Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk anda çekmiştim şimdi daha netleştiEvet görüyorum.
2. Günü çok erken. Acaba catlatma iğnesi yapıldı mı yakın zamanda? Onun etkisi olabilirGörüyor musunuz gecikmenin 2. Günü yaptım
Hayır yapılmadı bu ay adetin 2. Günü klomen başlayacaktım bende umudumu kaybetmek için yaptım2. Günü çok erken. Acaba catlatma iğnesi yapıldı mı yakın zamanda? Onun etkisi olabilir
Aaa tüp bebek forumunda olunca transferin ikinci günü sandımHayır yapılmadı bu ay adetin 2. Günü klomen başlayacaktım bende umudumu kaybetmek için yaptım
Bebis var gorunuyor masallah kan verince sonucu bzmlede paylasin insallah pozitif haberle gelirsinizGörüyor musunuz gecikmenin 2. Günü yaptım
Pazartesi tekrarlıcam testi tam umutlanmak istemiyorumBebis var gorunuyor masallah kan verince sonucu bzmlede paylasin insallah pozitif haberle gelirsinizAllab im saglikli bir gebelik nasib etsin insallah
Paylas yine canimPazartesi tekrarlıcam testi tam umutlanmak istemiyorum
Tamam pazartesi ye kadar sabır artıkPaylas yine canim
Insallah bebis seninled8r ben daha ovulasyon testi yapiyorum adete 9 gun var y9lum uzunTamam pazartesi ye kadar sabır artıkbu arada hiç gebelik belirtim yok
Bende bu ay ovülasyon yaptım adetten 2 gün sonra pik gördüm değerlendirdim daha sonra 2günde 1 ilişkiye girdik bazen 3Insallah bebis seninled8r ben daha ovulasyon testi yapiyorum adete 9 gun var y9lum uzun![]()
Valla bizde aralikli iliski oldu 1 gun bazen hergun bazen 2 gun araBende bu ay ovülasyon yaptım adetten 2 gün sonra pik gördüm değerlendirdim daha sonra 2günde 1 ilişkiye girdik bazen 3
Bende pek anlamıyorum zaten üç gün yaptım bıraktımValla bizde aralikli iliski oldu 1 gun bazen hergun bazen 2 gun araben pik yaptmmi anlamadm testlerimi atayim Eki Görüntüle 3324926
Bende pek anlamıyorum zaten üç gün yaptım bıraktımhemen pik görünce değerlendirdim yapamayacağım deyip bıraktım beni strese soktu sende 25 Ekim gibi gözüküyor ama bilemiyorum tam