- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.401
kizlar, herkese günaydinnn..
Sabah ilk kalktigimda tartildimm.
Ve ve gece 86 gelmiştim.
Sabahv ΔΔ 85.4 geldiiim.
Zayiflicam kizlarr kesinkess.
Boyum 1.75 ; boy olmasa siskoluktan ölecegim yoksa.
ebruuu ne kalabalıksınız maşallah hep eşinin tarafı sanırım ama ne kadar güzel tutucu bir aile sanırım ....ama yorucu işte bian önce evlensınlerde sende dınlen inş...Aklımda kalanlar ve gözlerim kapanıyorrrrr
Hkmtm,saol canım inş. iyileşirler.Tlfnunu iyi günlerde kullan.İyi olmanıza ssevindim
Özge,dr.gitmişsin hadi bakalım hayırlısı sağlıkla bereketiyle gelsin bebişimiz.
Sehraaa,ben ablanada Suriyeli mağdur bayanada çok üzüldüm.Enişten nasıl mağdur birine fırsatıçılık yapar çok günah.Nyese haklarında hayırlısı.3 lü grup olarak yarışıırz haftaya yeterki gel sen
Zuzuum kolay gelsin çok ihmal ettin bii ve merak ettik seni
Şükranım menün ve ressimlerin harika tıpkı senin gibi
Yeni gelen arkadaş hoşgeldin
Kizlar ig
Aksamustu bende kizimda uyumusuz ama sacimi yikayip toplayip ciktim diye basim cok agriyor ve cok usuyorum esim eve geldi klima son derecede sicak ben de battaniyenin icindeyim sok oldu diyo bu ne sicak bayilmiyomusun sanirim grip olcam vucudumda cok kirgin zaten
Elektrik baglandi cok sukur ama hala dogalgaz baglanmadi evde sicak su yok bu sogukta cok zor oluyor yaa eskiden nasil oluyomus bu isler simdi gercekten cok rahat sartlarda yasiyoruz ama kiymet bilmiyoruz.
Sukrancim canim resimli daha bi aciklayici olmus gercekten nazar degmesin ama harikasin canim
Ben bugun dr tartildim pantolon ayakkabi ile 60.800 ciktim drumda 0 beden kurdan gibi gorseniz dedi sen okadar varmisin ya hic gostermiyon dedi bende gizliyorum dedim guldu
Bugun L beden esofman alti aldim kendime M sıkıyor cunku cok kilo aldigim icin tam diyorum bari 3 4 ay tut bogazini biraz olsun ver ya migdem bulaniyor ya birsey cikiyor yiyorum mesela aksam esim yemek yerken cok migdem bulandi peynir ekmek yedim bastirdi biraz aynada kendime bakmaya hic tahammulum kalmadi cok moralim bozuk kizlar ya dogumdan sonra 5 6 ay zaten diyet yapamam ben siskomu olcam simdi
Fenodo canim bikere yapamam edemem olmuyo deme hep olumlu msj ver beynine( diyene bak )neyse benim kendime hayrim yok ama size var.
Her gece yataga girince kendini en zayif ve mutlu oldugun kiyafetler icinde dusun esin ve cevrendekiler sana iltifat ediyor citir anneye bak inanmiyorum sen mi yeni dogum yaptin inceciksin gibi iltifatlar
2. Adim evine asla abur cubur alma.
3 gunluk beslenme listesi yap buzdolabina as ben sana ilk geldigin gun yazmistim.
Su iciyosun hergun zaten boyle boyle basla canim arkasi gelcek emin ol
Bu arada ben izmirdeyim.
ebruli zuzu ve sehraa istanbul.
sukran btlkubra kayseri.
Mevcan ankara
Hkmet adana
Nelson biliyorum ama soylemem o soylemiyo cunkumama kayseriye yakin diyelim
Aklima gelenler bukadar.
Bu arada oglusun cookk tatli masallh Allah bana da nasip eder ins. Dunyalar tatlisi ve cok bilmis bi kizim var iyi ki kizim olmus diyorum kiz annesi olmak cok guzel ama oglani da tatmak istiyorum cunku kizim cok babaciben de anneci bi tane dogurayim dimi ama
Senin de yuz hattin cok guzel canim Allah esinle mutlulugunuzu daim etsin(amin)
Hkmetcim seni coookk tebrik ederim ben olsam kesin yerdim canim cekiyo bikac gundur burger ama cok zararli diye yemek istemiyorum da bebise zarar vercegini dusunuyorum olmadi saglikli hamburger yapan bir yer var avmde ordan yerim
Ebrucum canim yaa valla cok yoruldun hergun gezmekte olsa insani yoruyor bugun bi dr gittim pert oldum geldim valla az kaldi biticek de sen de evinde huzurla bi oturcan isi cok kafana takma canim 2 gunde canin istesin yaparsin sen
kızlar selam...size anadolumuzun en üçra köylerinden dağ manzarasından sesleniyorummmmm....alooooo nerdesınızzzzzzzzzzz
ben öğle arasındayım... çocuklar eve yemeğe gitti bende okulda tek başıma takılıyooorum çay yaptım ve sabah yurtta çıkan tereyeğ ve reçelden yaptığım ince dilim ekmeğimi yedimmm...(ekmek çok küçüktü hkmt cim kusura bakma birde nasıl başardıysalar ince ama ne ince anla yani))çubuk krekerden sıklıdımda....
hkmt olacağız inşallah artık tartında var daha düzenli olurr...
eşinlede maşallah de bebeğim nazar değmesinnn...
