Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

HAHAHAHAHA SÜPER Bİ ÇOCUK SENİNKİSİ HAYAL GÜCÜ SÜPER BAYILDIM VALLAHİİ :hooray:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sususzlugunu gıderebılmış mi bari:roflol:

ayyy dilek sende böyle söylersenn boshayallersmile

:roflol:

keşke yardım etme ımknım olsa canım ya see see yaparım vallasositososito
çok severım ben yenı ev düzenlemeyı

nohutcum...ilk hamıleıkte zatten ben 1 çocuk yeter dıyordum amma ınsan oglu aç gözlu...ıkıncıyı de ıstıyor..
aynı zamanda ılk çocugun kardes sevgısı tatması,ve sureklı parktakı çocuklarla oynamak ıstemesı,sokakta kı keıdyı kucaklayıp "eve goturelımmı "demesı,"anne alttakı komsu gülcelere gıdelımmı"demesı..
yanı oğluma bır kardes gelırse bende çok mutlu olacagım kuşum...
her bebek kendı başlı başına bır can...inşallah allah her ısteyene nasıp eder kuşum..

belkı de ılk bebeklerını ısteyenlere :sm_confused:haksızlık edıyorum ıkıncıyı ısteyerek ...:sm_confused:

KARDEŞ LAZIM YA TEK ÇOCUK ÇOK ZOR EMME BıZ DAHA BıRıNı TUTTURAMDIK HAHAHAHA ÇOK TEMBELıK BıZZZkaydirigubbakcemile3

çamaşırlarımı astımmmm..
patlıcanlarıda közlenmesı için koydum.
yaa bana fikir verin akşm kocişin maçı var aparatıf bişiler yiyelim dedi..
patlıcan bıber közlemesı istedi yogurtlu..yanına ne yapabılırım

niye haksızlık olsun tatlımmm.rabbim tum isteyenlere versın ınşallah..benım gözum daha birini kesmıyo nasıl bakcem dıye düşünüyom..bakalım ıkıncıyı kaççççç yıl sonra düşünürüm..

börek iyi fikir ama yufkam yokkk
şimdi asla dışarı çıkıp alamam da üşengeçlgim üstümde:))
ayy kısır olabılır ba uzun zamandır canım da istiyodu zatenncokacimcoook

ay bendede öle bi aptallık var bgnnn toz aldımmm içerlerini süpüremıyorumm makina bana ben makinaya bakıyorum çamaşır yıkadım onları serdimm bi türlü içerleri süpürülmuyoo hayırdır inşşş kısır yapp cnm bizde geçen hafta yaptıkk ohhh bol yeşillikli bol limonluu yiyiyn afiyet olsnn

fırında sıcak bişi istersenn patateslı kumpir yap hane patatesi haşlayıp ezıyosun üzerine bol malzeme kaşar sonra fırına sıcak sıcak yıyyonya ondan ay bnmde cnm istedi bak şimdi

Ohhhhhhhh kısır yapın kısır benım kocacıkımda patıtıs salatası bıde ekŞımıklı ekmek ıstedı yarınkı menÜ bellı akŞam evde koÇıŞle gÜnÜmÜz var beklerız bende kısır ıstıyorum karuŞuk yapÇez ortaya

fırında sıcak bişi istersenn patateslı kumpir yap hane patatesi haşlayıp ezıyosun üzerine bol malzeme kaşar sonra fırına sıcak sıcak yıyyonya ondan ay bnmde cnm istedi bak şimdi

onu çok yedım bu ara cnm:)) annem çok sık yapıyo grnıtur falan eklıyoruz üstüne çok guzel oluyo odaaaa...
ben kısır yapım cnm...
siz ne yapıcaksınızzzcokacimcoook
serap sana sormuyom sen aneye gidiyosunn

ben fırına atmıyom ayrıyeten kız zati eriyo haflanınca ıscak ıscak içine kaşar zeytin atıyom birazda beyaz peynir bide salatalık doğuruyorum yanına çok güzel oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…