Çizgi var mı acaba

İnşallah canım güzel dileklerin gerçek olur. İnternetten almıştım tecrübe sahibi olmayınca predictör galiba yanlış yazmadıysam ondan aldım
O ne kadar iyi bilmiyorum bir kaç yerde yanlış gösterdiğini okumuştum. Gerçi can sıkma her testte yanılma olabilir sabah ilk idrarla yap bakalım inşallah meleğin seninle dir

Yarin sabah ilk idrarinla testi yaparsan daha net sonuc alirsin.ovulasyon testi hakkinda bilgim yok cnm ya :)
Bekliyorumm değişen olmazsa ya yarın yada adetim geçince yapıcam. Peki bu ovulasyon testinde gebelik öğrenme sansı varmı sizcede

Amin canım saol birde birşey sorucam ovulosyon testinde gebelik öğrenme payı varmış duydunmu hiç
Canım bir çok kişi öğrenilir diyor ama ben inanmıyorum çünkü 3-4 ay adete 2-3 kala ovulasyon testi yaptım pozitif di ama regl olmuştum hep onun için güvenmiyorum hatta birkaç kişide daha aynı olmuştu adete yakin hormonların yükselmesinden dolayı pozitif gösteriyor die düşünüyorum

Anladım cnm çok saol yardımcı olduğun için :)

Canim test icin erken davranmissin bu normal gebelik testimi erken olan mi? Cizgi var gibi.... Cok erken dönem oldugu icin net bise diyemeyebiliriz...

Yarin sabah ilk idrara erken gebelik testini yap canım... Ben adetimin ilk gunu yaptim normal gostermedi erken olan gosterdi silik de olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…