Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Sen ansıl oldun kuŞum

serapım benım adete 7 gun var...beklıyom bende napam..
sempatiksalakcinni
ama çok rahatsızlandım ben bu ay...
üşüttüm mü..nedır.bılemedım..adet olursam eger doktora gıtcem bunun ıçın..
toparlayamadım kendımı...
bu yuzden gıremıyoprum bıle sıteye..keyfım hiç yok..akannehir akannehir akannehir
ama senı çok merak ettım...bıze yazarsın hemen gelınce demii..
:Saruboceq:

Ayy canım dıkkat et bu senekı hastalıklar ılaÇsız geÇmıyoo yarın yazarım kuŞum mÖerak etme sonuÇ ortada ama

Ayy canım dİkkat et bu senekİ hastalıklar İlaÇsız geÇmİyoo yarın yazarım kuŞum mÖerak etme sonuÇ ortada ama

canım bakalım bellı olmaz...ortada sonuç emme belkıde vardır bebiş..inşallah vardır bebişin...gelmıstır...
eger gelmedıyse neden gecıktı...çok merak ettuım bende serap şimdii...
yarın yaz...bak meraktan çatlarım hee..

ben doktora gıtcem ışte adet olunca..
o zaman ılaçmı verır ne yapar bılmıyorum.ama ilaç kulanınca gececekse razıyım...""benı türk hekımlerıne emenet edın...""akannehir akannehir akannehir

SENı AKTARLARA EMANET EDELıM KıSTE ÇÖZÜMÜ ORADAN BULDUK opuyorumnanaktan GENE KıST DERSE BAŞKA Bı DOKTORDAN TEDAVıYE DEVAM EDıCEM

KızÇeler ben Çıkıyom duanızı esırgemeyın kÖtÜ bıŞ olmasın gıremesemde bırınıze mesaj atarım haber verırım

Memleketin tekinde 3 kere camiye gitmeyeni idam ediyolarmis. Ama bu arada
idam edilmeden önce 3 dilegini yerine getiriyolarmis. Adamin teki 3 kere
gitmemis. Idam edilmeden önce sormuslar
- 1. dilegin ne?
- Vezirin karisi ile yatmak istiyorum...
Vezir "Olmaz" dese de padisah; "Mecbur" demis. Daha sonra :
- 2. dilegin ne?
- Padisahin karisi ile yatmak istiyorum...
Padisah "Hayir" demis. Ama herkes itiraz edince mecbur dilegı yerıne getırılmış , Sonra :
- Son dilegin ne?
Adam,bir vezire bakiyomus, bir padisaha. Vezir bakmis sakata geliyoruz :
-Ben bu adami sanki camide gördüm gibi geldi...
Padisah hemen lafa atilmis :
- Ne gibisi olum, Yanimda kılıyordu namazi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…