- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.381
Ben geldim.Artık vücudum tempoya dayanmıyor kızlar.Bugünde ev işi oğlumun mızmızlığı ilgi istemesi yoruldum valla.Ama saolsun bu akşam 2 saat yoktum eşim evi alt üst etmiş.Bugün evdeydim ama nete giremedim.Oglum 12 de ögle uykusuna (normalde bu saate yakın uyanırdı)yattı.Akşam 7 gibi uyumaya başladı.Dışarı çıkardım dolaştırdım.Neyse anneme bıraktık ve biz eşimin yeğeni(düğünü olanın ikizi)kadınlar tanışmasına gittik.Ygen hiç bişi yemeyin ilk kez gidicez ayıp orda yiyin diye tembih üstüne tembih.Orda yedim ama çok agır geldi çokta acıkmıştım.Şimdi soda içiyorum çok rahatsız etti beni ama napalım öyle oldu.Anneme uyutma 11 e kadar dedim tam 11 de aldım kucağıma baygın sandım meğer uykusuzluktan yavrum anne baba dedi ve küt uyuduİnş. böle böle düzene girer.Evi topladım mutfağı batırmış eşim saolsun hadi tekrar sil çamaır katla derken size bakıp yatıcam.Bi yandan mesut yar 'ın programına bakıyrum.Yarın yeğenin evi tamamen çeyizi serilecek gitmek istiyorum oğlum böyle kv bıraksam 1-2 saat uğrasam diyorum.Akşama misafirlerim gelicekmiş bişiler alıp yapmam lazım.Mutfak dolaplarımı silmem lazım lazımda lazım ama bende hiç istek yokkkkkkkkkkkk
Kizlar ig
Aksamustu bende kizimda uyumusuz ama sacimi yikayip toplayip ciktim diye basim cok agriyor ve cok usuyorum esim eve geldi klima son derecede sicak ben de battaniyenin icindeyim sok oldu diyo bu ne sicak bayilmiyomusun sanirim grip olcam vucudumda cok kirgin zaten
Elektrik baglandi cok sukur ama hala dogalgaz baglanmadi evde sicak su yok bu sogukta cok zor oluyor yaa eskiden nasil oluyomus bu isler simdi gercekten cok rahat sartlarda yasiyoruz ama kiymet bilmiyoruz.
Sukrancim canim resimli daha bi aciklayici olmus gercekten nazar degmesin ama harikasin canim
Ben bugun dr tartildim pantolon ayakkabi ile 60.800 ciktim drumda 0 beden kurdan gibi gorseniz dedi sen okadar varmisin ya hic gostermiyon dedi bende gizliyorum dedim guldu
Bugun L beden esofman alti aldim kendime M sıkıyor cunku cok kilo aldigim icin tam diyorum bari 3 4 ay tut bogazini biraz olsun ver ya migdem bulaniyor ya birsey cikiyor yiyorum mesela aksam esim yemek yerken cok migdem bulandi peynir ekmek yedim bastirdi biraz aynada kendime bakmaya hic tahammulum kalmadi cok moralim bozuk kizlar ya dogumdan sonra 5 6 ay zaten diyet yapamam ben siskomu olcam simdi
Fenodo canim bikere yapamam edemem olmuyo deme hep olumlu msj ver beynine( diyene bak )neyse benim kendime hayrim yok ama size var.
Her gece yataga girince kendini en zayif ve mutlu oldugun kiyafetler icinde dusun esin ve cevrendekiler sana iltifat ediyor citir anneye bak inanmiyorum sen mi yeni dogum yaptin inceciksin gibi iltifatlar
2. Adim evine asla abur cubur alma.
3 gunluk beslenme listesi yap buzdolabina as ben sana ilk geldigin gun yazmistim.
Su iciyosun hergun zaten boyle boyle basla canim arkasi gelcek emin ol
Bu arada ben izmirdeyim.
ebruli zuzu ve sehraa istanbul.
sukran btlkubra kayseri.
Mevcan ankara
Hkmet adana
Nelson biliyorum ama soylemem o soylemiyo cunkumama kayseriye yakin diyelim
Aklima gelenler bukadar.
Bu arada oglusun cookk tatli masallh Allah bana da nasip eder ins. Dunyalar tatlisi ve cok bilmis bi kizim var iyi ki kizim olmus diyorum kiz annesi olmak cok guzel ama oglani da tatmak istiyorum cunku kizim cok babaciben de anneci bi tane dogurayim dimi ama
Senin de yuz hattin cok guzel canim Allah esinle mutlulugunuzu daim etsin(amin)
Hkmetcim seni coookk tebrik ederim ben olsam kesin yerdim canim cekiyo bikac gundur burger ama cok zararli diye yemek istemiyorum da bebise zarar vercegini dusunuyorum olmadi saglikli hamburger yapan bir yer var avmde ordan yerim
Ebrucum canim yaa valla cok yoruldun hergun gezmekte olsa insani yoruyor bugun bi dr gittim pert oldum geldim valla az kaldi biticek de sen de evinde huzurla bi oturcan isi cok kafana takma canim 2 gunde canin istesin yaparsin sen
hepsine baktim cnm, cok guzel bir aile tablosu gördüm.. allahm mutlulugunuzu bozmasin..
