Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kizlaaarrrr, bugn avm den baskül alindii..
Avm de kv kb ve kocaaam burger menü yediler.
Ben yemedim..
Burger da tavuk salata vardi onu yedimm.
Yaninda ayraan..
Salata yemem eşimin icine sinmedi. İlla diyo ye, dedim hayir ben salata yicem. Kv cookca tebrik ettii beni. Ve bana tarti aldi
Avm de gezmek bana yürüyüs gibi oldu.
Vee tartildim kizlar.
Kilo tok halimleee 86
Yani basladigimdan bu yana 3 kilo gitmis.
Annemin baskulu bozukmusss.. hemde baya bozukk.. hadi aç karnina 85 dee..
Ama bnm hedefim 73 yaaaaa...
13 kilo ne kadar sürede gider acabaaa..
Ama gidicek kararliyiiimmmmmm..
Kimse yokmu yaaa buralarda

Ben geldim.Artık vücudum tempoya dayanmıyor kızlar.Bugünde ev işi oğlumun mızmızlığı ilgi istemesi yoruldum valla.Ama saolsun bu akşam 2 saat yoktum eşim evi alt üst etmiş.Bugün evdeydim ama nete giremedim.Oglum 12 de ögle uykusuna (normalde bu saate yakın uyanırdı)yattı.Akşam 7 gibi uyumaya başladı.Dışarı çıkardım dolaştırdım.Neyse anneme bıraktık ve biz eşimin yeğeni(düğünü olanın ikizi)kadınlar tanışmasına gittik.Ygen hiç bişi yemeyin ilk kez gidicez ayıp orda yiyin diye tembih üstüne tembih.Orda yedim ama çok agır geldi çokta acıkmıştım.Şimdi soda içiyorum çok rahatsız etti beni ama napalım öyle oldu.Anneme uyutma 11 e kadar dedim tam 11 de aldım kucağıma baygın sandım meğer uykusuzluktan yavrum anne baba dedi ve küt uyuduİnş. böle böle düzene girer.Evi topladım mutfağı batırmış eşim saolsun hadi tekrar sil çamaır katla derken size bakıp yatıcam.Bi yandan mesut yar 'ın programına bakıyrum.Yarın yeğenin evi tamamen çeyizi serilecek gitmek istiyorum oğlum böyle kv bıraksam 1-2 saat uğrasam diyorum.Akşama misafirlerim gelicekmiş bişiler alıp yapmam lazım.Mutfak dolaplarımı silmem lazım lazımda lazım ama bende hiç istek yokkkkkkkkkkkk

Aklımda kalanlar ve gözlerim kapanıyorrrrr

Hkmtm,saol canım inş. iyileşirler.Tlfnunu iyi günlerde kullan.İyi olmanıza ssevindim

Özge,dr.gitmişsin hadi bakalım hayırlısı sağlıkla bereketiyle gelsin bebişimiz.

Sehraaa,ben ablanada Suriyeli mağdur bayanada çok üzüldüm.Enişten nasıl mağdur birine fırsatıçılık yapar çok günah.Nyese haklarında hayırlısı.3 lü grup olarak yarışıırz haftaya yeterki gel sen

Zuzuum kolay gelsin çok ihmal ettin bii ve merak ettik seni

Şükranım menün ve ressimlerin harika tıpkı senin gibi

Yeni gelen arkadaş hoşgeldin

ebrucum iyi gecelerrrr.. canim bu tempoya iyi dayaniyorsun. Biz oyle akraba ziyareti falan yapmayiz, esim sewmiyor da. Siz ne guzel boyle akrabalar gidip gelmeler, yorucu ama guzeldir ya. İnan hasret kaldim ben. Tatli yorgunluk seninkisi oglunun uykusunun duzene girmesine cok sewindim ya. Bnm oglan 6 bucuk aylik, gunduz pek uyumuyor. Aksam 6 dan sonra baygin halinde oluyor. 8 dedin mi gece uykusuna geciyor. Bende anca gece dinlenbiliyorumm. Ya misafirlerne neler yapacaksin. Bak benim ablam yemekle ugrasiyor. Hatta face de sayfasi da var. Bir borek tarifi vermek isterm sna. Ablamn tarifi. Yufkali yesil mercimek boregi.. pacanga gibi düsün. İcine pismis yesil mercimek koyuyorsun. Baharat olarak da karabiber cok yakisiyor. Muhtesem bir borek. İnan yapmaasi da cok kolay. Sigara boregi gibi dilimle ama dilim buyuk olsun, icine mercimek harci .. bu arada yufkanin ustne yag yogurt sūt sür. İcine de mercimek harcini sar. Allahm nasil cnm istedii yaaaaaaaaaaaa.
İstersen ablamn facedeki adresini de verebilrmmm..

