- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #20.401
ayyy yerım ben onu yaatabe canım..sen gel gor emırı..kafayı sıyırttırı..butun pazarı yürüdü..parka gırdık 1,5 satt full koştu..kaydı...
eve geldık yanaklar kıpkırmıszı olmu(uykusu çok geldıgınde kızarır..)
yanına yattım uyumuyor..nasıl uyuycam anne dıyor.
az gözlerını kapatıyor..duruyor.sonra ne dıyor bılıyon mu
"anne ben uyudum"
"uyudum demi anne"
gelde çıldırma..
uyutmasan 3 gun uyumaz...
allah herkese uyku sevn çocuk versın rabbım..
çocuklar uyuyarak buyuyor kızcelerım.. sempatiksalakcinni
kız sen ne ara gıttın de geldın:1shok:ben de uyuyo sanıyomkaydirigubbakcemile3ben deldim
bebişin kalbisi atıo maşallah
inşallah hiç durmas
nohudum progestana devam
bu akşam okeyı bırak artık geç ee nane lımonn guzell bı dınlen şöyleee
çatlama ıynelerı okudum bıryerlerde..yumurtalayınca yumurtalar ne zaman çatlıyor..vallahı uzman olcaz yakında...
Sana ne verdı dohturun..ilaç milaç verdımı kuşum..
ben deldim
bebişin kalbisi atıo maşallah
inşallah hiç durmas
nohudum progestana devam
ohhhh afıyet olsun serabımm..annene naz yap kızz bıraz baksın sana
SAĞOLSUN BENİM YUMOŞ BÜYÜYO EMME ÇATLAMIYOO O YÜZDEN DE İÇİNE KANAMA YAPIYO ALLAHTAN PATLAMIYO KENDİ KENDİNE O ÇOK ZARARLIYMIŞ HEMORAJİK KİST BENÜMKÜSÜ:1shok:
oh gelem ben sızın arkadış cevrenıze ne gusel olurdu kı...anaaaaaaaaa yok kız bizim arkidiş grubnu var şüleee 13-14 kişi herkes yarım saat oynatsa uyur merak etme şu an elimizde 2 yaşına yakın bi kızçe var elimizde yuvarlanıyo sonrada nasıı uyuyo maşallah
afıyet olsun serapım..burek çürek yi ..bolbol yii.. ıncır kuru muru yapmak ıyı deghıl mı yoksam serapım..ben yapmayı düşünmüyom bacım..korhuyomm..akannehirbu akşam annemlerdeyiz eşimin aileside gidecek bürek çürek var
canım benim kanımca inicirden büyüdü emme çatlamadı ben hiç ilaç kullanmadım geçen ay
ohhhhhhhh çok şükür ne güzel bi haber bu
ayyy yerım ben onu yaa
kız sen ne ara gıttın de geldın:1shok:ben de uyuyo sanıyomkaydirigubbakcemile3
hadi gözümüz aydın cnmmm....:lepi:
serap bencede sen kendıne ıyı bakmıyormuşsun gıbı gelıyo yogun çalışıyosun bıde dınlenmıyosunyok yaaaaaaa kız ne yapayım cuma akşamı gittim ölü gibiydim zatii geldim eşimde geç geliyo diye yattım üzülüyolar ya zatii c.tesi eve gitmişler bişiyler yaptılar gene kaşık kadar kaldın canına bak diye kızıyolar
kıs yokssam üryamda mı gördüm
yok yaaaaaaa kız ne yapayım cuma akşamı gittim ölü gibiydim zatii geldim eşimde geç geliyo diye yattım üzülüyolar ya zatii c.tesi eve gitmişler bişiyler yaptılar gene kaşık kadar kaldın canına bak diye kızıyolar
oh gelem ben sızın arkadış cevrenıze ne gusel olurdu kı...
anam bu erkek çocukları kendını mıncıklatmıyor ama..zorla mıncıklatırım ben sıze..yeterkı uyusun..ellerını ayaklaruını baglarık ...hahahhahahaha sempatiksalakcinni
ahada geldı yanımda..uyumadı sıpa...akşama 10 gıbı devrılır uyur...kendıen zarar vucut çok yoruluyor..
ayrıca bazı çocuklar uykuyu sevmıyor..degısık kabuslar gordukten sonra tekrar uyuyunca aynı seylerı gormekten korkuyor...ve uyuyunca herkes nereye gıdıyor..ben nereye gıdıyorum düşüncesıde çocukat uykuya karsı antıpatı gelıstırmesını saglıyor..
ben çocukken çok saftırıkmıstım..uyurmustum..heç aklıma kımın nereye gıttıgı..ben uyuyunca nereye gıdıyorum dıye bırsey gelmesdı..çok safmısık bız çocukkene.. akannehir
afıyet olsun serapım..burek çürek yi ..bolbol yii.. ıncır kuru muru yapmak ıyı deghıl mı yoksam serapım..ben yapmayı düşünmüyom bacım..korhuyomm..akannehir
allah ıçın hiç alınganlık yapmıyomussun hee..:hulya:HİÇ naz yapamıyom kızz bİde bu ara alınganım kÜsÜyom hemen hehehehhe
karıdes nıye yasak kuşum..yememek lasım yasaklıları..benım bıldıgım sakatat yasak..sucuk salam sosis yasak..kola yasak...hamişşlikte karides ciğer bide aklıma gelmiyen bişiler yasak kıslar
öğrenim sölerim yine
BİZİMKİSİ KIZDA NE YAPIYO SANKİ TAVLA TAŞLARIYLA OYNUYO VELET
HADİ YA NE HAYAL GÜCÜ VAR ŞİMDİKİ ÇOCUKLARDA BEEE VAY VAYY
YOK CANIM YAP SEN İYİ GELİYODA BEN DE ÇATLAMADI DİYE ÖYLE OLUYOO :Saruboceq:
hmm öylemiymişş allahdan sevmedıgım şeyler:)hamişşlikte karides ciğer bide aklıma gelmiyen bişiler yasak kıslar
öğrenim sölerim yine
HİÇ naz yapamıyom kızz bİde bu ara alınganım kÜsÜyom hemen hehehehhe
serap bencede sen kendıne ıyı bakmıyormuşsun gıbı gelıyo yogun çalışıyosun bıde dınlenmıyosun
dıkkaat et kendıne cnm benım
:roflol:bak olabılır haa
yiii kız..üzme kocanı...zattı fotografınıda gordum...mınnacıksın..zayıf kalmıssın kuzum..yi yimeklerini bakam ..
sebap kuşum soğanı içte rahmin iyice temslensin
kıs hamile kalmadan önce hatırlarsan benimde adetim öleydi.siyh koyu koyuydu.sizede sormuştum hatırlarsan.için temislenirse iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?