- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi deryasoysal1
-
O ne kadar iyi bilmiyorum bir kaç yerde yanlış gösterdiğini okumuştum. Gerçi can sıkma her testte yanılma olabilir sabah ilk idrarla yap bakalım inşallah meleğin seninle dirİnşallah canım güzel dileklerin gerçek olur. İnternetten almıştım tecrübe sahibi olmayınca predictör galiba yanlış yazmadıysam ondan aldım
O ne kadar iyi bilmiyorum bir kaç yerde yanlış gösterdiğini okumuştum. Gerçi can sıkma her testte yanılma olabilir sabah ilk idrarla yap bakalım inşallah meleğin seninle dir
Ben görüyor um çizgi ki sen daha net görürsün :) Güzel haberler vermen dileğiyleBiraz daha iyi çekmeye çalıştım o kadar silikki kamera çekemiyornisamelek
Ben görüyor um çizgi ki sen daha net görürsün :) Güzel haberler vermen dileğiyle
Bekliyorumm değişen olmazsa ya yarın yada adetim geçince yapıcam. Peki bu ovulasyon testinde gebelik öğrenme sansı varmı sizcede
Yarin sabah ilk idrarinla testi yaparsan daha net sonuc alirsin.ovulasyon testi hakkinda bilgim yok cnm ya :)
Canım bir çok kişi öğrenilir diyor ama ben inanmıyorum çünkü 3-4 ay adete 2-3 kala ovulasyon testi yaptım pozitif di ama regl olmuştum hep onun için güvenmiyorum hatta birkaç kişide daha aynı olmuştu adete yakin hormonların yükselmesinden dolayı pozitif gösteriyor die düşünüyorumAmin canım saol birde birşey sorucam ovulosyon testinde gebelik öğrenme payı varmış duydunmu hiç
Canım bir çok kişi öğrenilir diyor ama ben inanmıyorum çünkü 3-4 ay adete 2-3 kala ovulasyon testi yaptım pozitif di ama regl olmuştum hep onun için güvenmiyorum hatta birkaç kişide daha aynı olmuştu adete yakin hormonların yükselmesinden dolayı pozitif gösteriyor die düşünüyorum
Canim test icin erken davranmissin bu normal gebelik testimi erken olan mi? Cizgi var gibi.... Cok erken dönem oldugu icin net bise diyemeyebiliriz...Arkadaşlar aranıza yeni üye oldum 1 senedir evliyiz ve artık cocuk istiyorum 31 agustos bat tarihim bugun test yapmak istedim ve resim böyle çıktı resimde pek belli değil ama test elimdeyken belli oluyor. Sizce orda hayalet bir çizgi varmı lütfen bakarmısınız. Resimde pem belli değil gibi erken gebelik testide mevcut elimde ama güvenmem gerekmi gerçekli payı nasıl olur adetime 4gün var çünkü
Yarin sabah ilk idrara erken gebelik testini yap canım... Ben adetimin ilk gunu yaptim normal gostermedi erken olan gosterdi silik de olsa...Arkadaşlar aranıza yeni üye oldum 1 senedir evliyiz ve artık cocuk istiyorum 31 agustos bat tarihim bugun test yapmak istedim ve resim böyle çıktı resimde pek belli değil ama test elimdeyken belli oluyor. Sizce orda hayalet bir çizgi varmı lütfen bakarmısınız. Resimde pem belli değil gibi erken gebelik testide mevcut elimde ama güvenmem gerekmi gerçekli payı nasıl olur adetime 4gün var çünkü
Canim test icin erken davranmissin bu normal gebelik testimi erken olan mi? Cizgi var gibi.... Cok erken dönem oldugu icin net bise diyemeyebiliriz...
Normal olandan yaptım canım erken gebelik testi değil
Adetine kac gun var??
4gün var cnm
Daha varmis cnmm ya benim adetime 1 gun kala boyle cikti :)ilk test adetten 1 gun oce olan :)
Hadi bakalım bizde böyle görcekmiyiz acaba :) şimdi ne kadarlık hamilesin peki
Cnm malesef kimyasal cikti .. Hakkimizda herseyin hayirlsii
Geçmiş olsun cnm inşallah birdaha yaşamazsın üzücü olaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?