Fenodo masallah cok guzel resimler.
Kizlar ig
Aksamustu bende kizimda uyumusuz ama sacimi yikayip toplayip ciktim diye basim cok agriyor ve cok usuyorum esim eve geldi klima son derecede sicak ben de battaniyenin icindeyim sok oldu diyo bu ne sicak bayilmiyomusun sanirim grip olcam vucudumda cok kirgin zaten
Elektrik baglandi cok sukur ama hala dogalgaz baglanmadi evde sicak su yok bu sogukta cok zor oluyor yaa eskiden nasil oluyomus bu isler simdi gercekten cok rahat sartlarda yasiyoruz ama kiymet bilmiyoruz.
Sukrancim canim resimli daha bi aciklayici olmus gercekten nazar degmesin ama harikasin canim
Ben bugun dr tartildim pantolon ayakkabi ile 60.800 ciktim drumda 0 beden kurdan gibi gorseniz dedi sen okadar varmisin ya hic gostermiyon dedi bende gizliyorum dedim guldu
Bugun L beden esofman alti aldim kendime M sıkıyor cunku cok kilo aldigim icin tam diyorum bari 3 4 ay tut bogazini biraz olsun ver ya migdem bulaniyor ya birsey cikiyor yiyorum mesela aksam esim yemek yerken cok migdem bulandi peynir ekmek yedim bastirdi biraz aynada kendime bakmaya hic tahammulum kalmadi cok moralim bozuk kizlar ya dogumdan sonra 5 6 ay zaten diyet yapamam ben siskomu olcam simdi
Fenodo canim bikere yapamam edemem olmuyo deme hep olumlu msj ver beynine( diyene bak )neyse benim kendime hayrim yok ama size var.
Her gece yataga girince kendini en zayif ve mutlu oldugun kiyafetler icinde dusun esin ve cevrendekiler sana iltifat ediyor citir anneye bak inanmiyorum sen mi yeni dogum yaptin inceciksin gibi iltifatlar
2. Adim evine asla abur cubur alma.
3 gunluk beslenme listesi yap buzdolabina as ben sana ilk geldigin gun yazmistim.
Su iciyosun hergun zaten boyle boyle basla canim arkasi gelcek emin ol
Bu arada ben izmirdeyim.
ebruli zuzu ve sehraa istanbul.
sukran btlkubra kayseri.
Mevcan ankara
Hkmet adana
Nelson biliyorum ama soylemem o soylemiyo cunkumama kayseriye yakin diyelim
Aklima gelenler bukadar.
Bu arada oglusun cookk tatli masallh Allah bana da nasip eder ins. Dunyalar tatlisi ve cok bilmis bi kizim var iyi ki kizim olmus diyorum kiz annesi olmak cok guzel ama oglani da tatmak istiyorum cunku kizim cok babaciben de anneci bi tane dogurayim dimi ama
Senin de yuz hattin cok guzel canim Allah esinle mutlulugunuzu daim etsin(amin)
Hkmetcim seni coookk tebrik ederim ben olsam kesin yerdim canim cekiyo bikac gundur burger ama cok zararli diye yemek istemiyorum da bebise zarar vercegini dusunuyorum olmadi saglikli hamburger yapan bir yer var avmde ordan yerim
Ebrucum canim yaa valla cok yoruldun hergun gezmekte olsa insani yoruyor bugun bi dr gittim pert oldum geldim valla az kaldi biticek de sen de evinde huzurla bi oturcan isi cok kafana takma canim 2 gunde canin istesin yaparsin sen
günaydın kızlar:
ah be sehra o nasıl iş öyle. ablan nerede oturuyor. valla bu suriyeliler sarmış hep vatanın güneydoğu bölgesini.
neyse ablan nasıl şimdi ne düşünüyor. ah ne zor. allah yardımcısı olsun inşallah.
fenodo gördüm fotoları. allah mutluluğunuzu daim etsin...
kızlar ben bu aralar gülben ergene fena taktım kafayı. kadın ne güzel zayıflamış. instagramdan da takip ediyorum. sürekli foto koyuyo. süper olmuş ya....motivasyonumu artırmaya çalışıyorum.
özgecim çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine de bebişe de...
günaydın anneler,işten başımı alamıyorum,ağlamak istiyorum,sizleri unutmadım,ortimm yediklerime dikkat ediyorum,seni ihmal ettim kusura bakma,bayram sonrası yine seninle yarışırız belki,akşam üstü uğruycam çok öptümm
Hkmt ben izleyemiyorum programını ama tüm sosyal alemden takip ediyom kendisini. Sık sık fotoğraf paylaşıyor. Oradan görüyorum.
Bıktım işlerden artık. öğrencim master bitirecek. Oku, çıktı üzerinde düzelt eline ver. O bilgisayarda düzeltsin tekrar oku. Oyyyyyy.......
