Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hee sahi abine geçmiş olsun canım bu vesileyle ailecek toplanmış buluşmuş oldunuz
ooh ne güsel bayılıyorum deniz manzarasına kaynanamların yazlık denize karşı çok sewiyorum oturup boş boş bakiim
hissediceem günleri iple çekiyorum canım yaa babası da pek hewesli karnımı okşayıp konuşup duruyo ama daha minicik
biz temmuz-ağustos gibi hissetçes kısmetse
bu arada benim için çin takwimi erkek diyoo

cnnm çekti kızz bizde yoğurdun içine ekmekk doğrarız siz bilirmisinizz çok severız öle yazın soğan yada sarımsakta yanındaaaaaaa ohhh miss
hee öyle bende çok sewiyorum ama sarımsağı ezmeden yemedim hiç
kocacım da yiiyomuş benim yanımda hiç denk gelmedi gerçi ama çok güzel oluo taze sarımsak diyo

cnnm çekti kızz bizde yoğurdun içine ekmekk doğrarız siz bilirmisinizz çok severız öle yazın soğan yada sarımsakta yanındaaaaaaa ohhh miss

SUĞANNNNNNNNLA :lepi: SARIMSAKLA ARAM YOK SOĞANLADA YENİ BARIŞTIM SOĞANIN YARARLARINI ÖĞRENİNCE aklinialirimsmileaklinialirimsmile

hee öyle bende çok sewiyorum ama sarımsağı ezmeden yemedim hiç
kocacım da yiiyomuş benim yanımda hiç denk gelmedi gerçi ama çok güzel oluo taze sarımsak diyo

ayyy biz esenlere gititk pazar akşam üzerii kayınvalidelerin bahçeyee annemler çıkardı ordan sarımsakk tazecikkk hiç acı değill evet sende ye kız çok faydalı soğan sarımsak

selam kizlar yeniden..
gerçi birasdan çikicam ama bi bakiim dedim yinede.
çok youn bi gün yaşadim.bayilmak üsereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…