şimdiden bari:
07:30 bir domates, salatalık, 2 siyah zeytin, azcık peynir, bir dilim çavdar
08:30 bir muz
11:00 4 adet kuru kayısı
12:00 bir kase ezogelin, bir porsiyon tandır kebabı, avuç içi kadar pide
çantamda üzüm var. onu yerim 16 gibi. 15-20 tane.
akşama evde kabak mücver yapılıyor. 3 adet yicem 1 adet de biber dolma. yoğurt salata
spor yaparım büyük ihtimalle.
haftada 4 gün yapıyorum ya haftaya yapamıcam büyük ihtimalle. o nedenle bu haftadan yapabildiğim kadar yapayım di mi...
Zuzucum nerelerdeydin sen ya nihayet uğrayabildin buralara. Oğulların da iyileşmişler de yaramazlıklara başlamışlar bile. Biri ötekine ders yaptırmıyo. Fırsat buldukça uğra kız.gözünüz aydın ne zaman kaldın kız ne ara allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ka haftalık oldu bebiş bu arada kızınada geçmiş olsun cnm bende bayram temizliğine kaşkıştım bu hafta küük oğlumda bende normalde okul açıldığından beri babaannesindeydi çok özledim ara ara görüşüyoduk ama bu aftalık aldım yine vbayramdan sonra vericem çünkü abisine ders yaptırtmıyor maalesef eh bende bayramdan sonra başlıycam buraya yazmaya bişeyler yeter bu kadar mola ama demi :)))
Sehraacım neler olmuş neler ya. Ben az çok tahmin ediyordum çünkü sağlığı ile ilgili bi mesele olsaydı paylaşırdın. Çok üzüldüm yaAh kızlar ah tam düzen oturtucam bayrama kadar vercektim güys fazlalıklarını ama olmadı evimi bile ihmal ettim ablamla olmaktan..çok zengin ve çok güzel bi ablam var yani bir görem bşrdsha bakar kaç tane talibi çıktı evliyken okadar diyorum ve eniştemde çok sempatik bi adamdır ablam 37ysşında ve 20yıllık evliler senekerdir bana bi kız alsana hatun ya sen benim kraliçemsin oda oyuncağımem olur falan derdi onlar biraz genişler bu mevzularda ablsmda güler geçerdi espiri babında tamam sus slcam sana ben beğencem hatta benim eğitimimden gslan geçicek der takılırdı..ve şaka gerçek oldu..eniltem sen izin vermiştin benimle oynadınmı ozamsn falan dedi ramazanda almış suriyeli malum savsştan çıkıp gelen biri..feryat figan ablam eve slmafı falan eniştem kspıda ağlıyor falan çok trajik sahnelerdi..hsla toparlanmış değiliz annemlerin haberide yok dert küpü olan ben oldum kendime gelemedim çok hassasım bu konuda..şimdi ablam psikopata bağlamış durumda eniştem süt dökmüş kedi kıvamında o tarafı silmeye hazır sözde..ama bu vebal..karşı tarafıda düşünmek lazım sonuçta..off bunaldım..siz siz olun bunun şakasını bile yspmayın eşlerinize yoksa duvarlara vurursunuz başınızı..
Ben diyete bsyrsm sonrası pazartesi bsşlıyorum
Ve ebru senden tica ediyorum törpücüm pazartesi üçlü grup olalım be şimdiden belli olsun..ben kiloaldım eminim ams önemli olan verecek olmam günlerde kusalıyor bayramlarda bitti tam popo küçültme vakti geldi..
Db naptın kız niye o kadar yedinMevcan bugun fazla. Kacirdim ama yarin telafi edicem ins.
Sabah
2 ev yapimi tam bugday unundan peynirli pogaca
1 er cay kasigi zeytin ezmesi ve menemen
Yarim haslanms yumurta
Ogle
1 lahmacun
Yagsiz kirmizi lahana salatasi
Aksam
Ince hamur vejeteryan pizza
Ezme 3 corba kasigi
Veeee eve gelince
5 yk kisir
6 minik kepekli galeta
2bayram cikolatasi
Canım beğendiğine sevindim inan ki bu topiğe yazmaya başlamadan önce ben de senin gibiydim. zayıflamak istiyodum ama dayanamayıp yine herşeyleri yiyodum. Hele hamurişleri, kek, kurabiye, sütlü tatlılar vazgeçilmezimdi. Ama onlarsız yaşamaya alıştım. hala bazen dayanamıyorum ağlayasım geliyo yiyemiyceğim için. o derece yani. ama buraya yazıp menü paylaştığımdan beri daha dikkatli olmaya başladım. Ben bile başarabildikten sonra sen mi başaramıyacaksın? Olcak merak etme. Şimdilik sadece porsiyon azaltmaya çalış adım adım. Sevdiğin şey bile olsa azıcık yemeyi dene. Bu arada adım Şükran. Nergis alt başlık gibi bişey.Nergis ne guzel menun bayildim bende az yemeye calisiyorum ama cok acikiyorum kizlar benim canim tatli olan herseyi cok istiyor neden acaba ya neden delirecem ne zaman eski kiloma gelcm ben ne olur bitseyler soyleyin
Canım beğendiğine sevindim inan ki bu topiğe yazmaya başlamadan önce ben de senin gibiydim. zayıflamak istiyodum ama dayanamayıp yine herşeyleri yiyodum. Hele hamurişleri, kek, kurabiye, sütlü tatlılar vazgeçilmezimdi. Ama onlarsız yaşamaya alıştım. hala bazen dayanamıyorum ağlayasım geliyo yiyemiyceğim için. o derece yani. ama buraya yazıp menü paylaştığımdan beri daha dikkatli olmaya başladım. Ben bile başarabildikten sonra sen mi başaramıyacaksın? Olcak merak etme. Şimdilik sadece porsiyon azaltmaya çalış adım adım. Sevdiğin şey bile olsa azıcık yemeyi dene. Bu arada adım Şükran. Nergis alt başlık gibi bişey.
harikassiinnnn sukraaaan..Menüm Eki Görüntüle 827426 Eki Görüntüle 827427 Eki Görüntüle 827428 Eki Görüntüle 827429 Eki Görüntüle 827430
kahvaltı 2dl ekmekten yağsız tost * kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
ara 1 elma * 1 kupa çay ( kızımın okul saati geldiği için elmanın yarısını yiyebildim)
Öğlen 1 kase yoğurtlu mor lahana salatası * 1 kase yayla çorbası
1 dl ekmek
ara special k
akşam 5 kaşık menemen * 2 kaşık mantı
su 1 lt
spor yarım saat tepeye yürüyüş
15 dk parka yürüyüş
15 dk pilates
kızlar foto ekledim oglum,esim ve olmak istediğim halimle bennnnn bi bakın bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?