Ah kızlar ah tam düzen oturtucam bayrama kadar vercektim güys fazlalıklarını ama olmadı evimi bile ihmal ettim ablamla olmaktan..çok zengin ve çok güzel bi ablam var yani bir görem bşrdsha bakar kaç tane talibi çıktı evliyken okadar diyorum ve eniştemde çok sempatik bi adamdır ablam 37ysşında ve 20yıllık evliler senekerdir bana bi kız alsana hatun ya sen benim kraliçemsin oda oyuncağımem olur falan derdi onlar biraz genişler bu mevzularda ablsmda güler geçerdi espiri babında tamam sus slcam sana ben beğencem hatta benim eğitimimden gslan geçicek der takılırdı..ve şaka gerçek oldu..eniltem sen izin vermiştin benimle oynadınmı ozamsn falan dedi ramazanda almış suriyeli malum savsştan çıkıp gelen biri..feryat figan ablam eve slmafı falan eniştem kspıda ağlıyor falan çok trajik sahnelerdi..hsla toparlanmış değiliz annemlerin haberide yok dert küpü olan ben oldum kendime gelemedim çok hassasım bu konuda..şimdi ablam psikopata bağlamış durumda eniştem süt dökmüş kedi kıvamında o tarafı silmeye hazır sözde..ama bu vebal..karşı tarafıda düşünmek lazım sonuçta..off bunaldım..siz siz olun bunun şakasını bile yspmayın eşlerinize yoksa duvarlara vurursunuz başınızı..
Ben diyete bsyrsm sonrası pazartesi bsşlıyorum
Ve ebru senden tica ediyorum törpücüm pazartesi üçlü grup olalım be şimdiden belli olsun..ben kiloaldım eminim ams önemli olan verecek olmam günlerde kusalıyor bayramlarda bitti tam popo küçültme vakti geldi..
Kizlar hangi sehirlerde oldugumuzu yazalim belki ayni sehirlerde olanlarimiz vardir.ben adanaliyim ama nevsehirde oturuyorum esim ogretmen nevsehirli kiendisi dogal olarak bizde buraya tayin istedik ve burdayiz
kizlaaarrrr, bugn avm den baskül alindii..
Avm de kv kb ve kocaaam burger menü yediler.
Ben yemedim..
Burger da tavuk salata vardi onu yedimm.
Yaninda ayraan..
Salata yemem eşimin icine sinmedi. İlla diyo ye, dedim hayir ben salata yicem. Kv cookca tebrik ettii beni. Ve bana tarti aldi
Avm de gezmek bana yürüyüs gibi oldu.
Vee tartildim kizlar.
Kilo tok halimleee 86
Yani basladigimdan bu yana 3 kilo gitmis.
Annemin baskulu bozukmusss.. hemde baya bozukk.. hadi aç karnina 85 dee..
Ama bnm hedefim 73 yaaaaa...
13 kilo ne kadar sürede gider acabaaa..
Ama gidicek kararliyiiimmmmmm..
Kimse yokmu yaaa buralarda
Ben geldim.Artık vücudum tempoya dayanmıyor kızlar.Bugünde ev işi oğlumun mızmızlığı ilgi istemesi yoruldum valla.Ama saolsun bu akşam 2 saat yoktum eşim evi alt üst etmiş.Bugün evdeydim ama nete giremedim.Oglum 12 de ögle uykusuna (normalde bu saate yakın uyanırdı)yattı.Akşam 7 gibi uyumaya başladı.Dışarı çıkardım dolaştırdım.Neyse anneme bıraktık ve biz eşimin yeğeni(düğünü olanın ikizi)kadınlar tanışmasına gittik.Ygen hiç bişi yemeyin ilk kez gidicez ayıp orda yiyin diye tembih üstüne tembih.Orda yedim ama çok agır geldi çokta acıkmıştım.Şimdi soda içiyorum çok rahatsız etti beni ama napalım öyle oldu.Anneme uyutma 11 e kadar dedim tam 11 de aldım kucağıma baygın sandım meğer uykusuzluktan yavrum anne baba dedi ve küt uyuduİnş. böle böle düzene girer.Evi topladım mutfağı batırmış eşim saolsun hadi tekrar sil çamaır katla derken size bakıp yatıcam.Bi yandan mesut yar 'ın programına bakıyrum.Yarın yeğenin evi tamamen çeyizi serilecek gitmek istiyorum oğlum böyle kv bıraksam 1-2 saat uğrasam diyorum.Akşama misafirlerim gelicekmiş bişiler alıp yapmam lazım.Mutfak dolaplarımı silmem lazım lazımda lazım ama bende hiç istek yokkkkkkkkkkkk
kizlarrr, baskül 85.4 gosteriyorrr
Sabah ac karnina cok merak ediyormm..
günaydın anneler,işten başımı alamıyorum,ağlamak istiyorum,sizleri unutmadım,ortimm yediklerime dikkat ediyorum,seni ihmal ettim kusura bakma,bayram sonrası yine seninle yarışırız belki,akşam üstü uğruycam çok öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?