- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.861
:roflol::roflol: niye yidin kız o zaman canın mı çekti yoksam
dişlerini fırçala bide naneli sakız at idare etçen artıkın
hee sahi abine geçmiş olsun canım bu vesileyle ailecek toplanmış buluşmuş oldunuziyi yapmışsın cnm
napım bende gebzeye geldık annemlerle kızkıza takılıyoz kafa dinliyoruz işte...abimin evin manzarada guzel denıze bakıyo muşş (bugun geldıgımde farkettım:)) öle yaniii
onun ışında kızım bbüyüyo artık teyzesi tekmelerı artık daha sert....senınde bu guzel duygulaı yaşamana az kaldı hayırlısıylaa
hee öyle bende çok sewiyorum ama sarımsağı ezmeden yemedim hiçcnnm çekti kızz bizde yoğurdun içine ekmekk doğrarız siz bilirmisinizz çok severız öle yazın soğan yada sarımsakta yanındaaaaaaa ohhh miss
http://www.benbebek.com/
kızlaar burdaki bebek odalarına baksanıza yaa bayıldım
ama fiyatları da adamları bayıltır muhtemelen
bilmem ürünlerde fiyat yok ama çok değişik şeyler pahalıdır diye tahmin ettim maskodaymış yerine kadanki kız fiyatlar avcılarda biyerde satıyolar 1500 tl filan
cnnm çekti kızz bizde yoğurdun içine ekmekk doğrarız siz bilirmisinizz çok severız öle yazın soğan yada sarımsakta yanındaaaaaaa ohhh miss
hee öyle bende çok sewiyorum ama sarımsağı ezmeden yemedim hiç
kocacım da yiiyomuş benim yanımda hiç denk gelmedi gerçi ama çok güzel oluo taze sarımsak diyo
SUĞANNNNNNNNLA :lepi: SARIMSAKLA ARAM YOK SOĞANLADA YENİ BARIŞTIM SOĞANIN YARARLARINI ÖĞRENİNCE aklinialirimsmileaklinialirimsmile
serap ne kadann ayıpp hiç sevilmezmii o nimetlerrrrrrrrrrrrrrrrr bidaha duymimm sempatiksalakcinni
ööle tabi canım bakması beleşe diye bakıp psikolocik tedavi oldum :roflol:elif çok güzelmişlerr cnmm ama çok paradır onlarrrrr bide odan olucak musayittt
kıslar.ben yıne geldımm..
hoşgeldin tatlim..
kizlar ben temmuzda tatile çikiorum..
güneşlenmicemmi ben yaaa(öğle hariç)
Kızlar yarın İÇİn dua edİn İyİ haber Çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?