Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar selam...size anadolumuzun en üçra köylerinden dağ manzarasından sesleniyorummmmm....alooooo nerdesınızzzzzzzzzzz
ben öğle arasındayım... çocuklar eve yemeğe gitti bende okulda tek başıma takılıyooorum çay yaptım ve sabah yurtta çıkan tereyeğ ve reçelden yaptığım ince dilim ekmeğimi yedimmm...(ekmek çok küçüktü hkmt cim kusura bakma birde nasıl başardıysalar ince ama ne ince anla yani))çubuk krekerden sıklıdımda....

kizlar, herkese günaydinnn..
Sabah ilk kalktigimda tartildimm.
Ve ve gece 86 gelmiştim.
Sabahv ΔΔ 85.4 geldiiim.

Zayiflicam kizlarr kesinkess.
Boyum 1.75 ; boy olmasa siskoluktan ölecegim yoksa .

hkmt olacağız inşallah artık tartında var daha düzenli olurr...
eşinlede maşallah de bebeğim nazar değmesinnn...

ebruuu ne kalabalıksınız maşallah hep eşinin tarafı sanırım ama ne kadar güzel tutucu bir aile sanırım ....ama yorucu işte bian önce evlensınlerde sende dınlen inş...

ösge beni unutmuşsun :))) ama benımde yerım yok doğru
ben yazayım bende elif heran her yerde :)))

kızlar mevcan kolay gelsın...
şükran nasılsın maşallah resım yukluyorsun ne guzel bakıyorsun kendıne hep öle ol....imrendım valla..
fenodo bebeğin çok tatlı allh bağışlasın...
sehra nerdesınnn merak içindeyız inş sorunlarınızı halledersınızz...
paptya nasılsın.....
nelsonnn nasılsınnnn..
havar nasılsın bebek nasılllll.....
hkmt canım çok taktır ettım bende kaç aşamdır kızlara dırenıyorum naget için ekmek arası bıde:)))
bide bana diyorlar abla valla kilolu değilsin ye gitsın dıyeee...

kızlar burda yani yurtta çıtır kızlar var ama çokta kilolu kızlar var malum yenı gençlık hep hazır yıyecek yıyor ama hiçte rahatsız değiller ben rahatsız oluyorum gidip konuşasım geliyo üzülüyorum onlar adına ileride çok kötü olacak onlar içinnn...
hele bi tanesı var 100 kilodan fazla daha da kola içiyo gece yarısı....
yanlış beslenme aileden kaynaklanıyor işte...

elifcigimmmmm sekerim kolay glsinn. Cocuklarla ugrasmak zordur yaaa..
İnceciktirrr eminm cnm ya..
Arada kacamak olurr olurrr sıkma canini..

hkmt olacağız inşallah artık tartında var daha düzenli olurr...
eşinlede maşallah de bebeğim nazar değmesinnn...

olacagzzz hmdee inceckk, o yedign ekmek dilimi gbi .
Aynen aynen masallah masalaahhh

Amin canim cumlemizinkini bagislasin rabbim...

walla 3cocuk dogurmuş gibi degil. Bende onun gibi duzenli spor yapsaam, bebegme bakici baksaa ,, bende kendime bakarim. Oyle de zyiflardimmm.. ahh ahh ,,
Allah yardim etsin cnm ya,

Canim benim cok haklisin ben onlara bakipda hic ne kadar guzrller ne guzel zayiflamislar demiyorum bizim ugraslarimiz cok spora vakit ayiramiyoruz.valla ben bugun bi corbayi zor yaptim oglan kucagimda anla yani canim onlar bizler gibi degil bizim ascilarimiz yok evde liste verip sunlari yap diyecegimiz bizler bu sartlarda zayiflayacagizzzzzzzz kizlar

kesnlklee katiliyorum sanaaa.
Anakucagi yokmu, ona koysan bebegi. İnan cok rahatlatiyor

fenodo çok tatlı bir bayansın yawww

öğlen yemeğim boğazıma dura dura yedim,şu bayram tatili bi geleydi,

ortimmm öğleni çok hafif geçiştirdim,yanımda elma mandalina ve beyaz leblebi var,onları öğün yaparak yiycem,sabah güzel bir sayı gördüm,geçen haftaya göre + dayım ama aldığımın çoğunu vermişim

sehraaa göz ucu ile bakabildim msjına ablan için çok üzüldüm,rabbim haklarında hayırlısını versin

kaçtımmm

Selam kızlar bugün hiç giremedim nerdeyse. Mause bozuldu. Oğlum masaya erişebiliyo artık mause u uzanıp çekiştirerek yerinden çıkarmış ve bozmuş sonunda hiç yalnız bırakmaya gelmiyo bu çocuğu ya. wc de bile rahat yok. Neyse kızımı okula bırakıp hiç eve uğramadan markete gittim ordan da çıkıp mause aldım. Dönerken de oğlum yolda uyuyakaldı. Şimdi öğle yemeğimi yiyip size bakıyorum. Uzun uzun cevap yazmaya zamanım yok canlarım. Yemeğimi bitirip işlerime koyulucam. Hepinizi çok seviyorum. Menülerim için yazdıklarınıza da çok teşekkür ederim. İşlerimi bitirince dönücem.

kolayy gelsin sükrancimmmm..

oglee..
Bir sıkma kucuk ama.
Yarim bardak süt

Kizlar yemezdm ama cöpe gitmesn diye yedim.

kesnlklee katiliyorum sanaaa.
Anakucagi yokmu, ona koysan bebegi. İnan cok rahatlatiyor

Canim ana kucagi salincak puset hersey var ama benim oglum hicbirinde durmuyor inan dengem bozuldu esimin okuldan gelmesini bekliyorum dort gozle biraz uzanayim diye en fazla 15 dk uyuyor canim dusun artikkk o 15 dk dada ben kostur kostur yemek yapiyorum evi de gece topluyorum ne zaman duzelecek acaba

Cok tesekkur ederm canim senin gozlerinin guzel bakmasindandir opuyorummmmm

Herkese selam dün buraya ne yediğimi yazıcım demiştim
Dün akşam ıspanak yemeği salata 1 tane sigara böreği
Sabah yumurt peynir domates biber zeytin 1 tane sigara böreği
Öğlen yaşlanmış karnıbahar ve 1tane ince biter çubuk çukulata
Emzirdiğim için zaten günde 4 litre su içiyorum . Şöyle bir sorun varki hergüne ortalama bir sağmadı 200 ccsüt çıkaran ben şu anda 100cc çıkmadı. İnşallah düzelir yoksa benim rejim hayal olur

Ben de dikkat ettim ortak. Aksami bu saatte kapattim. Kolay gelsin sana.
Oglen super olmus. Aksami da iyi gecirirsn birincilik bizim olabilir.

Bnmki de uyumazdi gunduzleri.
Anakucagina koy, cok konus onunla. Ne bilim oglum de , biseler anlat iste. Uslu durmasini sagla. Ben o aylrda kahvltiyi 3de ypardim. Hic durmazdi. Anakucagni alinca rahatlamistim. Ona koyuyordum ymk yaparken , o da masanin ustunde konusarak yemek yapardm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…