Kizlar ig
Aksamustu bende kizimda uyumusuz ama sacimi yikayip toplayip ciktim diye basim cok agriyor ve cok usuyorum esim eve geldi klima son derecede sicak ben de battaniyenin icindeyim sok oldu diyo bu ne sicak bayilmiyomusun sanirim grip olcam vucudumda cok kirgin zaten
Elektrik baglandi cok sukur ama hala dogalgaz baglanmadi evde sicak su yok bu sogukta cok zor oluyor yaa eskiden nasil oluyomus bu isler simdi gercekten cok rahat sartlarda yasiyoruz ama kiymet bilmiyoruz.
Sukrancim canim resimli daha bi aciklayici olmus gercekten nazar degmesin ama harikasin canim
Ben bugun dr tartildim pantolon ayakkabi ile 60.800 ciktim drumda 0 beden kurdan gibi gorseniz dedi sen okadar varmisin ya hic gostermiyon dedi bende gizliyorum dedim guldu
Bugun L beden esofman alti aldim kendime M sıkıyor cunku cok kilo aldigim icin tam diyorum bari 3 4 ay tut bogazini biraz olsun ver ya migdem bulaniyor ya birsey cikiyor yiyorum mesela aksam esim yemek yerken cok migdem bulandi peynir ekmek yedim bastirdi biraz aynada kendime bakmaya hic tahammulum kalmadi cok moralim bozuk kizlar ya dogumdan sonra 5 6 ay zaten diyet yapamam ben siskomu olcam simdi
Fenodo canim bikere yapamam edemem olmuyo deme hep olumlu msj ver beynine( diyene bak )neyse benim kendime hayrim yok ama size var.
Her gece yataga girince kendini en zayif ve mutlu oldugun kiyafetler icinde dusun esin ve cevrendekiler sana iltifat ediyor citir anneye bak inanmiyorum sen mi yeni dogum yaptin inceciksin gibi iltifatlar
2. Adim evine asla abur cubur alma.
3 gunluk beslenme listesi yap buzdolabina as ben sana ilk geldigin gun yazmistim.
Su iciyosun hergun zaten boyle boyle basla canim arkasi gelcek emin ol
Bu arada ben izmirdeyim.
ebruli zuzu ve sehraa istanbul.
sukran btlkubra kayseri.
Mevcan ankara
Hkmet adana
Nelson biliyorum ama soylemem o soylemiyo cunkum ama kayseriye yakin diyelim
Aklima gelenler bukadar.
Bu arada oglusun cookk tatli masallh Allah bana da nasip eder ins. Dunyalar tatlisi ve cok bilmis bi kizim var iyi ki kizim olmus diyorum kiz annesi olmak cok guzel ama oglani da tatmak istiyorum cunku kizim cok babaci ben de anneci bi tane dogurayim dimi ama
Senin de yuz hattin cok guzel canim Allah esinle mutlulugunuzu daim etsin(amin)
Hkmetcim seni coookk tebrik ederim ben olsam kesin yerdim canim cekiyo bikac gundur burger ama cok zararli diye yemek istemiyorum da bebise zarar vercegini dusunuyorum olmadi saglikli hamburger yapan bir yer var avmde ordan yerim
Ebrucum canim yaa valla cok yoruldun hergun gezmekte olsa insani yoruyor bugun bi dr gittim pert oldum geldim valla az kaldi biticek de sen de evinde huzurla bi oturcan isi cok kafana takma canim 2 gunde canin istesin yaparsin sen

kizlarrr, baskül 85.4 gosteriyorrr
Sabah ac karnina cok merak ediyormm..

benimm hamiş mi hamiş arkadasiimmn..
Hamilelk guzelligine guzellik katmistirr kesin
Esim bana hamileyken bir daha asik oldugunu soylemistii.. senin esinde oyle olacaktir eminimm.. aman ne takiyorsun kilonaaa,, bebegimz icin almadik mi bu kilolari. Napalim canlari sagolsunn.. sennde dogumdan sonra gayet de guzel kilo verecegini biliyorsunn dimi amaaa.. ayy ben bugun cok pozitif olumluyumm.. aşkimla aramiz masallah super. Asklaa bakiyor banaa.. bende onaaa. Artik benimle de oturuyor. Film izleyp muhabbet edyoruz.. sayenizde o kötü gunleri ruhen az zararla atlattim, siz olmasaydinz her dk aglayan biri olurdum herhalde. Ozgecim, hamişimmm, sende sıkma canini... normal ekmek hic yeme mesela. Kola m.suyu icme. Süt icc, sabah aksamm ohhh kemiklrn güclensn. Cunku bebeksendeki kalsiyumu aliyor. Sen kalsiyumsuz kaliyorsun. SSunu yee bebege kanolsun yok oyle bisee. Sen ne yersen kendne. Bnm dusuncem bu.
Saglikli olsn bebegn ama oglan olur inssss..

