Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

VALLA BENıM EŞıM HERKEŞıYıME KARIŞIYO AMA ALDIKTAN SONRA ALIŞVERıŞE BıRLıKTE GıDELıM BEN BEĞENıYOM AÇIK FALAN OLUYO OZMAN BıŞı DıYEMıYO ALIYOM SONRAM GıYERKEN BUNU GıYME DıYO BENDE BOŞUNAMI ALDIRDIN ÇÖPEMı GıTÇEK DıYOM BAZILARINI ÇÖPE ATIYO AMA ÇOĞU GENE BANA KALIYOOguclubacismile

üüüff tüm sosyete burda ama benim çıkmam lasım yaaa..
bidaha fırsatım olmıii..
gelinci görüşürük...

biri benim herifi tarif edio galiba..
geçen bi mağazad bi etek gördük az kısaydı..
alalımmı dioorum..
yaa al tabi aşkım evde giyersin güzelce dio..
odunum benim....

kıskançlık işte kııız. demekki seninkide benim eşim gibi kıskanç... bizde güzel karılarık demekki haaa

anam sultiş göstertmedin kendini de köfte dudaklarını da

kız msn adresimi gönderem özelden. yada faceden ekle orda var.

biri benim herifi tarif edio galiba..
Geçen bi mağazad bi etek gördük az kısaydı..
Alalımmı dioorum..
Yaa al tabi aşkım evde giyersin güzelce dio..
Odunum benim....

yok ben inatlada olsa giyiyom ya aldırıyo bi hevesle sonrada bunu giyme onuda ozman diyo kıyafeti giy makyajı yap tam kapıdan hop geri bunu giymee ben daha inat çıkıyom tabüüü

# 2 bardak klorsuz su

# orta boy bi tane yemeklik soğan (mor yada kırmızı olmıcak) (sadece en dış kabuğu alıncak iç kabuk kalcak)

#4 e böle

#kaynamakta olan suya at

#5 dk ağzı kapalı kaynat

#ılıyınca süz. ılık olarak 1 su bardağı öğlen ve akşam yemekten 10 dk önce iç

çalışanlar sabah ve akşam yapıo.ama sabah içmesi zor canım.
çok fazla sonuç alan var
rahmi iyice temisliomuş

günaydın sekerrlerrrrrrrrrrrr güzel bi adana sabahından kucak dolu sevgiler iyi hafta sonları...a.s.a.s.a.s.

O soğan kürüne bi tawsi,ye ekliim ılıyınca süzmeyin bence içilcek gibi olmuyo çok çok ağır kokuyo ben denedim lavaboluk oldum fenaa

tamam canım aldım yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…