Cleaxne ve benzeri ilaç kullananlar

merve100

Melek Annesi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
1.653
1.917
83
33
hamileler konular çok açılmış ama eski kalmış çok şuan cleaxne iğne olanlar var mı ?
Bacaktan yaptınız mı hiç ?
Aşırı acıyor ağlıyorum ben resmen en kolay Nasıl yapıyorsunuz sizler ? Birde hangi durumlardan sonra size önerdi doktorunuz gebeliğiniz Nasıl geçti ? Ben çok korkuyorum inşallah sağlıkla büyür sağlıkla kucağıma alırım

hamileler konular çok açılmış ama eski kalmış çok şuan cleaxne iğne olanlar var mı ?
Bacaktan yaptınız mı hiç ?
Aşırı acıyor ağlıyorum ben resmen en kolay Nasıl yapıyorsunuz sizler ? Birde hangi durumlardan sonra size önerdi doktorunuz gebeliğiniz Nasıl geçti ? Ben çok korkuyorum inşallah sağlıkla büyür sağlıkla kucağıma alırım
ben 8. haftamdan beri cleaxne kullanıyorum.Ilk zamanlar acemilikle çok morartiyordum artik alistim karindan vuruyorum birde ben bacaktan hiç vurmadim.Bacak daha çok aciyormuş diye duydum.Elimle karnimi cimcik şeklinde kavriyorum yağ dokusunun bol olduğu yere vuruyorum kasa denk gelirse çok acıyor.Birde şunu farkettim iğneyi korkarak yaptiğimda cok aciyor ama kendimi cesaretlendirdiğimde umursamadan yaptiğimda hiç acimiyor birazda psikolojik yani,bebeğini düşün bu iğne neki minicik bişey de çok düşünmeden hızlıca vur iğneyi bak zaman geçiyo bende hiç bitmicek saniyodum 32. haftadayim dirayetli ol,annelik kolay değil bizde zorluklarini şimdiden yaşıyoruz :)

merhaba. ben de 7. haftamdan beri kullanıyorum. Göbekten yapıyorum ve inanılmaz derecede morarıyor. doktorum genelde morardığını ama benim cildim hassas olduğu için aşırı morardığını söyledi.. Ne yapalım minnaklarımız için katlanacağız. ;)

Hanımlar ben göbekten yapınca etrafında kırmızı ve pembe kabarcıklar oluştu yan etki olarakta yazıyor karından vurmayı bıraktım eşime kolumdan yaptırıyorum ama son 3 gündür ağlıyorum iğnenin girişi bile yakıyor ki ilacın aktığını hissettiğim de gözyaşlarım çoktan akmaya başlamış oluyor ne yaparsak yapalım illa da küçük Bi morluk oluşuyor , inşallah bu çabalarımız boşa çıkmaz yarın kontrolüm var keseyi görmemiz lazım çok tedirginim

Merhaba bayanlar. Ben günde 2 doz vuruluyorum. Pıhtılaşma oranım yüksek olduğu için hemen başlanıldı. Göbeğimde ve kollarımda çeşitli morluklar oluştu. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah :)

Merhaba bayanlar. Ben günde 2 doz vuruluyorum. Pıhtılaşma oranım yüksek olduğu için hemen başlanıldı. Göbeğimde ve kollarımda çeşitli morluklar oluştu. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah :)

Can'ım trombofili panelinde ne çıktı senin ?

Âmin inşallah ben ağlıyorum kusmalarım başladı gücüm az olunca dayanamıyorum

ben de 6. haftadan beri clexane 4000 kullanıyorum. ilkini hemşire kolumdan vurdu ama sonrasında hep karından vurdum bacaktan hiç denemedim. göbeğin 4 parmak uzağında etimi iki parmağımla sıkıştırıp vuruyorum. önce acıyacak mı diye yavaşça iğneyi değdiriyorum yağlı kısma denk geliyorsa zaten ne acıyor ne de kanıyor. yavaşça batırıyorum iğneyi... alışana kadar ben de morarttım tabi ama 34. haftamızdayız hala karından devam :anneadayı: hatta doğum sonrasında da 1 ay kullanmaya devam edicem... tek sıkıntımız bu olsun minicik bir iğne. herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alsın :anne:

ben de 6. haftadan beri clexane 4000 kullanıyorum. ilkini hemşire kolumdan vurdu ama sonrasında hep karından vurdum bacaktan hiç denemedim. göbeğin 4 parmak uzağında etimi iki parmağımla sıkıştırıp vuruyorum. önce acıyacak mı diye yavaşça iğneyi değdiriyorum yağlı kısma denk geliyorsa zaten ne acıyor ne de kanıyor. yavaşça batırıyorum iğneyi... alışana kadar ben de morarttım tabi ama 34. haftamızdayız hala karından devam :anneadayı: hatta doğum sonrasında da 1 ay kullanmaya devam edicem... tek sıkıntımız bu olsun minicik bir iğne. herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alsın :anne:

Karnımdan benim alerji oluyor kırmızı kabartılar o yüzden çok yapamıyorum karnımdan bacağımdan hic denemedim benim 0,6 ilaç doktor yakıcak Dedi çokta doğru demiş , peki siz doğumla ilgili konuştunuz mu doktorunuzla

Can'ım trombofili panelinde ne çıktı senin ?

Âmin inşallah ben ağlıyorum kusmalarım başladı gücüm az olunca dayanamıyorum
6 değerin 3ünde mutasyon var. Paı-1 4g 5g....mthfr ve faktör V değerlerinde. Daha bulantı başlamadı inşallah olmaz da :(

6 değerin 3ünde mutasyon var. Paı-1 4g 5g....mthfr ve faktör V değerlerinde. Daha bulantı başlamadı inşallah olmaz da :KK43:

Folik asit 5 mg mı verildi bende de 4g 5g heterozigot çıktı bende bide başka bişey de folik asit bana verdi doğum sonuna kadar kullanacaksın dedi

Karnımdan benim alerji oluyor kırmızı kabartılar o yüzden çok yapamıyorum karnımdan bacağımdan hic denemedim benim 0,6 ilaç doktor yakıcak Dedi çokta doğru demiş , peki siz doğumla ilgili konuştunuz mu doktorunuzla
ilaci vurduktan sonra yakiyor tabi ama geciyor hemen. dogumla ilgili konustuk epidural sezaryen olacak. 1-2 gun oncesinden ilaci keseriz dedi ama kesmesek de bir sorun olmaz dedi.

Folik asit 5 mg mı verildi bende de 4g 5g heterozigot çıktı bende bide başka bişey de folik asit bana verdi doğum sonuna kadar kullanacaksın dedi
Folik asit aylardır kullanıyorum Folbiol. Zaten gebelikten 6 ay önce başlamak gerekiyormuş

Back
X