Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sebap kuşum soğanı içte rahmin iyice temslensin
kıs hamile kalmadan önce hatırlarsan benimde adetim öleydi.siyh koyu koyuydu.sizede sormuştum hatırlarsan.için temislenirse iyi olur

içicem kuşum ya ama nekaa su koyuyoduk ama iç iç gitmiyo gibi geldi sanki ben .çok yaptım

bilmiom kuşum nie yasak olduğunu dydum sadecee
o yasdıklarındA yasak ama ben 2 gündür kola içiom vala.
içim yanıo kıs

ne zaman tasıncan kuşum..fırmayla anlastınızmı..

bilmiom kuşum nie yasak olduğunu dydum sadecee
o yasdıklarındA yasak ama ben 2 gündür kola içiom vala.
içim yanıo kıs

çok ıçme çeçeemmm
portakal sık onu ıç..hararetını alır..sengözlerimebaksanab

hmm öylemiymişş allahdan sevmedıgım şeyler:)

ee ne zaman taşınıyonuzz

canım bu ay sonuna kadar kısmetse ben mutfakta kullanmadığım tencere tavaları götürdüm yemek takınları gitti annemlerde daha 2 tk tencere takımı varmış oraya göndermiştim onlarda alınacak çok dağıldık ya

keşke tatlım ama 2 ay doğ.kont.hapı verdi ben anlamadım eğer bu aya atarsam kisti ne olucak boşuna bi ay dahamı içmiş olucam cadıarzu

ayyy dilek sende böyle söylersenn boshayallersmile
dileeeeeeeek yuvaya dön kuşum bekliyom.
:roflol:

keşke yardım etme ımknım olsa canım ya see see yaparım vallasositososito
çok severım ben yenı ev düzenlemeyı

keşke tatlım ama 2 ay doğ.kont.hapı verdi ben anlamadım eğer bu aya atarsam kisti ne olucak boşuna bi ay dahamı içmiş olucam cadıarzu

okuşum bu ay kullan bırdahakı ay kontrole gıt..sanırım adet zamanı ılacı ıçmıyorsun galıba..1 ay sonra kontrole gıt kuşum...olmazzzmıı..bilmiyorumkismile

hadı hayırlısı..nıre tasınıyon bacım..uzaklaramı..

YOK CANIM GENE OTURDUĞUM EVE YAKIN HANİ ÇOCUKUM OLUCAKSA KISMETSE Bİ ZAMAN ONMUN İÇİN ANNEYE YAKIN OLSUN DEDÜKK

ayyy dilek sende böyle söylersenn boshayallersmile

:roflol:

keşke yardım etme ımknım olsa canım ya see see yaparım vallasositososito
çok severım ben yenı ev düzenlemeyı

ALLAH RAZI OLSUN KUŞUM BENİM SEN BEBİŞİNE İYİ BAK BANA YETER YAVAŞ YAVAŞ YAPARIM BENŞeniz

midyede yasakmış istanbulda çok olur tikat edin

evet çıçemm ıstanbulun mıdyesı çok fecıı...
saglıklı hamıle olmayanada yasaklanmalı bence..

kızlar emır uykusuzlugu nedenıyle konusan maymununu bardaktakı suya daldırdı...boguk boguk konusuyor maymun...
neden yaptıgına gelınce.."maymunu çok susamıs""

"bana soyledı çok susamıs.bende ona su ıçırdım..."
yıne dışarı çıkmak ıstıyor...ben bu çocugu sokakta dogurmadım amma benı sokak kuşu yapcak ya...
öfffffffffffffffff

üühühüühühühh :gitme:

midyede yasakmış istanbulda çok olur tikat edin

kız o dedikleriniz şeylerin hiçbirini yemem ben yaaa sadece ciğer onuda babam yaparsa

okuşum bu ay kullan bırdahakı ay kontrole gıt..sanırım adet zamanı ılacı ıçmıyorsun galıba..1 ay sonra kontrole gıt kuşum...olmazzzmıı..bilmiyorumkismile

dimi banada öyle geliyo canım mantıksız kontrolsüz 2 ay kullanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…