Canim oncelikle guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim ve sana bi kac tavsiyede bulunmak istiyorum hamileyken sakin ama sakin kiloyu dert etme tamam oyle asiri yeme ama butun herseyden yemeye calis gunde iki bardak sut ic sabah ve aksam yatarken gunde iki yemek kasigi pekmezide ayni sekilde ic yogurt ye ekmek hic yememezlik yapma cunku arastirmalara gore hamilelikte ekmek yemeyenlerin bebeklerinde obez olma ihtimali cok yuksek herseyi kararinca ye ama ye bunlar benim tavsiyelerim ben cok faydasini gordum pekmein sutun yogurdun ha birde gunde bir tane yumurta et yemekde bebegin zeka gelisimine faydali bol ceviz ye canim

günaydın kızlar:
ah be sehra o nasıl iş öyle. ablan nerede oturuyor. valla bu suriyeliler sarmış hep vatanın güneydoğu bölgesini.
neyse ablan nasıl şimdi ne düşünüyor. ah ne zor. allah yardımcısı olsun inşallah.
fenodo gördüm fotoları. allah mutluluğunuzu daim etsin...
kızlar ben bu aralar gülben ergene fena taktım kafayı. kadın ne güzel zayıflamış. instagramdan da takip ediyorum. sürekli foto koyuyo. süper olmuş ya....motivasyonumu artırmaya çalışıyorum.
özgecim çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine de bebişe de...

günaydın anneler,işten başımı alamıyorum,ağlamak istiyorum,sizleri unutmadım,ortimm yediklerime dikkat ediyorum,seni ihmal ettim kusura bakma,bayram sonrası yine seninle yarışırız belki,akşam üstü uğruycam çok öptümm

günaydiinn papatyaaa.
Gulben grcekten incecik yaa, bnde showda programini izliyorm. Ahh ahh bndee oyle olmak istiyorumm

Mevcan gunaydin, allah, sana yardim etsin. İs yogunlugunu iyi bilirim. Evlenmeden once muhasebe bürosunda calisiyordumm. Gercekten cok zordur. Kolay gelsin.

kizlar, herkese günaydinnn..
Sabah ilk kalktigimda tartildimm.
Ve ve gece 86 gelmiştim.
Sabahv ΔΔ 85.4 geldiiim.

Zayiflicam kizlarr kesinkess.
Boyum 1.75 ; boy olmasa siskoluktan ölecegim yoksa .

Hkmt ben izleyemiyorum programını ama tüm sosyal alemden takip ediyom kendisini. Sık sık fotoğraf paylaşıyor. Oradan görüyorum.
Bıktım işlerden artık. öğrencim master bitirecek. Oku, çıktı üzerinde düzelt eline ver. O bilgisayarda düzeltsin tekrar oku. Oyyyyyy.......

walla 3cocuk dogurmuş gibi degil. Bende onun gibi duzenli spor yapsaam, bebegme bakici baksaa ,, bende kendime bakarim. Oyle de zyiflardimmm.. ahh ahh ,,
Allah yardim etsin cnm ya,

tatlım ya şimdi ne olacak.. gelen geri gittimi.. ablan ya kıyamam .. şu kadınların düştüğü duruma bak ya...
sorun çözüldümü.. çok kötü bir durum .. allah yardımcınız olsun..

güzelim diyetimizi uyarsak gider kiloların kısacık sürede.. ber bir ayda 5 kilo verdim.. ama kalan 5 kilomu 7 aydır veremiyorum,, çünkü yiyorummmm..ve eskisi gibi spor yapmıyorum..

tatlım yorma kendini.. bayram sonrasına herkesi motivasyonu tavan yapmış bir şekilde bekliyorum...tabi senide ebrum..

kizlarrr, baskül 85.4 gosteriyorrr
Sabah ac karnina cok merak ediyormm..

hadi bakalım.. ama sık sık tartılmak kilo vermeyi olumsuz etkiliyor.. buna dikkat et canım.

tatlım kolay gelsin.. tempona yetişmak mümkün değil senin.. öjeler ve topuklulur tamamsa gerisini sen halledersin..

kübram dün utandığımdan gece gece yeme dürtümü kontrol edemediğimden menü yazamadım... ama bayram sonrasıda seninle eş olup bu acığımı kapatmak istiyorum...

papayyam instagramı senden dydum ne kadar cahilim.. ne yapıyoz üye falanmı oluyoz.. face twitter gibi birşeymi..

özgecim yaşadığım yer konusunda gereken özeni gösterip demediğin için teşekkür ederim.... ya ben sevmiyorum bu şehri.. ne yapayımmmm.. ondan adını bile demek istemiyorum..kaç yıldır yaşıyorum kurtulacağım bu şehirdennnn.. inşallahhhh

ama yaşım 32.. iki kız anasıyım..11 yıllık evliyim.. öğretmenim...kilom 59-- hedefim 55---esmer cadı inatçı sinirli biriyimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…