Amin canim cumlemizinkini bagislasin rabbim...kızlar mevcan kolay gelsın...
şükran nasılsın maşallah resım yukluyorsun ne guzel bakıyorsun kendıne hep öle ol....imrendım valla..
fenodo bebeğin çok tatlı allh bağışlasın...
sehra nerdesınnn merak içindeyız inş sorunlarınızı halledersınızz...
paptya nasılsın.....
nelsonnn nasılsınnnn..
havar nasılsın bebek nasılllll.....
hkmt canım çok taktır ettım bende kaç aşamdır kızlara dırenıyorum naget için ekmek arası bıde:)))
bide bana diyorlar abla valla kilolu değilsin ye gitsın dıyeee...
kızlar burda yani yurtta çıtır kızlar var ama çokta kilolu kızlar var malum yenı gençlık hep hazır yıyecek yıyor ama hiçte rahatsız değiller ben rahatsız oluyorum gidip konuşasım geliyo üzülüyorum onlar adına ileride çok kötü olacak onlar içinnn...
hele bi tanesı var 100 kilodan fazla daha da kola içiyo gece yarısı....
yanlış beslenme aileden kaynaklanıyor işte...
walla 3cocuk dogurmuş gibi degil. Bende onun gibi duzenli spor yapsaam, bebegme bakici baksaa ,, bende kendime bakarim. Oyle de zyiflardimmm.. ahh ahh ,,
Allah yardim etsin cnm ya,
hoşgeldin güzelim...
hoşgeldin güzelim...
Canim benim cok haklisin ben onlara bakipda hic ne kadar guzrller ne guzel zayiflamislar demiyorum bizim ugraslarimiz cok spora vakit ayiramiyoruz.valla ben bugun bi corbayi zor yaptim oglan kucagimda anla yani canim onlar bizler gibi degil bizim ascilarimiz yok evde liste verip sunlari yap diyecegimiz bizler bu sartlarda zayiflayacagizzzzzzzz kizlar
Selam kızlar bugün hiç giremedim nerdeyse. Mause bozuldu. Oğlum masaya erişebiliyo artık mause u uzanıp çekiştirerek yerinden çıkarmış ve bozmuş sonunda hiç yalnız bırakmaya gelmiyo bu çocuğu ya. wc de bile rahat yok. Neyse kızımı okula bırakıp hiç eve uğramadan markete gittim ordan da çıkıp mause aldım. Dönerken de oğlum yolda uyuyakaldı. Şimdi öğle yemeğimi yiyip size bakıyorum. Uzun uzun cevap yazmaya zamanım yok canlarım. Yemeğimi bitirip işlerime koyulucam. Hepinizi çok seviyorum. Menülerim için yazdıklarınıza da çok teşekkür ederim. İşlerimi bitirince dönücem.
kesnlklee katiliyorum sanaaa.
Anakucagi yokmu, ona koysan bebegi. İnan cok rahatlatiyor
fenodo çok tatlı bir bayansın yawww
öğlen yemeğim boğazıma dura dura yedim,şu bayram tatili bi geleydi,
ortimmm öğleni çok hafif geçiştirdim,yanımda elma mandalina ve beyaz leblebi var,onları öğün yaparak yiycem,sabah güzel bir sayı gördüm,geçen haftaya göre + dayım ama aldığımın çoğunu vermişim
sehraaa göz ucu ile bakabildim msjına ablan için çok üzüldüm,rabbim haklarında hayırlısını versin
kaçtımmm
Ben de dikkat ettim ortak. Aksami bu saatte kapattim. Kolay gelsin sana.günaydın anneler,işten başımı alamıyorum,ağlamak istiyorum,sizleri unutmadım,ortimm yediklerime dikkat ediyorum,seni ihmal ettim kusura bakma,bayram sonrası yine seninle yarışırız belki,akşam üstü uğruycam çok öptümm
Oglen super olmus. Aksami da iyi gecirirsn birincilik bizim olabilir.fenodo çok tatlı bir bayansın yawww
öğlen yemeğim boğazıma dura dura yedim,şu bayram tatili bi geleydi,
ortimmm öğleni çok hafif geçiştirdim,yanımda elma mandalina ve beyaz leblebi var,onları öğün yaparak yiycem,sabah güzel bir sayı gördüm,geçen haftaya göre + dayım ama aldığımın çoğunu vermişim
sehraaa göz ucu ile bakabildim msjına ablan için çok üzüldüm,rabbim haklarında hayırlısını versin
kaçtımmm
Canim ana kucagi salincak puset hersey var ama benim oglum hicbirinde durmuyor inan dengem bozuldu esimin okuldan gelmesini bekliyorum dort gozle biraz uzanayim diye en fazla 15 dk uyuyor canim dusun artikkk o 15 dk dada ben kostur kostur yemek yapiyorum evi de gece topluyorum ne zaman duzelecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?